Sunwing Alcudia Mallorca

Her kan du læse om vores fantastiske ferie på Sunwing Alcudia, som ligger direkte ned til den meget fine Alcudia Beach.

Sunwing Alcudia – hotellet med den perfekte beliggenhed

I maj 2015 rejste vi med Spies til Alcudia på Mallorca, hvor vi boede på deres fantastiske Sunwing Alcudia hotel.

Vi har været på Mallorca en del gange og også boet i Alcudia tidligere, men dette er vores første besøg på Sunwing Alcudia, vi har kun hørt godt om hotellet, så vi glædede os rigtig meget til turen.

Vi var 2 voksne og så vores søn Leo på 6 år.

Hotellets hovedbygning, den hvide bygning i baggrunden på billet nedenunder, ligger direkte ud til den meget smukke og børnevenlige strand, Alcudia Beach. Sandet er rent og fint, det samme er vandet. Som du kan se, så er Leo ret pjattet med vandet.

Dreng løber i havet ved Alcudia stranden

Annonce ♥

Hotellet ligger ud mod en stille vej på den ene side langt fra den store hovedgade, så der er minimal trafikstøj fra vejen.

Der er ganske kort afstand fra hotellet til Alcudia by centrum og det hyggelige område omkring Port d’Alcudia, det tager ikke lang tid at spadsere derind.

Vi havde fuld sol og ca. 30 grader hele ugen. Så på de 3 timer, som flyveturen tager, blev det grå og kedelige danske vejr forvandlet til super sommervejr.

Annonce ♥


På Sunwing snakker alle skandinavisk

Sunwing Alcudia er jo Spies og Ving’s eget hotel. I Sverige og Norge er det Ving, der udbyder hotellet. Så der er udelukkende skandinaviske familier på hotellet, hvilket betød, at der var masser af børn at lege og snakke med. Og allerede fra dag ét fik Leo flere nye venner ved poolen.

Drenge går ved pool

Alle i receptionen og dem der arbejder i Lollo & Bernie’s Miniland taler skandinavisk. Og de fleste af dem, der står i baren om dagen forstår også skandinavisk, hvilket er super smart, for så kan ungerne selv rende op og hente is, sodavand og slush ice.

Annonce ♥

Læs også: Gode restauranter i Alcudia


Fantastisk børneklub

Vi har været på mange hoteller med forskellige børne klubber, men den helt store forskel på denne klub og de andre, som vi har prøvet er, at alle her netop snakker skandinavisk.

Til mange af børne aktiviteterne var der altid guider med, som talte både dansk, svensk og norsk, så alle børn forstod, hvad der foregik.

Annonce ♥

Leo var bl.a. med til Spooky Night, hvor alle børn gik med malede skelet ansigter og skræmte livet ud af alle de andre gæster og personalet på hotellet.

Han var også med til Eventyr Dag, hvor de var ude og lede efter den frække tyveknægt, der havde stjålet deres slik. Og han var med til Skattejagt og Bingo og flere andre aktiviteter.

drenge med ansigtsmaling

Annonce ♥

Udgangspunktet for alle aktiviteterne var Lollo & Bernie’s Miniland, hvor der også er en indhegnet legeplads. Pigerne der arbejder i Lollo & Bernie’s Miniland er super søde, og Leo elskede at være sammen med dem og de andre børn.

Læs også: Rejsedagbog fra Alcudia beach


Området ved børnepoolen

Området omkring børnepoolen er godt tilrettelagt. Det ligger lige ved siden af Lollo & Bernie’s Miniland, så det er nemt for børnene at springe fra børnepoolen til legepladsen og tilbage igen.

Annonce ♥

Man kan holde øje med legepladsen fra børnepoolen, så man behøver ikke gå med børnene, hver gang de stikker afsted.

Selve børnepoolen er 60 cm dyb, på det dybeste sted. Der er en en større og en helt lille vand rutschebane og en paddehat, der sprøjter med vand. Og så er der et område af poolen, der er helt overdækket af et sejl, så de små kan holde sig i skyggen. Smart tænkt.

glad dreng med cola ved pool på sunwing alcudia

Annonce ♥

Der er masser af solstole og parasoller, vi oplevede ikke, at det var svært at få en plads. Det er forbudt at spærre solstolene, hvilket sænker stress niveauet omkring det at komme først ned til poolen.

Og så er der selvfølgelig pool håndklæder på hotellet, så du ikke skal have det med hjemmefra.

Aften underholdning af høj standard

5 ud af 7 aftener var der underholdning i showbaren på hotellet. Den første time var i børnehøjde med masser af fis, ballade, mini disco og kram til maskotterne Lollo & Bernie, der altid kommer til sidst og hilser på alle børnene.

Annonce ♥

Herefter var det de voksnes tur til at blive underholdt. Underholdningsteamet bestod af 2 kvinder og 2 mænd, der alle sang rigtig godt. Så vi fik da bl.a. skrålet med til ABBA Night, 80’er hits, Disco Fever og Rock’s Roll.

Musikalsk underholdning på Sunwing Alcudia

Mad og drikke på hotellet

Hvis du har bestilt All Inclusive, så spiser du i hovedbygningen, hvor buffet restauranten ligger, her er borde både indendørs og udendørs (skyggefuldt).

Maden hentes fra den store buffet, der rummer alt muligt – varme retter, kolde anretninger, pizza, pasta, salatbar, ostebord samt is- og dessertbord. Hver aften i ugen er der forskelligt tema på menuen.

Hvis du ikke har All Inclusive kan du spise frokost for 20 euro pr. voksen (børn under 12 spiser altid gratis) og aftensmad for 25 euro pr. voksen – altid incl. drikkevarer ad libitum, så det er en fin pris.

Et meget stort plus var også, at baren lavede virkelig gode drinks. Det blev til mange skønne Mojito’s og Gin Fizz’er ved poolen og i showbaren om aftenen 🙂


Faciliteter

Der er mange forskellige træningshold, du kan melde dig til. Vil du i motionsrum, så er det åbent 24/7, og der er fine forhold derinde med mange forskellige maskiner.

Du kan også forkæle dig selv med en omgang massage og gå i spa afdelingen.

For børnene er der opstillet computere i receptionen, som var populære lige at tage et spil på, inden man gik op på rummet. Der er også en teen-lounge, hvor de lidt ældre børn kan hænge ud.

Vores anbefaling af Sunwing Alcudia

Det var en super ferie, vi havde, og vi har kun positive minder med hjem. Leo hade det helt fantastisk, og det havde vi voksne også. Vi giver de bedste anbefalinger til Sunwing Alcudia, som vi helt sikkert skal besøge igen på et andet tidspunkt.

Du kan finde flere informationer og booke dig egen rejse her. Hvad venter du på?