Playmobil legebokse

Et af de nyeste skud på Playmobil-stammen er smarte legebokse, som junior let og behændigt kan folde sammen og tage med på besøg hos dem, der måske ikke er udstyret med det helt store legetøjs-arsenal.

Efter min mening er det rigtig godt tænkt, den smarte lille kuffert er kompakt og nem at have med, og samtidig er underholdningsværdien stor, da indholdet er et helt lille legeunivers i sig selv.

Der findes flere forskellige legebokse, blandt de nyeste er Politistation, Dragens Hule, Hestestald og Prinsesse Slot.

Dragens Hule – samling

Samlingen af Dragens Hule bliver hurtigt lidt af et familieprojekt, da det kribler i både mor og far for at få fingrene i det velkendte Playmobil – det er jo ren nostalgi fra vores egen barndom!

Således bruger vi alle 3 sammen omkring et kvarter på at samle den fine grotte. Samlingen er sådan set simpel nok, men lige så meget som sønnike er i stand til selv at lege med sættet, så har han brug for voksenhjælp til at få boksen samlet første gang.

Så forvent at skulle give en hjælpende hånd, hvis dit barn ligesom vores, er i den yngre del af målgruppen.

Annonce ♥

Dragens Hule – leg

Set-up´et i Dragens Hule er ”kampen om krystallerne”. Ridderen vil gerne have fat i de fine krystaller, dragen giver dem ikke frivilligt fra sig. Stemningen er sat med fakler, fangebur, våben og flot baggrund.

Så hulen får undtagelsesvis lov til at være med på frokostbordet den første dag, da alternativt tilsyneladende er, at junior ellers ikke får noget at spise.

Playmobil legeboks Dragens Hule

Annonce ♥


Dragens hule – morens mening

Generelt er jeg som forælder imponeret over boksens detaljerigdom, og den opfylder helt klart sit formål: At kunne stå alene som god underholdning for junior, når vi er ude.

Netop fordi den er et univers i sig selv, behøver vi ikke slæbe store mængder legetøj med, som vi ellers ofte har haft tendens til.

Jeg synes, prisen på 230 kroner er særdeles rimelig, og jeg er ret sikker på, at også politistationen kommer på ønskelisten herhjemme.

Annonce ♥

Pas på nøglen

Alle boksene kan låses med den tilhørende nøgle, som kan sættes fast på boksen, når den ikke bruges.

Men herhjemme har vi nu valgt, at nøglen har sin plads på mors skrivebord, så der ikke pludselig opstår krise over legeboksen-der-ikke-kan-åbnes.

Playmobil legeboks Prinsesse slot

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Sjovt og anderledes koncept som formentlig kan medvirke til madro, når man er ude som gæst. Til prisen er det også en oplagt gaveidé til juniors venner.

Fakta

• Vejledende udsalgspris: Fra 229,95 og op alt efter variant
• Producent: www.playmobil.dk

Annonce ♥

·