Hvalen Walter

Hvis du og dit barn endnu ikke har stiftet bekendtskab med hvalen Walter, så er det på tide. Walter er nemlig den gladeste lille hval af alle, og han kan få smilet frem hos enhver. Manden bag hvalen Walter hedder Martin Witt,  og han har vundet prisen som Årets Iværksætter på Frederiksberg 2017.

Her kan du læse lidt mere om både Walter og hans skaber Martin.

lyserød og lyseblå hvalfirgurer

Fra ejendomsmægler til designer

Vi spurgte Martin Witt hvorfor man forlader et job som succesfuld ejendomsmægler for at starte en lille design virksomhed op.

“Jeg var glad for mit job, jeg mødte en masse interessante mennesker hver dag, men jeg kunne godt mærke, at jeg havde lyst til noget andet. Men hvad det lige skulle være, var svært at sætte fingeren på. Det eneste jeg vidste var, at jeg gerne ville skabe noget, som man kunne bruge og endda holde af”.

Annonce ♥

“Så jeg brugte mange timer på at sidde og eksperimentere med former, farver og materialer. Og lige pludselig en aften, så var den der. Hvalen Walter var blevet født” fortæller Martin Witt.

Indtil videre er det blevet til en børnebog og en figur, den såkaldte Token of Happiness, man bliver nemlig meget glad af at se på Walter.


Lærerig børnebog

Martin har netop lanceret børnebogen om den lille glade hval Walter, som drevet af sin nysgerrighed tager på en spændende rejse ud i hele verden. Her møder han en masse børn, der alle sammen har hver deres grund til at være ked af det. Men Walter lærer børnene, at der altid er en grund til at smile.

Annonce ♥

Bogen kan fungere som en klassisk højtlæsningsbog, der samtidig lærer dit barn at se positivt på hverdagens udfordringer. Til hvert kapitel er der også tilknyttet en dialogbox, som åbner op for en snak med barnet omkring hvordan man håndterer genkendelige udfordringer.

Som en ekstra bonus får du sangtekst og noder til sangen om Walter den glade hval samt link til sangen Walter den glade hval.

Prisen er bare 149,- og du kan købe bogen på designbywitt.com

Annonce ♥

forside på børnebog

side i børnebog

side i børnebog

Annonce ♥


Tokens of Happiness

Walter eksisterer også i form af en figur, som er skåret i indonesisk hårdttræ. Når du køber figuren Walter, så følger der en lille Happiness notepad med, hvor du kan skrive de ting ned, som har gjort dig glad i dag. Gentag dette hver aften og styrk dit positive mindset.

Walter findes i flere størrelser og farver, den lille koster 249,- og den store koster 349,- du kan købe Walter her

blå hval træfigur

Annonce ♥

træfigurer af hval

Walter har også en lille ven, som er hajen Hannibal. Han koster 299,- og kan købes her

hval og haj træfigur

Annonce ♥