Tryllekunstner til fødselsdag eller barnedåb

Festlig underholdning til familiefesten

Hvis I gerne vil gøre noget ekstra særligt ud af den næste barnedåb eller anden familiefest, så kunne det være en idé være at hyre en tryllekunstner eller klovn til at underholde gæsterne.

Tryllekunstner

Det geniale ved trylleri er, at det er sjovt for både børn og voksne. Det vil helt sikkert skabe en rigtig sjov stemning og være noget, der bliver snakket om længe efter festen.

En erfaren tryllekunstner kan optræde med et trylleshow, som har en høj underholdningsværdi, og som indeholder en masse sjov, finurlige gags og helt sikkert en masse seje og fascinerende tricks, som hverken børnene eller de voksne kan gennemskue.

Du kan hyre en tryllekunstner til at komme og underholde til dit barns fødselsdag eller til en familiefest som fx barnedåb, hvor der jo også ofte deltager en del børn.

Klovn

Du kan også hyre en sjov klovn, der laver komik og tryller, og som evt. laver sjove ballondyr til alle børn og barnlige sjæle bagefter. Nogle klovne er også sjove for de voksne. Det vil du kunne få vejledning i, hvis du spørger.

Praktisk om klovneshow og trylleshow

Et trylleshow eller klovneshow kan variere i længden og tilpasses efter ønske. Det varer typisk 20 til 45 minutter, afhængigt af publikums alder. Mange tryllekunstnere og klovne kan også lave ballondyr, og det er meget almindeligt, at børnene får flotte ballondyr efter en forestilling.

Annonce ♥

God underholdning til børn

BookTryllekunstner.dk har mange års erfaring i formidling af dygtige tryllekunstnere og klovne, som kan trylle og underholde både børn og voksne. Hos dem kan du få hjælp til at finde den perfekte underholdning til festen.

Du kan læse mere om tryllekunstnere og klovne på booktryllekunstner.dk