Tryllekunstner og klovn til børnefødselsdag

Hvis I gerne vil gøre noget ekstra særligt ud af den næste børnefødselsdag, så kunne en idé være at hyre en trylle kunstner eller klovn til at underholde børnene. Det vil helt sikkert skabe en rigtig sjov stemning og være noget, som bliver snakket om bagefter.

God underholdning til børn

Adam har mange års erfaring i at trylle og underholde både børn og voksne i hans magiske univers. Du kan hyre ham til at komme og underholde til dit barns fødselsdag, til familiefesten eller hvorfor ikke til en barnedåb, hvor der jo også ofte deltager en del børn.

Han kan levere trylleshows, som har en høj underholdningsværdi og som indeholder en masse sjov, finurlige gags og helt sikkert en masse seje tricks som hverken børnene eller de voksne kan gennemskue.

Adam kan også hyres som en sjov klovn, der laver komik og tryller og laver sjove ballondyr til alle børn og barnlige sjæle.

Showet kan variere og tilpasses efter ønske, det kan vare op til 45 minutter, men hvis det er for længe så aftal andet med Adam.

I kan være helt trygge ved at invitere Adam indenfor i jeres hjem, foruden sine magiske evner er han uddannet pædagog med et godt tag i børnene.

Du kan læse mere om Adam på tryllekunstforboern.dk