Gummistøvler til børn

Når du køber gummistøvler til dine børn, er der kun nogle ganske få ting, du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt er det vigtigste, at støvlen er tæt dvs. at gummiet ikke lækker vand ind.

Vi kommer her med nogle gode råd til dig, så du får en nogenlunde idé om, hvilke støvler du skal købe.

Køb tætte kvalitets gummistøvler

Det er vigtigt, at gummistøvlen ikke er for stor, så barnet glider rundt nede i støvlen. Hælen skal sidde relativt tæt, og alle tæerne skal kunne ligge side om side ude i snuden.

Køb en god kvalitetsstøvle som er tæt og blød, og som har en indersål, som kan tages ud.

Hvis barnet ofte får kolde fødder, kan du med fordel købe et par let forede gummistøvler, eller du kan lægge en ekstra isolerende sål i bunden af støvlen.

Læs også: Gode råd – købe vinterstøvler til børn

Annonce ♥

Ved at komme en ekstra sål i gummistøvlen bliver støvlen ekstra isoleret nedefra, hviklen kan være rart, når barnet hopper rundt i det kolde vand.

På med gummistøvler – ud og leg

Når det regner og er fyldt med vandpytter, så giv dit barn gummistøvler på og gå ud og leg i vandpytterne. De fleste børn elsker at lege i regnvejr og hoppe rundt i vandpytter.

Det kan faktisk for nogle børn være helt umuligt at gå udenom selv de mindste vandpytter. Lad dem endelig soppe rundt det er jo super sjovt, så længe barnet har nogle gode gummistøvler på.

Annonce ♥

Køb et ekstra par til institutionen

Hvis barnet går i institution, vil vi anbefale, at du køber 2 par gummestøvler til barnet. Et par til hjemme og et par i institutionen.