Dansk Fertilitetsklinik

Måske hører I til dem, der ikke kan få barn uden hjælp. Det er enormt frustrerende, og kan være sindsygt opslidende for forholdet, fordi dét man bare vil have allermest ikke går i opfyldelse. Men fortvivl ikke der er nemlig god hjælp at hente.

Hos Dansk Fertilitetsklinik har de hjulpet mange par og fået den største drøm af alle til at gå i opfyldelse, nemlig at hjælpe barnløse par til at blive forældre. Hvis I også har kæmpet med at blive gravide og overvejer at tage skridtet videre så læs med her.

Højt succesniveau

Klinikken er Danmarks ældste og har et meget højt succesniveau. Der bliver i gennemsnit født et barn hver dag, som er undfanget på Dansk Fertilitetsklinik efter enten IVF eller insemination. Så rigtigt mange ønskebørn kommer til verden med hjælp fra klinikkens dygtige eksperter.

Undersøgelser

Alle forløb starter med en undersøgelse af jer. Hvis I tidligere har været i behandling for barnløshed, så er årsagen til barnløsheden formentlig allerede fastlagt.

Men hvis det er første gang I henvender jer omkring dette, så skal I undersøges for at finde ud af, hvilken form for behandling, der skal tilbydes. Herefter fastlægges det fremtidige forløb. Kontakt Danfert med det samme, hvis I har brug for hjælp.

Annonce ♥

Hvilke behandlinger tilbydes

Klinikken tilbyder følgende typer af behandling:

IVF
Mikroinsemination (ICSI og TESE)
Ægdonation
Insemination med partners sæd
Insemination med donorsæd

Test dig selv

Du kan tage en test på klinikkens hjemmeside, hvor du svarer på nogle spørgsmål og herefter vil du kunne se, hvilken behandling du formentlig vil blive tilbudt. Du kan se priser på klinikken hjemmeside også.

Annonce ♥

Hvem kan blive hjulpet

Par, singler, lesbiske – hos Dansk Fertilitetsklinik er alle velkomne. Dog er klinikken underlagt lovgivningen, som siger, at kvinder der er fyldt 46 år ikke må behandles. Da både sæd- og ægdonation tilbydes kan du som single kvinde også få hjælp til ønskebarnet.