Partybutikken – alt til dåb og fest

Står du overfor at skulle holde barnedåb eller navnefest for din baby, så skal du helt sikkert også i gang med at købe en masse sødt pynt og tilbehør for at gøre dagen endnu mere festlig. Lys, servietter, balloner, bordpynt med nuttede dåbsrelaterede motiver er et must til din fest.

Vi har kigget indenfor hos Partybutikken, som er en online shop med et meget stort udvalg indenfor alt til fest. Ikke kun dåb, men eftersom du er landet her på Babyklar, så går vi ud fra, at du er mest interesseret i ting til barnedåb, så det er den del af sortimentet, som vi koncentrerer os om her.

Babyshower

Et babyshower er blevet mere og mere almindeligt. Man kan lidt sidestille det med en polterabend for dem, som skal giftes. Her er det en hyggelig dag, hvor alle kvinderne i den gravides familie og vennekreds mødes og fejrer det lille kommende barn.

Det er altså ikke den gravide selv, som planlægger babyshoweret men hendes veninder eller familie. Farvetemaet er naturligvis afstemt efter, om barnets køn kendes. Hvis det er en hemmelighed, så må I vælge neutrale farver, ellers er det bare at køre på med lyserød eller lyseblå.

serviet lyserød og lyseblå babyshower

lyserød babyshower serviet med elefant

Annonce ♥


oppustelig stork lyserød eller lyseblå

mom to be skærf

lyseblå pap tallerken dreng barnedåb

Annonce ♥

dekorationssutter

Se andre fine ting til babyshower her

Pynt og tilbehør til dåben

Det er svært at begrænse sig, for man støder hele tiden på nye ting, som kunne være super fint at pynte op med til dåbs- eller navnefesten. Men basic som lys, servietter, tallerkener, balloner er næsten et must.

Annonce ♥

Og så kan man spice det op med fx søde caketoppers, flag guirlander, bannere, små gaveæsker til bordene ja man kan jo som sagt blive ved. Nedenstående viser vi billeder til pige barnedåb men alle tingene kan selvfølgelig også fåes til drenge.

lyserød honey comb sutteflaske

lyserød balloner former ordet girl

Annonce ♥


lyserøde caketoppers

lyserød figur lille pige

lyserøde servietter til pige barnedåb

Annonce ♥

gaveæske som barnevogn til pige barnedåb

Se meget mere barnedåbspynt på partybutikken.dk