Cloud Celebration barnedåbs invitation

Hvis du gør som flertallet, så holder du enten en barnedåb eller navngivningsfest for din baby. Og til det formål har du brug for en invitation. Og det må jo gerne være en lækker invitation, som dog kræver et minimum af arbejde, for med en lille baby har du garanteret rigeligt at se til.

Derfor er det så dejligt, at firmaet Cloud Celebration har lanceret en række super søde og flotte invitationer, som du nemt kan customize til at passe til din fest.

Stifterne af Cloud Celebration, Amanda og Celia designer de fine invitationer, og sætter dem op med dine personlige oplysninger. Herefter sendes invitation som en pdf-fil i en mail til dig færdig til at blive printet ud og samlet. Super nemt og billigt.

Hvis du ikke selv kan printe invitationerne, så kan du sende filen ud i byen og få det gjort, læs mere om den mulighed længst nede i artiklen.

Eksempler på invitationer

Herunder kan du se et udpluk af de invitationer, som du kan bestille hos Cloud Celebration.

dåbsinvitation med fotostrimmel

dåbsinvitation

dåbsinvitation

dåbsinvitation


dåbsinvitation

dåbsinvitation med elefant

dåbsinvitation

dåbsinvitation

Sådan får du printet

Cloud Celebration leverer de fædige filer til dig, som efterfølgende kan printes gennem Nemprint.dk, som er specialister i at trykke alle deres produkter.

Du kan også få filerne opsat til hjemmeprint, hvis du ønsker dette. Det som er vigtigt er, at du vælger det rette papir og her anbefales omkring 200 gram og mat papir. Hvis du ikke har rutine i at printe selv, så kan du læse mere om emnet på Cloud Celebration’s hjemmeside se her

Special design

Det er muligt i samarbejde med Amanda og Celia at få designet et layout lige efter dine ønsker. Det koster lidt ekstra, og det stiller også den betingelse, at designet efterfølgende må sælges i webshoppen til andre forældre, der er faldet for jeres design.

Hvis du vil læse mere om Cloud Celebration eller købe deres fine invitationer, så kan du gøre det på cloudcelebration.dk