Cloud Celebration barnedåbs invitation

Hvis du står overfor en kommende barnedåb eller navngivningsfest og ønsker dig nogle rigtig fine invitationer, er Cloud Celebration et besøg værd. Deres koncept er super nemt og overskueligt for den nybagte familie.

Pigerne fra Cloud Celebration designer de fine invitationer, og sætter dem op med dine personlige oplysninger. Herefter modtager du invitationen som en pdf-fil på mail, som du herefter enten godkender og får tilsendt eller selv printer ud.

Cloud Celebration har gode priser og et koncept, hvor du blot skal forelske dig i et design, der passer til din fest. Så sørger de for resten.

Du har endda mulighed for at købe kuverter, bordkort, menukort, skilt til dit gavebord og meget andet, som matcher dit invitationsdesign. På denne måde kan du sikre et matchende tema i farve og udtryk, og det hele kan bestilles i en omgang.

Eksempler på invitationer

Herunder kan du se et udpluk af de invitationer, som du kan bestille hos Cloud Celebration. De har et hav af muligheder – tag kig på deres barnedåbskategori her.

barnedåbsinvitation-med-giraf

Annonce ♥

barnedåbsinvitation-med-elefant-motiv

barnedåbsinvitation-med-grøn-blad-motiv

barnedåbsinvitation-med-måne-og-stjerner

Annonce ♥

barnedåbsinvitation-trykt-på-lyserødt-karton


barnedåbsinvitation-med-kanin-motiv

bordkort til barnedåb

Annonce ♥

bordkort-til-barnedåb-med-delfin-motiv

bordkort-til-barnedåb-med-kanin-motiv

takkekort-fra-barnedåb

Annonce ♥

takkekort-fra-barnedåb-flagranke-motiv


Levering eller print selv

Den nemmeste løsning er helt klart Cloud Celebrations ’Trykt og leveret’ mulighed. Her bestiller du, retter din invitation til og godkender den endelige fil, hvorefter den bliver trykt og sendt til en pakkeshop nær dig. Nu er du klar til at sende dine invitationer ud.

Den billigere løsning er at printe dine invitationer selv. Her får du tilsendt filer, som er klar til print, sat op således, at du sparer på printerpapiret. Her er det vigtigt, at du vælger det rette papir. Cloud Celebration anbefaler omkring 200 grams mat papir. Få hjælp til din bestilling her.

Annonce ♥

Special design

Det er muligt i samarbejde med Amanda og Celia bag Cloud Celebration at få specialdesignet din helt egen invitation. Det koster lidt ekstra, men på den måde får du en helt unik invitation efter din smag. Kontakt Cloud Celebration på info@cloudcelebration.dk for at få specialdesignet dine invitationer.