God og billig catering til dåb/navnefest

Står du og skal til at planlægge barnedåb eller navnefest? Og skal du selv stå for maden? Så er det virkelig godt du lige kom forbi denne her artikel, for vi vil gerne fortælle dig om en fantastisk mulighed for at få lækker mad til jeres fest – til en utrolig god pris. Se pris og rabatkode lidt længere ned i artiklen.

Gaudium er et catering firma med speciale i nordiske menuer, de laver faktisk ikke andet end nordisk inspireret mad. Råvarerne er af højeste kvalitet, og alle medarbejdere har en stor passion og kærlighed for at skabe unikke smagsoplevelser.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Gaudium lige nu ligger som nr. 1 på Trustpilot, hvis du søger i kategorien Catering.

Gaudium er stiftet af flere personer og blandt de ressourcer, som er en del af det faste samarbejde, er Robert “Fabio” Petersen, som er uddannet kok fra Danmarks mest kendte Michelin-restaurant, der flere gange er udnævnt til verdens bedste restaurant.

Super god pris 135,- pr. person

Normal prisen for en lækker buffet fra Gaudium er 300 kr. per kuvert. Men hvis du bruger rabatkoden babyklar55 når du bestiller, så får du hele 55% rabat på din bestilling (gælder Nordisk Luksusbuffet eller Køkkenchefens buffet), og din kuvertpris lander på bare 135,-.

Vi er super glade for, at vi kan give jer læsere denne fordelagtige mulighed.

Bestil jeres catering til barnedåben eller navnefesten nu

kalvekød

Langtidsstegt mørt kalvekød

kartofler med løvstikke

Ristede kartofler med løvstikke

perlebyg med persille og syltede rødløg

Dampede perlebyg med persille, syltede rødløg og bagt fennikel


Eksempel på buffet

Her ser du, hvad der lige nu er på menuen, hvis du bestiller Køkkenchefens buffet.

Varmrøget norsk laks – rørt – biodynamisk creme fraiche – purløg – syltede radiser – brøndkarse
Dampede perlebyg – persille – citron – syltede rødløg – bagt fennikel
Babyspinatsalat – soltørrede tranebær – saltristede græskarkerner – nordisk balsamico
Svinemørbrad – timian – hvidløg – rosmarin
Mør kalv – langtidsstegt
Ristede kartofler – brunet smør – løvstikke
Nordisk kold bearnaisecreme – frisk estragon
Brød – friskbagt – hjemmelavet
Chokoladekage – karamel – frysetørrede hindbær

Som du kan se, så er udvalget og variationen rigtig godt på denne buffet.

babyspinat salat soltørrede tranebær

Babyspinat blade med soltørrede tranebær og ristede græskarkerner

hjemmebagt brød

Lækkert hjemmebagt brød

chokolade kage

Skøn chokoladekage med karamel og frysetørrede hindbær


Kold eller varm leverance

Du kan vælge at få maden leveret enten kold eller varm. De fleste vælger den kolde løsning, og der følger naturligvis en grundig vejledning med maden, der forklarer, hvordan du skal varme de forskellige retter (det som altså skal varmes).

Beregn ca. 45 minutter til at opvarme maden incl. hviletid til kødet.

Hvis I vil have maden leveret varm og klar til at blive spist, så kan det også lade sig gøre. Maden bliver så leveret ca. 20 minutter før I skal gå til bords. Det koster et ekstra gebyr, at få maden leveret på denne måde, og det kræver også, at I bestiller 25 kuverter eller herover.

Og en sidste mulighed er at få en kok med ud, som vil sørge for at varme maden, skære kødet ud og anrette det hele. Denne løsning kan bestilles, hvis der købes 50 kuverter eller derover.

Kontakt info

Hvis du har spørgsmål til enten maden eller leverancen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte Gaudium på telefon 30 70 52 02  eller sende dem en mail på gaudium@gaudium.dk

Hvis du vil bestille deres dejlige mad, så gør du det på gaudium.dk – husk at bruge rabatkoden babyklar55 og få det til bare 135,- pr. person (gælder Nordisk Luksusbuffet eller Køkkenchefens buffet).