Voksipose til baby og barn

En Voksipose er et varmt stykke foret stof, som du kan folde eller lyne til en tætsluttende sovepose om dit barn. Der findes flere forskellige varianter fx. City, Active, Classic, Urban.

Derfor er voksiposen populær

Fælles for dem alle er, at de fungerer som en sove- og kørepose for dit barn i klapvognen eller barnevognen og samtidig kan bruges som legetæppe/liggeunderlag når I er ude.

Dette er super funktionelt og er med til at gøre den smarte kørepose så populær.

Siden Voksi kom på markedet i 1986 har de markeret sig som førende indenfor deres segment og således er der i dag mange der sidestiller ordet kørepose med Voksipose.

På trods af Voksis popularitet har de ikke hvilet på laurbærrene og de lancerer derfor til stadighed nye produkter og designs, hvorfor de fortsat holder placeringen på som køreposernes konge.

Voksi Classic som lift – op til 9 kg

Hvis du vil udvide brugen af din Voksipose model Classic, kan du supplere med en bæreplade og dermed bruge den som lift, da posen også har integrerede bærestropper.

Annonce ♥

Denne funktion kan bruges fra dit barn er helt lille og frem til det vejer 9 kg.

En Voksipose med bæreplade kan dermed fint erstatte en almindelig barnevognslift.


Voksipose som legetæppe

Et stort plus ved at transportere dit barn i en Voksipose er, at de fleste af modellerne kan foldes helt ud og dermed fungere som et perfekt legeunderlag for dit barn når I er ude.

Annonce ♥

Det kan være en skøn ting hvis I fx er til middag hos venner, da det kan give jer som forældre mulighed for at spise et måltid mad uden en baby på armen, velvidende at baby hygger sig på sit velkendte og trygge tæppe.

Voksi Classic – med uld

Den originale og klassiske Voksipose er fyldt med 100% uld, og du får glæde af uldens fantastiske isoleringsevner. Uld kan både holde dit barn tilpas varmt og samtidig sørge for at lede den overskydende varme og fugt væk, hvis dit pludselig sveder.

voksi classic grøn og sand

Annonce ♥

Voksi Urban – med dun og fjer

Sød kørepose med frække pingviner. Den ”urbane model” består af overdel af dun og fjer, mens underdelen ligesom Classic består af 100% uld.

Hvis ulden er for varm for barnet om sommeren, kan du købe en sommerdyne af enten bomuld eller silke, som let kan udskifte vinterdynen af uld.


Så her får du det bedste fra begge verdener. Særligt hvis dit barn er vild med den vamsede fornemmelse som en dundyne giver, er Urban et oplagt valg.

Annonce ♥

Dun kan desuden vaskes ved 60 grader, hvilket for mange er et vigtigt kriterium.

En anden fed detalje ved Voksi Urban, er at den leveres med 2 overdele i forskellige længder og at den samtidig kan lynes op nede ved dit barns fødder. På denne måde kan posen vokse med dit barn og bruges helt op til 6 års alderen.

voksi urban blå og sort

Annonce ♥

Voksi Colibri

Denne kørepose er lavet i bomuld og er beregnet til forår, sommer og de varmere efterårsdage. Det bløde og lækre bomuld varmer om foråret og om efteråret mens det køler om sommeren, så barnet altid har en dejlig temperatur.

voksi colibri sort og grøn

Du kan læse om alle modellerne og se alle farver på de forskellige Voksiposer på voksi.dk

Annonce ♥