Storksak pusletaske Elizabeth

Storksak pusletaske Elizabeth i ægte læder. En kombination af design og funktion med et godt resultat. Hvis vi ikke vidste bedre, kunne vi sagtens foranlediges til at tro, at Storksaks pusletaske ”Elizabeth” var nyeste skud på stammen af lækre designer tasker.

Med sit klassiske og eksklusive look giver Elizabeth dig muligheden for at være både mor og moderigtig på én gang.

Nitter og synlige syninger er rigtig fede detaljer og er kun med til at bekræfte oplevelsen af, at der ikke kun er tænkt i praktiske baner ved designet af denne taske.

Storksak pusletaske vinder af designpris

Dette underbygges også af, at Elizabeth i 2011 blev kåret som ”Best Babybag” i England i en konkurrence, hvor fokus var på design, stil og kvalitet.

Vi kan kun tilføje, at det efter vores mening er meget velfortjent og ud fra de kulørte blade at bedømme, er ikke så få berømte Hollywood-mødre enige.

Farvevalg

Elizabeth modellen findes i 2013 i 7 farver (walnut, red, tan, dove grey, shell pink, black og chalk) samt i 2 quiltede luksus versioner (black quilted og fawn quilted).

Annonce ♥

Hardwaret er enten sølv eller guld afhængig af, hvilken farve på tasken du vælger.

Storsak Elisabeth pusletasker i farverne Red, Walnut, Tan og Dove grey

Storksak pusletaske Elizabeth i quiltede luksus versioner (black quilted og fawn quilted).

Annonce ♥

Hos mammashop.dk forhandler de et par af Elisabeth modellerne samt mange andre fede pusletasker.


Størrelse

Hvad angår størrelsen på en Storksak pusletaske, er Elizabeth 28 cm i højden, 45 cm i bredden og 11 cm i dybden.

Materiale

Storksaks Elizabeth er lavet i ægte okselæder, og det kan tydeligt både mærkes og ses – og ikke mindst duftes. Allerede når du pakker tasken op, er du ikke i tvivl om, at dette ikke er et kunstmateriale men derimod den ægte vare.

Annonce ♥

Strukturen i læderet er grov på selve tasken og glat på de korte læderhanke, mens skulderstropperne er lavet i kraftigt lærred.

Kvaliteten er god og tyk, hvilket også giver tasken en vis tyngde (1,5 kg uden indhold). Læderet er behandlet, så det er ekstra holdbart og smudsafvisende.

Vaskbart inderfor

Endelig skal det nævnes, at inderforet er vaskbart – en ikke uvæsentlig detalje, når man bærer rundt på sutteflasker, babymos m. m.

Annonce ♥

Pusletaskens funktionalitet

Stropper/hanke

Elizabeth tasken kan både bæres i hånden og over skulderen i de korte stropper eller alternativt over skulderen/tværs over i de medfølgende lange skulderstropper .

Stropperne er aftagelige og kan indstilles i længden, så de både passer til dig og farmand. Derudover er de lange stropper ideelle, hvis du ønsker at lade barnevognen tage slæbet ved at hænge tasken over styret.

Udvendige detaljer

Udvendig har tasken én stor lomme på hver side; foran endda med en lille inderlomme i perfekt smartphone-størrelse. I toppen lukkes tasken med en lynlås.

Annonce ♥


Indvendig opdeling

Indvendig er der ét stort rum i midten og 2 store lommer langs den ene side og 4 mindre lommer langs den anden side. I enderne er der lommer til sutteflasker.

De store lommer er ideelle til bleer, vådservietter og større ting, mens de 4 små er perfekte til lommetørklæder, creme, salve osv.

Bag de 4 små lommer er der en enkelt stor lomme med lynlås, som er oplagt til at opbevare din mobiltelefon, pung, nøgler eller andre af de mor-ting du trods alt stadig skal have med rundt, adskilt fra alt babygearet.

Annonce ♥

Sammenlignet med en pusletaske som kun har ét stort rum, er det vores erfaring, at det er betydeligt nemmere at finde rundt, når hver ting har sin plads.

Og det er lidt af en kvalitet, når baby desperat skriger efter sin sut i en overfyldt bus og hvert sekund tæller i jagten på ”proppen”.

Invendige detaljer på Storsak Elisabeth pusletaske

Annonce ♥

Efter barslen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en af de fedeste ting ved Storksak tasken er langtidsholdbarheden. Og her tænker vi ikke kun pga. materialets kvalitet. Det tidsløse og raffinerede design gør nemlig, at du også efter endt barsel kan have en særdeles god veninde i Elizabeth.

Den har en perfekt størrelse til en bærbar computer, og er derfor også oplagt at bruge som daglig arbejdstaske, når hverdagen begynder igen. Derudover kan tasken selvfølgelig også rumme fitness-tøj og diverse ”dullegrej” – præcis som enhver anden dametaske.


Ekstra udstyr

Til pusletasken medfølger som standard både pusleunderlag, en flaskeholder med termofunktion, en dustbag og en lille ”pung” med lynlås hvor du kan have de mindste dele af babyudstyret. Pungen kan klikkes fast indvendigt i tasken via en fastmonteret læderstrop.


Kompakt pusleunderlag

Vi synes især, det lille pusleunderlag er et stort hit, efter vi mere end én gang er blevet mødt af mindre charmerende pusleforhold rundt omkring i stormagasiner og lignende.

Annonce ♥

Der er det altså bare rart at have sit eget underlag til at lægge imellem baby og puslebord. Det fylder ikke særlig meget, når det er foldet sammen, og det er er derfor oplagt altid at have det liggende i tasken til akutte puslebehov.

Pris

Den klassiske model koster 1.998 kroner. Der er ingen tvivl om, at Elizabeth pusletasken ligger i den dyre ende af prisskalaen, men med tanke på dens mange funktioner og at den også kan bruges efter barselstiden, synes vi bestemt, den er et godt køb.

Når du så oveni lægger lækkerheds-faktoren, så er vi faktisk slet ikke i tvivl om, at Storksak er investeringen værd.

Dét har altså bare en vis værdi, at du får muligheden for stadig at føle dig trendy og bare lidt overskudsagtig via tøj og accessories, når poserne under øjnene er uendeligt store og håret ikke liiige er blevet vasket i dag. Måske et et godt forslag til hvad jeres næste børnepenge skal bruges til.

Øvrige modeller

Udover Elizabeth modellen, har Storksak en række andre lækre pusletasker i både læder, lærred og nylon.

De billigste ligger på 699, mens den dyreste er på niveau med Elizabeth i den quiltede version (2.499).

Tjek også deres Jamie model – en oplagt gaveidé til den kommende far, som måske drømmer om at bevare sit maskuline look også med en pusletaske over skulderen.

Konklusion

Vi er solgte! Elizabeth er lækker, luksuriøs og langtidsholdbar samtidig med, at den er rå, rummelig og robust. What´s not to like?

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Du kan se et udvalg af andre lækre Storsak pusletasker på mammashop.dk

Besøg producentens hjemmeside og få mere info.