Nabby Babyalarm

Læs Babyklar´s anmeldelse af Nabby Babyalarm der er en dansk designet revolutionerende babyalarm.

Se det fikse og kompakte design og læs om den sikre Bluetooth forbindelse til din smartphone samt de smarte ekstra applikationer der kan tilkøbes

Nabby Babyalarm – babyalarm til din smartphone

Som altid på Babyklar.dk er vi nysgerrige, når nye produkter til babyer og deres forældre rammer hylderne.

Så derfor var vi også meget spændte på at få lov at teste den nye Nabby Babyalarm, som adskiller sig fra andre babyalarmer ved at kunne kommunikere med din smartphone, uanset om det er iPhone eller Android.

Babyenheden er lille og kompakt

Nabby er en fiks lille sag, som ikke fylder mere, end at du kan have den i din knyttede næve. Så den kan sagtens ligge i liften/vognen uden at stjæle plads fra din baby, eller du kan hænge den i kalechen i den medfølgende strop.

Der er så rigeligt at slæbe med rundt når man skal på tur med en baby, så vi er i den grad fans af konceptet ”småt, men godt”.

Annonce ♥

Nabby er designet med kun én enkelt knap, hvorfor den fremstår særdeles overskuelig og lettilgængelig, og materialet virker robust, hvilket også er et klart plus.

App´en til Nabby Babyalarm er meget intuitiv

Idémændene bag Nabby siger, at det har været vigtigt at udvikle en alarm, der ikke krævede ”kilometerlange manualer”.

Derfor er det også en stor fornøjelse at opleve, at deres idé fungerer i praksis. Nabby er super intuitiv, og det kræver ikke mere end et par minutter at få den installeret på smartphonen, hvorefter den straks er køreklar.

Annonce ♥


Så langt rækker baby alarmen

Efter installation af Nabby-app´en på din telefon skabes der forbindelse mellem babyenhed og telefon via Bluetooth. Og så er du i besiddelse af en babyalarm.

340 meter rækker forbindelsen i fugleflugt, hvilket i praksis vil sige noget mindre, hvis du er i bebygget område. Men spørgsmålet er dog, om du overhovedet nogensinde har brug for så lang rækkevidde?

Sådan får du besked, når der er aktivitet hos din baby

Når din baby giver lyd fra sig, får du straks en push-meddelelse på din telefon. Når du åbner app´en, kan du så høre live, hvad der foregår hos den lille. Er det pludren eller gråd?

Annonce ♥

En rigtig sjov feature i denne forbindelse er, at du kan navngive din Nabby. Så hvis din baby hedder Otto, så hedder din Nabby også Otto. Således er teksten i push-meddelelsen ”Otto har brug for din opmærksomhed”.

Du kan indstille følsomheden på alarmen, så du selv er med til at bestemme, hvornår den skal reagere og sende dig en meddelelse. Det kan være en stor fordel, hvis du har et barn, der mosler rundt i søvne.

iphone med nabby alarm

Annonce ♥

Unik forbindelse – uden signalforstyrrelser

Med Nabby´s alarm skal du ikke bekymre dig om, at andre kan lytte med på forbindelsen mellem dig og baby – ligesom der heller ikke er nogen fare for, at du pludselig får andre babyer på linjen.

Nabby kan kun være forbundet til én telefon ad gangen, og så snart du har koblet dig på, er din Nabby usynlig for alle andre.

Til gengæld er der ingen problemer i, at du kobler af forbindelsen, hvis der er ”vagtskifte”, og farmand skal overtage, så kobler han bare på i stedet med sin telefon.

Annonce ♥

Verdens laveste stråling

Nabby kan prale med at have verdens laveste stråling indenfor kategorien babyalarm.

Der er stadig ingen utvetydige svar på, hvorvidt stråling fra trådløse enheder er skadelige for hjernen, men indtil det forhåbentlig er udelukket, kan man jo ligeså godt  begrænse det mest muligt.


Så lang levetid har Nabby’s batteri

Batteri levetiden på Nabby er op til 70 timer, hvilket i sig selv er imponerende. Du får besked på din smartphone, når det er tid til at lade enheden, og du lader den op via USB-stik og slipper for endnu en stor og uhandy oplader.

Annonce ♥

Derfor bør du tilkøbe de billige ekstra applikationer

For et beskedent beløb kan du tilkøbe 3 ekstra applikationer til din Nabby.

Søvntælleren holder styr på dit barns søvnperioder. Et fedt huske-værktøj til småbørnsforældre der ikke selv får helt nok søvn.

Temperaturmåler viser rumtemperaturen, hvor din baby sover og kan give besked, hvis der bliver for varmt eller koldt.

Annonce ♥

Lyt nu funktionen giver dig mulighed for altid at vælge live-lyd, hvis du har behov for liiiige at høre, også selvom du ikke har fået nogen meddelelse.

Babyklar´s konklusion

Det er ganske enkelt genialt tænkt at udvikle en alarm, der kan rapportere direkte til din smartphone. Derudover er Nabby gennemtænkt og visionær på så mange fronter, at vi ikke kan andet end at elske den!

Vi havde høje forventninger, men vi kan kun sige, at de er blevet indfriet til fulde – og mere til! Og så er det altså lidt fedt, at den er dansk.

Annonce ♥

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Pris 1.199 kr for babyenheden
• Ekstra applikationer kan tilkøbes for få kroner
• Læs mere på nabby.dk