Leander vugge

Med sit stilrene design og det næsten skulpturelle stativ er Leander vuggen blevet lidt af en klassiker. Vuggen består af en oval ”kasse” med en ramme af børstet stål, en råhvid bomuldsdug og en bundplade af masonit.

Leander designer med barnets behov i centrum, og det ses tydeligt ved Leander vuggen, som uden tvivl er en både tryg og komfortabel base for en ny verdensborger.

Vuggen er nem at samle, og som den nu står og troner på stativet midt i stuen, er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde vil af med den igen.

Den er en sand fryd for øjet. Materialerne er virkelig lækre, stoffet er økotex-mærket, og træet stammer fra bæredygtige europæiske skovbrug.

Étpunktsophæng – stimulerer dit barns udvikling

Leander vuggens største fordel er, at vuggens 4 remme er samlet i ét punkt i toppen. Det betyder, at vuggen kan bevæge sig frit i alle retninger i stedet for kun at kunne svinge fra side til side eller frem og tilbage.

Étpunktsophænget gør samtidig, at vuggen er nem at sætte i gang både for dig men også for din baby.

Annonce ♥

Og da vuggebevægelserne minder om dem, baby kender fra tiden i din mave, er der derfor både tryghed og genkendelighedsfølelse i vuggen.

På længere sigt er vuggens frie bevægelighed med til at styrke dit barns labyrintsans, hvilket er til gavn for både balance, rumfornemmelse og indlæringsevne.

baby sover i leander vugge

Annonce ♥

Leander vugge stående på stativ eller ophængt i loftet

Stativet, der er tilkøb til vuggen, består dels af bøgetræ og dels metal. Udover de 3 ben støttes stativet også af et teleskop-rør som monteres i stativets top og sættes i spænd i loftet. Dette er med til at gøre stativet til en stabil og sikker løsning.


Hvis det kniber med gulvpladsen, og du ellers har et loft der tillader det, kan Leander vuggen monteres i den medfølgende loftskrog. Montér gerne en loftskrog i flere forskellige rum, så du kan flytte vuggen med rundt i løbet af dagen.

leander vugge

Annonce ♥

Ovenfor: Leander vugge med stofhimmel ophængt i loft og stående på stativ

Madras til vuggen

Ved køb af en Leander vugge medfølger en specialdesignet Leander madras med kerne af koldskum, som passer til vuggens ovale form. Herudover kan du tilkøbe en rullemadras til at lægge ovenpå for at beskytte madrassen mod uheld.

Og du kan også købe lagner, som ligeledes passer til madrassens specielle form.

Annonce ♥

Himmelsk tilkøb

Hvis du spørger mig, er stofhimlen næsten obligatorisk. Den understreger de rene linjer og gør om muligt vuggen endnu smukkere.

Og allervigtigst er den med til at forstærke hulestemningen for baby, som uden tvivl har godt af at blive skærmet lidt fra den fagre nye verden engang imellem.


Nyhed tipi

Som noget helt nyt har Leander designet en tipi, der kan påmonteres stativet, når din baby vokser ud af vuggen. Bunden består af et legetæppe, og der er derfor lagt op til både leg og hyggestunder i den hyggelige hule.

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Testen af vuggen har kun bekræftet vores antagelser:

Vi er vilde med Leander. Udover at være stimulerende for baby med sit smarte ophæng, er den samtidig et forfriskende og æstetisk indslag på det store babyudstyrs-marked.

Vi glæder os til at se, hvad der ellers kommer fra Leander i fremtiden.

Annonce ♥

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Størrelse vugge: L: 80 cm, B: 50 cm, H: 32 cm
• Pris: Vugge 1.499 kr. – stativ 799 kr. – himmel 399 kr. – tipi 1.199 kr.
• Producent: www.leander.com