Køredragt i uld

En køredragt i uld er et rigtigt godt valg med tanke på den danske omskiftelige vinter. Uldens egenskaber er nemlig virkelig gode i både koldt og lunere vejr, fordi ulden isolerer samtidig med at kroppen kan ånde.

Men hvilken en skal du så vælge? Her gennemgår vi de populære valg af køredragter i uld.

Joha køredragt i uld – klassikeren

Joha køredragten har i mange år været klassikeren inden for køredragt i uld. Joha laver god kvalitet og i et klassisk dansk design. I princippet har de to modeller, en med knapper og en med lynlås.

Knap-modellen er helt basis og den billigste af de to. Lynlåsmodellen har også folde om ved fødder og hænder. Så slipper du for at bruge luffer og futter. Dette er praktisk, hvis køredragten især skal bruges til at putte i barnevognen.

Begge typer er i samme tykke vamsede uldfleece. Alle Johas køredragter er Svanemærkede.

Joha-uldfleece-køredragter

Annonce ♥

Ovenfor: Køredragter fra Joha

Engel køredragt uld – nyklassikeren

Med en køredragt fa tyske Engel, får du alt det gode og lidt til. Det er ikke uden grund, det er blandt de bedst sælgende. Køredragten er GOTS certificeret, som er en international miljøcertificering af bæredygtigt tøj.

Køredragten er lidt tykkere end de andre mærker og gør den mere holdbar og lidt varmere. De fås i nogle lidt friskere farver, end vi er vant til fra de andre mærker, hvid, lysegrå, postkasserød, bordeaux-rød og to forskellige blå.

Annonce ♥

Engel køredragten har folde om ved både hænder og fødder, og så har de en praktisk hætte.

Engel-uldfleece-køredragter grå og bordeaux

Ovenfor: Køredragter fra Engel

Annonce ♥


Mikk-Line – det gode billige alternativ

Med en køredragt fra Mikk-Line får du både lynlås og folde om til en god pris. Til gengæld er køredragten ikke i 100% uld. Mikk-Line har en model, som fås i flere farver.

Kan du leve med, at du ikke får 100% uld og der ikke er en miljø-certificering, så får du en rigtig god dragt i Mikk-Lines køredragt.

Mikk-Line-uldfleece-køredragter blå og grå

Annonce ♥

Ovenfor: Køredragter fra Mikk-Line

SmallStuff – den nye dragt i klassen

SmallStuff er måske især kendt for deres børneværelsesinteriør. De har dog i flere år også lavet børnetøj, og nu er de også begyndt med at lave børnetøj i uld. De har derfor også en uldkøredragt.

Den minder i snittet meget om Mikk-Lines køredragt med lynlås og folde om ved fødder og hænder. I modsætning til Mikk-Lines køredragt er SmallStuffs dog i 100% uld og den er Oeko-Tex certificeret. Den har også en stikket ribkant ved halsen.

Annonce ♥

Og så har de i år lavet en udgave i det fineste leopardprikkede design.

Smallstuff-uldfleece-køredragter grå og lyserød

Ovenfor: Køredragter fra SmallStuff

Annonce ♥


Müsli dragten – et frisk design

Danske Müsli har valgt at lave køredragten i et lidt anderledes og friskt design. Snittet er lidt mere moderne med en skrålukning, og køredragten har også en praktisk og fin spids hætte.

Ligesom Engel, så er køredragten fa Müsli også GOTS-certificeret, som betyder det er en bæredygtig køredragt.

Musli-uldfleece-køredragter grå og sort

Annonce ♥

Ovenfor: Køredragter fra Müsli