Bumbo stol

Med sit originale pottelignende design og den ergonomiske form, har Bumbo stolen stadfæstet sig blandt klassikerne inden for stole til de små, der endnu ikke kan sidde selv. Læs om stolens funktion, og hvornår du må anvende den.

Stort udvalg af Bumbo stole

Vi har fundet frem til, at Jollyroom har et af de største udvalg af Bumbo stole i forskellige farver.

Køb en Bumbo stol fra kun 349 kr. her.

Hvornår bruges en Bumbo stol

Når din baby kan holde hovedet oprejst selv, kan du tage din Bumbo stol i brug.

Formen hvor benene sidder højere end barnets numse gør, at den lille bliver støttet i ryggen og på den måde kan sidde oprejst og følge med i verden omkring sig, uden at det behøver mors konstante støtte.

Derfor er stolen god

Bumbo stolen sørger kortvarigt for en komfortabel siddestilling for den lille, så du kan få frigjort begge hænder og dermed få mulighed for at få lidt praktisk fra hånden.

Annonce ♥

Når vi skriver kortvarigt, er det fordi, at Bumbo stolen aldrig må gøre det ud for en børneparkering. Så den er genial til de korte breaks, hvor du mangler en arm eller 2.

Den oprejste stilling er attraktiv for baby, fordi den her kan følge med i alt det spændende, du laver.

Barn i Bumbo stol

Annonce ♥


Ekstra udstyr – Play Tray

Når baby bliver til tumling, kan der monteres et Play Tray på stolen, som er en lille legebakke, hvor der er plads til lidt ekstra sjov. Dette er en rigtig god løsning efterhånden som junior får brug for mere stimulans end bare at ”kigge på”.

På denne måde kan Bumbo stolen bruges helt op til 14 måneders alderen og har dermed en levetid på næsten 1 år. Legebakken kan også bruges som bord, når grød og mos skal introduceres for baby.

En klar fordel her er, at Bumbo stolen hurtigt kan tørres over med en våd klud, hvis den bliver godt smurt ind af fedtede små babyhænder.

Annonce ♥

baby i bumbostol med playtray

Ovenfor: Bumbostol med Play Tray

Sådan må du aldrig anvende din Bumbo stol

Som ved alle andre stole til de små gælder det også for Bumbo stolen, at den ikke må placeres på et bord eller andet sted i højden.

Annonce ♥

Uanset at det kan være fristende at få baby op i øjenhøjde, og uanset at du har tænkt dig, at holde et konstant øje på baby, kan du ufrivilligt blive distraheret.

Selvom din baby ikke kan rejse sig, er der ingen garanti for, at den ikke kan få møffet sig selv og stolen hen til kanten. Så Bumbo stolen skal altid anvendes på gulvet.

blå, rød og gul bumbostol

Annonce ♥

Godt at vide

Bumbo stolen vejer ikke særlig meget og kan nemt flyttes rundt. Vi har hørt om flere, som har brugt stolen på en kort legetur i sandkassen, for at beskytte junior mod kulde og fugt

Bumbo stolen indeholder selvfølgelig inden kemikalier, så baby kan sutte og bide løs på stolen uden at tage skade af det

Bumbo stolen findes i nærmest alle regnbuens farver, så uanset om du er til pang eller pastel, er vi sikre på, at du kan finde en, der matcher din smag

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Hvis du husker at have i baghovedet, at baby i de første mange måneder har godt af det meste af tiden at ligge ned og udvikle sin motorik og sine muskler, synes vi, at Bumbo stolen er en rigtig god hjælp i hverdagen.

Bumbo stolen giver nemlig mulighed for at, du kan få hænderne fri for en kort bemærkning. Den gennemtænkte siddestilling sørger, at baby er underholdt, og at der ikke bliver gået på kompromis med ergonomien.

Bumbo stolen er en rigtig god investering, hvis du spørger os.

Annonce ♥