Baby Dan Angel

Baby Dan Angel er et revolutionerende multifunktionelt møbel: vugge, skråstol og højstol i ét og samme produkt. Det er ikke en underdrivelse at sige, at jeg mildest talt blev forbløffet, da jeg fik udleveret kassen med det komplette Angel sæt.

Med tanke på billederne af stol og vugge forestillede jeg mig en mindst 3 x så stor emballage, så det er en meget glædelig overraskelse at vide, at Angel kan fylde så lidt.

Kompakte ting ER bare et hit, når man bor i lejlighed med lidt for få kvadratmeter.

Samling af Angel – piece of cake

Baby Dan Angel leveres usamlet til min kære mands store begejstring. Han elsker, når han kan få lov at lege handymand og spille lidt med musklerne.

Derfor bliver han faktisk også en lille smule skuffet, da han opdager, hvor nemt det er at samle Angel. Der medfølger en udførlig – og god – manual, men langt hen af vejen er den faktisk slet ikke nødvendig.

Faktisk er det kun det A-formede stel, der for alvor skal samles, og selv det er nemt. Vuggedelen og skråstolen er næsten komplette, mens sædet til højstolen hurtigt får monteret sin bøjle og sele.

Annonce ♥

I kassen medfølger skruer og en enkelt umbraconøgle, og det eneste vi selv skal supplere med, er dermed en ekstra umbraconøgle (smart med 2, så den ene kan ”holde igen” på den anden side), en stjerneskruetrækker og en flad skruetrækker.

babydan angel

Angel stellet

Det centrale i Angel konceptet er det A-formede stel. Med et enkelt klik kan henholdsvis Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast monteres. Selve stellet er udført i træ og fremstår robust og lækkert.

Når ingen af delene er i brug, kan stellet (ligesom skråstol og vugge) slås sammen, og det optager dermed ikke særlig meget plads.

Annonce ♥

Det gør det også oplagt at have Angel med bag i bilen, hvis I fx skal til middag ude og ønsker at medbringe vugge, skråstol eller højstol.


Angel Nest – vugge

Første ting der skal afprøves er vuggedelen, Angel Nest. Den består af en lift med en bundplade af træ, som meget hensigtsmæssigt har lufthuller, så madrassen kan ånde. Rigtig god detalje.

På indersiden af liften er blødt bomuldsstof, mens ydersiden er coated og dermed nem at tørre over med en fugtig klud. Til liftdelen medfølger en kaleche, som hæftes på via en trykknap i hver side.

Annonce ♥

Det kræver lige et par forsøg at få kalechen til at sidde ordentlig fast, men øvelse gør mester, og det lykkes til sidst.

Selve liften monteres til gengæld meget nemt på Angel stativet og den høje kliklyd er rigtig betryggende, da den ikke efterlader tvivl om, hvorvidt liften er rigtig monteret.

Baby Dan beskriver selv liften som ”den rede dit nyfødte barn kan sove trygt i”, og det rammer faktisk perfekt.

Annonce ♥

Kalechen er med til at skabe tryghed og skærme din baby fra omverdenen, og vuggens bløde sider indbyder bare til at putte.

Babydan Angel vugge


Angel Rest – skråstol

Næste test er Angel Rest – skråstolsdelen. Denne leveres fuldt samlet, og er lige til at klikke på stellet. Igen er kliklyden en god pejling af, at man har gjort det rigtigt.

Annonce ♥

Stolen er lavet i coated stof, hvilket jeg synes er en kæmpe kvalitet, når gylp og senere grød og mos flyver om ørerne.

Stolen har en fast 5 punkts-sele, så baby sidder godt og sikkert fast på sin lille trone. Skråstolen har udover siddeposition også en liggeposition, som der nemt kan skiftes til.

Babydan Angel skråstol

Annonce ♥

Min yndlingsfunktion

Hvis jeg skulle udvælge én yndlingsfunktion ved Angel, ville det nok blive netop skråstolen her. Jeg synes, det er helt genialt, at baby kan være med oppe i højden hos os andre, når vi sidder og spiser aftensmad.

Tidligere har vi indtaget mangt et måltid med en baby på skødet, som i hvert fald ikke gad ligge på legetæppet, sidde i den almindelige skråstol på gulvet osv.

Med Angel skråstolen kan baby være med ”hvor det sker” samtidig med, at du som forælder kan få lov at have begge hænder fri til at spise, hjælpe storebror/storesøster osv.

Annonce ♥

Og så er det også en perfekt ”arbejdshøjde” for dig, når baby begynder at skulle have den første ske-mad.


Angel Feast – højstol

Når baby vokser ud af skråstolen, er den naturlige afløser højstolen, og her har Baby Dan igen tænkt på det hele.

Angel Feast delen består af et sæde/ryglæn af træ, en fodplade og en monterbar bøjle og sele. Dermed kan stolen bruges allerede fra baby kan sidde selv – og helt op til skolealderen, når bøjlen igen afmonteres.

Annonce ♥

Fodpladen kan sættes i 3 forskellige højder, og stolen vokser dermed også med dit barn.

Og så må jeg lige fremhæve en supersmart detalje; da stellet ikke har en forside og en bagside, kan højstolen faktisk være indstillet til både lillebror og storebror på én gang.

Med fodstøtte på den ene side er den tilpasset den mindste – og med et snuptag kan sædet vendes om og stolen passer dermed perfekt til en større søskende.

Det kommer vi helt sikkert til at have stor glæde af, når storebror har legekammerater med hjem, og vi mangler en ekstra højstol.

Babyklar´s konklusion

Det vil formentlig komme til at lyde lidt plat, hvis vi skriver, at Baby Dan Angel er som sendt fra himlen, men den risiko må vi løbe. Sjældent er vi nemlig stødt på så innovativt, gennemtænkt og brugervenligt et produkt.

Og det udløser store plusser her hos Babyklar.dk, at du med Angel kan nøjes med at købe ét produkt, i stedet for de 3, der ellers ville skulle til, for at opfylde de samme funktioner.

Vi er tilhængere af multifunktionalitet – og vi er dermed også tilhængere af Angel. Men Baby Dan – sørg lige for at producere den i nogle flere farver, som ikke er helt så plet-modtagelige.

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Vejledende pakkepris: 3.499 kr.
• Enkelt dele pris: Stel: 699,95 kr.
• Vuggelift: 799,95 kr.
• Skråstol: 799,95 kr.
• Højstolsæde: 799,95 kr.
• Bøjle til højstol: 199,95 kr.
• Madrasmål vugge: 29 x 75 cm
• Farve: Hvid og sølv

Med i prisen ved køb af den komplette pakke: A-stel, vugge (inklusiv kaleche og madras), skråstol (inkl. 5-punkts-sele), højstol (inklusiv bøjle, sele, pude og fodstøtte).