Spar penge på babytøj

Nybagte forældre vil hurtigt erkende, at der skal sættes rigtigt mange penge af til både babytøj og babyudstyr. Vil du undgå, at din bankkonto går i minus, så er der mange ting, du selv kan gøre og være opmærksom på.

En af de ting du nemt kan gøre er at gå målrettet efter at spare penge på babytøj. Her får du et par tips til, hvordan du kan spare penge, når du handler babytøj.

Lave priser på babytøj på nettet

Selvom det er hyggeligt at besøge en fysisk børnetøjsforretning og gå rundt og mærke på tøjet, så er det ikke nødvendigvis altid det mest hensigtsmæssige, hvis du tager de økonomiske briller på.

Det generelle prisniveau på babytøj er ofte lavere på nettet, hvor der findes mange veletablerede webshops.

De lave priser er selvfølgelig en stor fordel, men der er også andre fordele ved at handle på nettet.

Annonce ♥

Du kan handle på hvilken som helst tid af døgnet, når det passer dig, du slipper for at blive forstyrret af et grædende barn eller din mand, som ikke orker mere shopping ligesom du slipper for at stå i kø, når du skal betale for dine varer.

Klik her hvis du vil have et rigtig stort udvalg af babytøj fra mange kendte mærker, når du shopper på nettet.

Jeg har selv brugt denne shop mange gange, og det er både hurtigt, nemt og billigt at afgive en bestilling (de har altid fri fragt), hvilket gør det særligt attraktivt.

Annonce ♥

Ønsk dig tøj til dit barn

Skal du selv finansiere al tøjet til dit barn, så kan det hurtigt blive en dyr affære. Så når dit barn har fødselsdag, kan du meget vel lige få sneget nogle praktiske ønsker ind også. Måske en lækker flyverdragt fra bedsteforældrene?

Der går ikke nogen skår af barnet, fordi det ikke udelukkende får legetøj, det er helt normalt at man også kan ønske sig tøj til barnet.

Så lav en liste over tøj som dit barn mangler. Bliver dine ønsker opfyldt, så kan du krydse det af på din personlige indkøbsliste, så du har det mindre at tænke på.

Annonce ♥


Gå på udsalg

Deltager du i en udsalgsbegivenhed, så har du ofte mulighed for at reducere dine udgifter til babytøj markant. Det er ikke usandsynligt, at du kan spare op til 50-70% til visse udsalg, hvor priserne er presset helt i bund.

Er du opmærksom på både tilbud, udsalg og outlet, så behøver du sjældent at betale fuld pris for babytøj. Dit barn interesserer sig ikke for, om du køber tøj fra sidste års kollektion, eller om du køber tøj fra et ukendt mærke.

Køb kun det mest nødvendige babytøj

Det er en realitet, at danske forældre har tendens til at købe meget babytøj – ofte alt for meget. Selvom dit barn naturligvis skal have tøj til alle årstider, så er der ingen grund til at købe mere tøj end højst nødvendigt.

Annonce ♥

Er dit barns skab fyldt med tøj, hvor prismærkerne stadig sidder på, så er det et tegn på, at du har købt unødigt meget tøj. Din udfordring vil i den anledning være at beherske dig og bevare din sunde fornuft.

God fornøjelse med shoppingen.