Køb bleer på abonnement

Tid er en mangelvare hos mange forældre, og når hverdagen for alvor banker på, og mor og far kommer sent hjem fra arbejde, er gode råd dyre. Af en eller anden grund er bleer ofte sådan noget man pludselig løber tør for, og skal have hjemkøbt på skæve tidspunkter.

Mange forældre har prøvet at stå der og skal ud og handle med børnene en eftermiddag efter vuggestue. Eller at den ene kører ud og handler, når børnene er puttet. Dette er ikke særlig hensigtsmæssigt, når børnene holder ulvetime eller man bare gerne selv vil sidde med benene oppe når børnene sover.

Hvorfor ikke få bleer leveret på abonnement? Det er nemt og overskueligt, og det er kun én gang du skal sidde og bestille dem.

Bleer i barselsgave

Smartble.dk har udviklet et koncept, hvor du får bleer leveret lige efter eget ønske. Som nybagte forældre er der også mange ting at tænke på. Amingen skal op og køre, og det natlige roderi gør, at man let kan glemme de mest basale ting.

Så hvorfor ikke give abonnementet som gave? Det ville enhver nybagt mor sætte pris på. Ikke nok med at hun ikke skal huske at købe bleer til den lille, hun kan også få de prisvindende Naty bleer leveret.

Økologiske kompostbare bleer

Vi kan desværre ikke komme uden om, at vores små poder skal bruge bleer til de er omkring 3 år. Desværre har bleer en skadelig virkning på vores miljø, og hvis det ikke er foruroligende nok, så er de fleste bleer fremstillet af plastik fra olie. Dette gælder ikke bleerne fra ECO by Naty.

eco-by-naty-ble

• Naty bleerne er økologiske og er den første ble på markedet, som har fået den meget krævende OK-Biobaseret certificering*
• Naty bleerne er 100 % klorin- og parfumefrie. Derved reducerer du mængden af skadelige kemikalier, der kommer i kontakt med dit barns hud
• Naty bleerne er certificeret af Svensk Astma og Allergiforbund. Astma og Allergiforbundet arbejder for at forbedre forståelsen og forholdene for mennesker med astma, allergi, intolerance og hypersensibilitet
• Naty bleerne har GMO-fri majsbaseret film og er derved naturlig åndbare

*OK Biobased identificerer produktets materiale som er fremstillet af fornyelige råmaterialer. Produkterne sorteres på en stjerne skala, der angiver deres procentdel af fornyelige råstoffer (% biobaseret) fra en stjerne (20 til 40%) til fire stjerner (mere end 80% biobaseret).