Ruby

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    28
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Ruby

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 07/22/1978

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    07-07-2014
  • Lokation
    viborg
  1. Lidt forsinket tillykke med fødslen herfra. håber det går godt.
  2. Tillykke, godt der endelig kom gang i fødslen hos dig. Håber I alle har det godt og kan holde til varmen ;-)
  3. God ide eva. jeg er gerne med. Nu hvor min skønne pige er snart tre uger gammel er der ikke så meget tid til at kigge med her, så fb blir også tjekket oftere for mit vedkommende;-)
  4. stort tillykke. dejligt at alt gik fint.
  5. tusind tak alle sammen. Hun er helt vildt skøn. ville gerne have sat billede herind af hende, men det kan amme hjernen pt. ikke finde ud af. Har næsten ikke sovet i nat, da hun syntes hun skulle ligge på mig for at sove, men det gjorde nu ikke noget for så kunne jeg ligge der og beundre mit vidunder. Kan nu stadig blive helt overrasket over hvad mand og kvinde kan brygge sammen på 9 måneder.
  6. Så kom vi i mål. fik veer i morges ved 7.30 tiden. var på sygehuset 8.45 og havde så født 9.42 i vand som ønsket. vellykket og hurtig turbo fødsel. Var hjemme igen kl.13.45 og fik så mine store piger hjem. Nu er trætheden da også ved at melde sig så småt, men dejligt med flot tøs på 3690 og 55 cm. Hun er mega god til at sutte og ellers indtil videre et roligt gemyt. Pyh det var så også sidste fødsel for vores vedkommende. Krydser fingre for at I alle må få en ligeså skøn oplevelse med jeres fødsler, når de endelig går i gang ;-) kram og baby lykke til jer, er så overstadigt glad og lykkelig.
  7. Åh kan kun tilslutte mig din beskrivelse og hvor er det befriende at høre at andre har det lidt ligesom mig. og ja selv om det kan ske når som helst nu, så er det bare svært at vente. Er så også ved at kvæle de jordmødre efter vores oplevelse i går. blev lige udstillet som meget usikker og fik at vide at når nu man var sådan en super føder, så måtte man vente på at tingene selv gik i gang. ja tak, men var sku heller ikke mig der kom på at blive sat i gang, det var jm der foreslog det! men har heldigvis haft en god nat efter jeg kom af med al min galde og frustration. men sender dig lige et medsøsterligt kram Caddie, for er da fuldstændig enig med dig i at nu vil vi snart belønnes ;-)
  8. Ja man skulle tro at der skete noget hvis man går og er lidt åben, men jeg kan såmænd sagtens få lov at gå over tid, nu har min mand taget fri for at jeg ikke skal gå alene, hvis det pludselig skal gå stærkt, som vi jo har erfaring med, så det er rart at kunne gå sammen om det.
  9. Caddie håber alt går derud af og at du får en rigtig god fødsel.
  10. åh ja er da lige gået glip af lidt her på siden. gid det var mig hvor vandet var gået. har været en tur på svanger afsnittet i dag, da jeg har gået over en uge nu og været godt moden som min jm sagde det. jeg er i 39+1 i dag og blev først spurgt om jeg kom for at blive sat i gang, for så ville jm gerne undersøge om det var en mulighed. bagefter kom hun så og trak i land igen. en meget mærkelig oplevelse. . . så vi venter stadig på at jeg får nogle rigtige veer eller vandet går, tiltrods for 2 cm åben og ingen livmoderhals. skal sandelig love for vi lige blev målt og vejet der som 3 gangs fødende. Har så også på mystisk vis tabt 2 kg. i løbet af en uge, men så skal jeg selvfølgelig ikke slås med dem bagefter. fik da også lige påskrevet at jeg er en meget atypisk gravid, om det så var ment positivt ved jeg ikke helt. så er nu tilbage ved at måske er jeg selv bare den klogeste omkring min graviditet. ;-). Lone apropo hævede fødder så har jeg haft stor glæde af støttestrømper til lange dage. det er ikke kønt, men det hjælper ;-))
  11. Her sker der heller ingenting. men 10 dage til scannings termin, og har jo født 4 dage før og sidst 2 dage efter, så håber det her blir i samme boldgade og ikke noget med 14 dage over. Min største frygt er nu altså at stå et eller andet uheldigt sted og så at vandet bare går. mine 2 andre fødsler er jo startet med vandafgang, og min mor har alle hendes 3 fødsler også startet med vandafgang, så tænker at sandsynligheden for at det også starter sådan er stor. Føler mig derfor totalt restløs da jeg holder mig hjemme med mindre manden er med, og kan godt mærke at jeg snart er ved at løbe tør for projekter at holde mig igang med. Begyndte i går at slibe vores havebænk af så den er klar til en klat maling når jeg engang må det. Har strikket en kjole, en bolero jakke, et baby tæppe og er nu snart færdig med endnu en kjole til baby.
  12. Her sker der bare intet. totalt forvirring. Har nu haft 3 nætter i træk med mega uro, efter jm besøg og tegnblødning( hvilket jeg ikke havde de 2 andre fødsler) så håber jeg jo hver dag at nu er det nu, men nej. så snart jeg står op er der ro. sover så et par timer om formiddagen for at indhente det jeg ikke har sovet om natten. satser nu på at al denne uro gør at når det så endelig går i gang, så går det ligeså hurtigt som de andre gange. og Caddie, jeg blir også mega skuffet hver gang det bare går i sig selv. Vi forsøger dog at klare dagene med lidt humor, og joker med at hun bare gerne skal komme inden d.30 så vi når at få børnepenge på hende med i juli :-) men spøg til side så er mit kadaver bare så brugt efterhånden, og med to tøser der næsten heller ikke kan vente mere, så vil vi bare gerne købe lidt tålmodighed, hvis nogen ved hvor man kan det. Forsøger at overbevise mig selv om at når alt så bare går fint og uden problemer så kan jeg sagtens vente til krop og baby er klar, men er ikke god til at vente når jeg når slutningen af min graviditet, og især ikke når det så også blir varmt og man som jeg render rundt med fødder på størrelse med en flodhest. resten af min krop ser næsten lille ud i sammenligning, og så er der oven i købet næsten en hel skostørrelse i forskel på venstre og højre fod nu, så jeg er ret pæn at se på. . . Håber I andre har bedre held med tålmodigheden, men ellers får I min fulde forståelse. ..
  13. mange gange tillykke til dig og resten af familien. Godt I er hjemme og kan få gang i en alm. hverdag. bare det var mig nu.
  14. kan så godt følge dig. jeg var ved jordmoder mandag(38+0) og fik at vide at jeg var 2 cm. åben og meget fremskreden af at have 14 dage igen. har mega mange plukveer og natteuro, men uden at det blir til mere, så her er tålmodigheden heller ikke så stor mere. Omgangskredsen prøver på bedste vis at opmuntre mig med at jeg sikkert har født inden ugen er omme, men blir nu lidt frustreret når de allerede nu går og venter på opkald fra mig om at jeg skulle have født. men nu er det trods alt til at se en ende på, for om ikke andet ved jeg at de max lader mig gå til d.20/7 og er sikker på at hun kommer af sig selv inden. ;-)
  15. ja her i varmen kan jeg kun genkende det med enorme fødder. Det er bare op med stængerne. Mine tæer er helt stive af væske når vi når aften hvis ikke jeg husker at ligge med fødderne op ad i løbet af dagen. Ang. fødslen, så tænker jeg også meget på det nu, selv om det er 3 gang for mig. Jeg vil dog lige tilføje at jeg ved første fødsel havde fået fortalt så mange skræk historier, så jeg faktisk blev overrasket over at det ikke gjorde mere ondt. Jeg endte med at synes det var værre da de bagefter skulle sy 3 små sting. Sidste gang gik det jo mega hurtigt, og det gjorde ret ondt, da jeg udvidede mig fra 2-10 cm på 30 min. jordmoderen sagde til mig at det faktisk kan være værre når det går så hurtigt, fordi man ikke helt når at følge med oppe i hovedet. Men det var nu også en god fødsel trods de kun 50 min. (fra vi kom til hun var ude) og denne gang skulle jeg ingen syninger ha bagefter. Nu har jeg jo så fået tudet ørene fulde af at man 3 gang skal regne med at det blir helt anderledes end de 2 første, så synes det er svært at vide hvad jeg så skal forvente, så selv om jeg har prøvet det før, er jeg også usikker på det. Mine to første fødsler er hjemme gået i gang på samme måde, og det var først bagefter at jeg har været bevidst om at det var her det startede, men begge gange er jeg vågnet op om morgenen og haft enormt toilet trang. Har troet at jeg nærmest blev ramt af akut dårlig mave, men har læst at kroppen nogle gange udtømmer sig selv op til fødslen, efterfølgende har presse veer så taget til og så var jeg ikke i tvivl mere. Men ikke at det er nogen trøst, alle fødsler er forskellige, og man er bare nødt til at stole på sin egen mave fornemmelse, og ellers ring til svanger afsnittet, de er super fantastiske til at guide og vejlede synes jeg, og nogle gange er det alt hvad man har brug for. Jeg glæder mig helt vildt til det magiske øjeblik når jeg har født og får min datter i armene, det er så fantastisk, og med små 4 uger til termin er jeg da også lidt utålmodig, men så er det godt at min 5 årige kan holde mig beskæftiget og gerne holder en fridag sammen med mig så vi får fuldt udbytte af ventetiden. Min største bekymring er faktisk denne gang, at fødslen går i gang mens jeg står alene hjemme med begge mine piger, for jeg har ikke lyst til at de skal se deres mor i den situation. Jeg har derfor valgt at snakke med den ældste af pigerne om hvad hun i det tilfælde skal stille op, og det har fjernet en del af bekymringen. omvendt forsøger jeg også at nyde denne sidste tid, da det for mig er sidste gang jeg skal være gravid. . .