Frkgrøn

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Frkgrøn

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hvilken sprøjte er det du tager ? :)
  2. Jeg var til første scanning i fredags - cd. 9 og igen søndag cd. 11 og der havde jeg 3 modne æg på 22, 16 og 12 og så var de nok alle vokset til i tirsdags hvor jeg blev insemineret og fik ovitrelle sprøjten søndag aften :)
  3. Vi er også igang med iui-h 1 forsøg. Er idag på cyklusdag 15 og blev insemineret i tirsdags på cd. 13- så nu skal den lange lange ventetid bare gå
  4. Stort tillykke med de længe ventede 2 streger
  5. Hejsa :) og velkommen til, jeg er også forholdsvis ny herinde men jeg havde bare lyst til at svarer dig og skrive at du bestemt ikke er alene med at have det sådan - her hjemme er vi også fortrøstningsfulde om forhåbentlig to røde streger meget snart den ene dag og andre dage ser det bare uoverskueligt ud
  6. Jo, det kunne det nemlig sagtens være - det er bare det - når nogle af indlæggelses sedlerne i medicinen siger noget andet end det ssi siger og andre står der det samme - så bliver man noget rundtosset :) men jeg går udfra ssi's anbefalinger og nu er min læge informeret og når det var den tilbagemelding hun kom med at ssi's informationer er rigtige må jeg jo gå ud fra det bare er Medicin selskaberne der ikke har opdateret deres indlægssedler fra ssi's anbefalinger.
  7. Så har jeg fået smidt min læge en mail og hun svarer at hvis det står på ssi's hjemmeside så er det rigtigt. Og det er altså det jeg læser det som på denne side : http://www.ssi.dk/Vaccination/De%20enkelte%20vacciner/M/MFR-vaccine.aspx Det er bare underligt det ikke er mere offentligt - når man bladre rundt på diverse graviditets debat sider så har dem der har fået mfr vaccinen alle fået afvide det er 3. Måneders karantæne de er i.
  8. Åh øv - ssi har ingen rådgivning, så de kan desværre ikke hjælpe !
  9. Ja, jeg tænker altså også lige at give ssi et kald i morgen - selvfølgelig venter vi 3. Måneder hvis det stadig er reglen - "better save than sorry", men det ville godtnok være træls at havde ventet 3 måneder hvis det kommer ud om nogle uger at det er blevet lavet om til 1. Måneds ventetid, og og hvis lægerne ikke engang ved noget om det endnu kan det være det er en meget ny regel. Og når det står på ssi's hjemmeside skulle mango næsten håbe der er hold i det.
  10. Men det jeg lige kan se så er den side om MFR og graviditet faktisk redigeret for nylig - mener der stod d. 27/11.13 - så det jeg tænker er om det er så nyt at det er lavet om, at de har kunne se at de 3 måneders karantæne måske er unødvendig venten som kun behøver varer en måned ? ( eller så er det ihvertfald det jeg virkelig håber på:)
  11. Ja, det mente jeg nemlig også at det var dem der gjorde, så god ide lige at fatte knoglen på mandag og få ringet og være helt sikker :)
  12. Godaften :) Manden og jeg er blevet helt rundtosset af at finde rundt i karantæne reglerne ved en mfr vaccine så nu spørger jeg lige herinde for at få jeres besyv med. Jeg fik for 3 uger siden mfr-vaccinen. Jeg har hverken fået den ved de 15 måneder eller som 12 årig men min læge sagde at dette ene stik skulle gøre det. Jeg har selv læst en derom det inden jeg tog til lægen, og havde derfor godt læst at mange siger der er 3 måneders graviditets - karantæne efter vaccinen. Det vidste min læge faktisk ikke før jeg sagde spurgte om det ikke godtnok betød af jeg skulle i karantæne da hun ville give mig stikket - hun går så på pc'eren og siger så at det står der godtnok. Men det havde hun ikke hørt om. Nu læser jeg så inde på statens serum institut - (som så vidt jeg har forstået er dem der også godkender indlægssedlerne vacciner mm) at de kun skriver - 1. Måneds karantæne efter en vaccine !!! http://www.ssi.dk/Vaccination/De%20enkelte%20vacciner/M/MFR-vaccine.aspx Så nu er vi lidt forvirret - om vi kan begynde projekt baby om 1,5 uge eller ej - er der nogle der har været i samme båd ?