chris27

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    75
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About chris27

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

741 profil visninger
  1. Hvor er i søde alle sammen ;-) Syntes jeg har haft en lidt hård opstart med meget kvalme og dertil hørende. I søndags fik jeg voldsomme smerter i lyske og lænd, men det gik heldigvis over igen. Man skal lige vende sig til sin nye status og det samme skal kroppen. ;-)
  2. Hov ja har slet ikke fået skrevet. Var til ny scanning igår og jeg overgår nu, til det som klinikken sagde "almindelig gravid". Det vil sige at jeg først skal scannes igen ved NF og jeg nu er er 8 uger plus 3 dage henne med to ligestore bebs på næsten 2 cm i maven ;-) Så vi skal til at vende os til tanken om 2 babyer ;-)
  3. Hej alle sammen, Min mand og jeg har netop været til tidlig scanning, da vi er blevet gravide ved hjælp af IUI. Er 7 uger henne og der var et fint hjerteblink, eller det vil sige at der var 2!! Der var en lille "peanut" og en lille halv "peanut". Lægen sagde at det var meget normalt at kvinder danner to og den ene går til grunde. Det vil sige at jeg skal til scanning igen om en uge. Er der nogen af Jer der har prøvet dette og endt med tvillinger. Er helt rundt på gulvet.. Han sluttede af med at sige at der var 80 % chance for at den blev til noget. I min verden er det rimelige store odds. Men den var jo en del mindre end den anden, men havde hjerteblink. Ved slet ikke hvad jeg skal tænke eller føle. Har tudet siden jeg kom hjem. Kom gerne med Jeres erfaringer. Hilsen C
  4. Tusind tusind tusind tak alle sammen.
  5. Tusind tak alle sammen ;-) Vi er meget glade og glæder os helt enormt til tidlig scanning d. 26/8. Gud hvor er jeg træt!
  6. Tusind tak alle sammen ;-) Det er stadig ikke helt gået op for os, men kvalmen og den ømme barm, sørger for jeg ikke glemmer det ;-)
  7. Tusind tak ;-) Forstår det slet ikke. Nu må jeg spørge Jer om noget andet. Er det normalt at få en trykken i lysken ?
  8. Tak for god karma og babydust. Er fuldstændig rundt på gulvet. Tog Jeres råd og tog en test imorges. Var ikke helt vågen, men det blev jeg. Har fået tre positive tests! POSITIVE!!!
  9. Hvis den ikke kommer imorgen, så fredag ;-) Er ved at blive skør. Murren i maven, jag i underlivet og hals brand.
  10. Min mand og jeg har for lidt over 14 dage siden fået for vores tredje IUI forsøg og havde test dag i mandags. Dog, har jeg ikke taget testen da jeg simpelthen ikke tør. :( Ved at det sikkert er indbildning, men der er altså noget med min krop. Jeg har siden mandag haft det som om min menstruation og i følge appen på min telefon, så skulle den komme imorgen. Dog, så har der været noget anderledes denne gang. Jeg har siden mandag haft en trykken i maven ( underlivet ) specielt i højre side. Når jeg tisser og presser, så kommer der et jag. Min bryster er forsat ømme og her til aften har jeg fået halsbrand efter aftensmaden, samt min mave er oppustet. Syntes ikke jeg plejer at have det sådan op til menstruation. Det plejer at gøre ondt, dagen efter det er kommet. Er det mon min menstruation som er på vej eller kan der være håb?. Hvad tænker i?
  11. Ingen endnu, men der er en fornemmelse som siger den er på vej :-(
  12. Nej ;-) Venter og ser om jeg får menstruation og tager en test derefter. Tør ikke andet.
  13. Har faktisk test dag idag, men tør ikke tage testen :-p "Kom" selvfølgelig til at tage en test i sidste uge og den var bragende negativ :-( Syntes desværre at mine symptomer er forsvundet lidt. Stadig murren, en smule ømme bryster og oppustet mave, men det kan ligeså godt være mensteuationen som er på vej. I må endelig sende lidt gos karma afsted ;-)
  14. Som i ikke gravid. Virkelig gode prøver. Hver gang har min mand leveret over 60 millioner og jeg har haft 2 - 3 æg. Denne gang kun er enkelt æg, men en prøve på 75 millioner fra manden. Vi krydser hvad der kan krydses ;-)