maria-stephanie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    32
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About maria-stephanie

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 11/22/1991

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    07-06-2014
  • Lokation
    århus
  1. Hej! jeg smider lige en tekst ud her også, måske har det interesse for nogen, hvis ikke må I undskylde spam! Kære netværk, vil i ikke være søde at dele min status; Jeg søger 3 kvinder der ønsker at blive gravide og som gerne vil vinde et fertilitetsforløb; Da jeg nu er blevet selvstændig, vil jeg gerne "låne" 3 kvinder eller par der har forsøgt at blive gravide uden held eller har PCO. jeg er ved at afslutte min prof.bachelor i global nutrition and health, og har det sidste år taget et speciale i fertilitet og graviditet ved siden af mit studie. I tillæg er jeg uddannet personlig træner og arbejder som dette fuldtid med et speciale i træning for øget fertilitet og træning under graviditet. endvidere samarbejder jeg med 1 fertilitetsklinik i dk og 1 i tyskland. jeg har brug for 3 der er klare på at prøve noget nyt for at opnå en ønsket graviditet, nogen der ønsker at lave ændringer i kosthold og aktivitets rutiner, samt nogen der har et ønske om at opnå et sundt graviditetsforløb med reduceret risici for komplikationer og spontan abort. Forløbet starter op i september. mine krav er at du er over 25, bor i skandinavien og mindst i 8 mnd har forsøgt at blive gravid. Et forløb indeholder: en personlig eller tlf samtale med fokus på kost en kostplan og eventuelle rættelser af kostplanen En opfølgingssamtale en træningsplan 2 træningsprogram en personlig træner time (hvis du bor i dk eller no) (værdi; 2.650 dk) hvis dette lyder interessant bedes du skrive en ansøgning om hvorfor det er dig jeg skal hjælpe til personaltrainer.mariadior@hotmail.com (husk at vedlægge dit tlf nr) inden den 25.august en kostplan og eventuelle rættelser af kostplanendin situation, så vil jeg ringe dig op til en uforpligtende samtale
  2. min mave 2 uger før fødsel
  3. Hej. jeg ville bare lige sige at jeg fødte mandag morgen (12.05) kl 07.32 på skejby sygehus. fødselen gik riktig stærkt (5 timer fra første ve, til første barn). resultatet blev verdens vakreste lille Mila Melodie, født i uge 36 + 3 vejer 2995 gr og er 51 cm lang. nyd det sidste af jeres graviditet, og HVIL, for man har brug for alle kræfter når fødselen først går i gang :) mange knus fra os
  4. Ja, det er nemlig det vi skal. være glade over at vi får 1 sund og rask pige :) og hende glæder vi os til at lære at kende :)
  5. Hej alle søde med-gravide. da jeg har haft en lidt turbulent graviditet, har min mand og bedste venninde besluttet at de vil holde en babyshower for mig hvor jeg skal fejre at jeg jo faktisk skal være mor til en smuklingspige. jeg ved godt vi ikke som sådan kender hindanden, men jeg bruger jer jo meget som støtte og håber i har det på samme måde, så jeg vil gerne invitere jer alle (min juni 2014 gruppe) til min babyshower! I skal selvfølgelig kun komme hvis i føler i har lyst/overskud til det, men jeg vil blive riktig glad hvis i havde lyst :) her kan i downloade invitationen: https://www.dropbox.com/sh/ny60hpewakqif50/EoLWyGx-qm
  6. Det er det der er så frustrerende ved det hele synes jeg. Jeg kan mærke de begge 2 derinde, og vi har købt 2 set tøj de skal have på når de bliver født, men lægerne siger at der er 0.007% chance for at hun kan klare den, og jeg og min kæreste synes slet ikke det er nok til at vove at have et håb om at hun gør. hun har en alvorlig hjerte og lungefejl der gør at når hun vil trække vejret for første gang, vil hendes ilt ikke køre i bloldet og hjertet vil ikke kunne pumpe nok blod rundt i kroppen, og hun vil derefter, hvis det går længe (8-10 t) efter fødselen at hjertet fejler, blive sort på ben og armer og derefter ville det skulle amputeres, og dette vil blive ved helt til hun ikke længre kan pumpe blod rundt. hvis det går hurtigt efter fødselen (10 min- 6 t) inden hun dør, vil hendes lunger kolapse af formeget press, og da har vi besluttet at vi ikke vil have hende i en kuvøse (ved ikke helt hvordan det staves) hvor de kunstigt holder hende i live fordi så vil hun blive sort til sidst og vi ved ikke om det er smertefuldt. pluss at vi helst vil have et godt minne af hende. i bedste tilfælde (for mig i hvert tilfælde), vil hun ikke overleve fødselen eller den sidste mnd af svangerskabet. Jeg tror det blliver meget svært at sige farvel til den ene hvis hun overlever når jeg føder og være glad og overskudsagtig over den anden. det har jeg det altså lidt svært ved. men vi er meget taknemlige for at lære hende at kende inden i maven i form af spark og livstegn. også har vi fået en gratis scanning hver uge for at holde et øje med hende. Jeg synes de er perfekte! det er faktisk riktig svært at vide man mister et barn, og på samme tid være gravid med et anden barn der skal komme til verdenen. det er riktig urettferdigt synes vi, og tragisk, men på en anden side kan vi ikke gøre annet end at være glade for det vi får. det ville være nemmere at vente en bebs og det så gik galt, for så kunne man afbryde graviditeten og forsøge igen, og dermed glæde sig 100% over sin graviditet. men det er ikke altid det skal være helt nemt her i livet!
  7. Ja, det er ikke så sjov en situation. også især fordi hvis det var èn bebs, ville de afbryde graviditeten, men nu hvor der jo er to, skal jeg gå hele graviditeten igennem vel vidende om at der kun er en der overlever. men det er en tanke vi er vandt med efterhånden, også forsøger vi at nyde jeg kan opleve de begge inden i min mave, og at glæde os over at der stadig er et raskt barn tilbage :)
  8. ja, min mave er noget større en normalen, men nu er det også to derinde. Der kommer desværre dog kun til at være en der bliver født levende, da tvillinge B har en hjertefejl og ikke vil kunne overleve fødselen, desværre. Men indtil videre vokser de begge sig riktig store og der er i alt 60 cm baby inde i min mave :)
  9. 06-06-14 en pige
  10. 23+0
  11. Vores Prinsesse skal hedde Mila Melodie :) egentlig ville vi bare at hun skulle hedde Mila, og den andre pige Melodie, men da vi jo mistede den ene tvilling, besluttede vi os for at hun skulle tage sin søsters navn også :) så nu genstår der kun at se om hun ligner en Mila Melodie. :)
  12. Jeg skal i morgen, og nu glæder jeg mig riktig meget, nu hvor jeg kan se dine flotte billeder.. vidste ikke det ville være så tydeligt! dejligt at høre det hele ser godt ud!
  13. mange tak for info, det tager jeg lige med mig! og held og lykke med dine to små :)
  14. NAVN: Maria-stephanie ALDER: 22 BOR I: Århus UDDANNELSE/ARBEJDE: Klinist diætist og Personlig træner i fitnessdk TERMIN: 05.06-14 FØDESTED: Skejby sygehus SCANNINGER: tryghedsscanning og i morgen NF DRENG/PIGE: det glæder vi os til at finde ud af MULIGE NAVNE: Malou, Melody, Melina, Milo, Matheus, Noah ANDRE BØRN: dette er vores første FØDSELSFORM: i vand HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: min drømmeprins, min mor og svigermor :) glæder mig til at dele erfaringer med jer! vi venter tvillinger og glæder os til at se hvad livet får at byde på med to små :)
  15. Tillykke! jeg er også gravid med tvillinger :) Jeg har termin den 05.06, hvornår er din? Og igen, STORT TILLYKKE :)