saspiih

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    28
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About saspiih

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Puha det er virkeligt ikke en rar historie og i begyndelsen da jeg læste din bedsked blev jeg helt vidt bange og tænkte der er lange til uge 20 lige pludselig ... men jeg kan virkelig godt lide din indstilling og følge dig omkring at man det meste af tiden går med frygt og bekymring men jeg tænkte nej, jeg bliver nødt til at nyde det, jeg har aldrig i en graviditet set noget som ligende en reje med en smuk hjerte slag + jeg har altid sagt jeg ikke ville have et jule barn for jeg ELSKER julen og begynder altid i gå tid :) Så nu vil jeg nyde rejen inden i maven så længere jeg kan :) Tusinde tak det har virkeligt hjulpet mig med dine vise ord :) hehe Tillykke med din graviditet :)
  2. Ej tillykke med den livlig baby :) Jeg glæder mig til at følge lidt med selvom du er 6 uger foran mig :) Jeg prøvede også under vores MA at maven voksede og kvalmen forsatte selvom spiren var gået til grunde. Jeg havde tænkt at bestille tid i uge 10, men jeg kan ikke finde ud af om det ville rart med i næste uge hvor jeg skal til egen læge og have lavet vandrejournal :)
  3. Puha det lyder som en ordenligt omgang i har været igennem. Jeg har også tænkt på det med flere scanninger, og tror jeg bestiller en til uge 10 som er ugen efter besøget hos egen lægen og jeg har hørt man ikke får en scanning. Jeg er glad for at hører at jeg ikke er den eneste som bliver nervøs - hvilket jeg hellere ikke havde regnet med -- nej jeg kan godt lide at følge med herinde og jeg bliver nok mere aktivt herinde efterhånden som graviditeten skrider frem, som første gang fødene kommer der sikkert mange spm. :)
  4. Mange tak :) Jeg begynder også selv at tror på det jeg har lavet en aftale med mig selv, før var jeg en del af de 50 % som mister mens denne gang er jeg i den anden halvdel. :)
  5. Tusinde tak jeg har endnu ikke selv opfattet det, så de meget få veninder som ved det begynder at sige nej hvor er det spændende og snakker om alt muligt ved je endnu ikke helt hvad jeg skal stille op. :)
  6. Hej alle i dejlige tøser, jeg har efterhånden fyldt med ude på siden linjen i et godt stykke og er endelig selv blevet gravid. vi har prøvet 2år og var ellers tilmeldt fertilitets forløb og har gennemført et mislykkes forsøg, men lykken ville at vi under begyndelsen på lang protokol i nedregulering blev gravide af os selv. Vi har tidligere mistet en i uge 9, men der var udvikling af baby ikke fuldt med og i princippet var baby 6 - 7 uger --> Jeg ved godt vi ikke er de første som har mistet, men jeg sidder her med følelsen og tænker hele tiden - hvad nu hvis det ikke går denne gang - vi har allerede været til scanning og vi blev endda sat en dag frem i terminen (03/12) så er i dag 7+6, og hjertet slog helt som det skulle (hvilket jeg spurgte om flere gange ). Men jeg ved ikke hvorfor jeg skriver dette herinde, men jeg aner ikke hvor jeg ellers skal gøre af dem. Tror min indlæg ender ud i, tænker i andre hvad nu hvis og hvad gør i af disse tanker? Eller hvornår begyndte i at tror på det?
  7. det er jeg ked af og sender en kæmpe krammer jeres vej, Jeg håber også det lykkes for jer -
  8. Hehe det lyder som min mand, jeg prøver at tænke det et barn vil komme, men nogle gange kommer mine tanker den anden vej:)
  9. Vi føler os faktisk trygge og det er virkelig nogle søde mennesker man bliver modtaget af både læger, sygeplejesker, bioanalytiker, men tænkte det mere som en del af min plan c :) Jeg er frisk på det hele tror jeg - ja jeg sagde og Google efter succesrater for landets klinikker, men synes ikke der kom noget.
  10. Nej det hele virkelig underligt mht. hvordan de tæller de forsøg eller ej. Det med henvisning, dette kunne være vi skulle bruge det næste forsøg i Holbæk og måske finde et andet sted til det tredje eller fjerde. Jeg vil straks lave en masse plan a, b, c osv. i weekenden det virker som den rigtige vej for os. Det private markedet er sgu lidt dyrt! :) Der er nok lidt langt til Fredericia når vi bor i nærheden af Slagelse :) Hehe man tusinde tak for alle svarerende alle sammen - jeg kan bruge dem alle sammen.
  11. Puha jeg er virkelig ked af det på jeres vegne - hvordan holder du motivationen oppe? Har i været i det private?
  12. Det var virkelig nogle dejlige kommentar du kom med der det hjalp mig virkelig meget. Jeg har også vist min mand alle kommentarerne og han er bare glad for at nogle som prøver noget af det samme som os og kan forstå os vil bruge sin tid på at svarer os. Jeg prøver også at fokusere på at de ved meget mere næste gang, og for håbelig lykkes det der. Jeg vil helt klart tage plan b til mig, vi var begyndt at snakke lidt om donor, da min mand engang sagde han ikke ville have børn, hvis det ikke var vores. Lagde du sådanhelt konkret en plan - eller var den bare i dine tanker? Jeg tænkte videre på, om i havde alle 4 IUI forsøg offentlig og ICSI eller endte i privat? Og hvordan undersøger man prisen for det privat? samt er klinikkerne meget large med de tre forsøg i det offentlige? Sorry alle de spørgsmål.
  13. Ja det er det, men jeg må op på hesten igen. Jeg prøver virkelig også at fastholde mig i alle de positive historier, men jeg kan nogen gange ikke lade vær med at tænke, hvad nu hvis vi er den del som aldrig får vores ønske opfyldt.
  14. Tusinde tak for dine ord og krammer