Sevena

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    161
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sevena

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Her gik der ca. en måned fra kravleposition til han begyndte at komme fremad - meget langsomt. Til gengæld fandt han ud af i mellemtiden, at man jo også kan møve sig fremad ;)
  2. Jeg endte med at købe en flyverdragt i str 80. Lige nu bruger han 68/74. Jeg håber den kommer til at passe vinter ud :) men andet har jeg ikke købt indtil videre.
  3. Hej piger Nu er vejret ved at skifte og vi skal til at finde noget overtøj til lillemanden... Men hvad skal vi købe? Jeg tænker lidt, at vi i hvert fald får brug for en flyverdragt. Men hvad med jakke, køredragt osv. ? Hvor meget for vi egentlig brug for? Hvad køber I??
  4. Her kommer vores bebs i bad to gange om ugen :) jeg synes ikke, at mere er nødvendigt lige nu.
  5. Vi cykler løs med benene ;) men intet sker.. Jeg har også prøvet lactulosen men det går faktisk noget tid inden det virker. Synes bare en uge med ingen afføring er voldsomt! Jeg er helt bange for at fylde ham helt til med mad. Men nu kommer Sundhedsplejersken i morgen, så må vi se hvad hun siger til det :)
  6. Er der andre af jer der ammer, der supplerer med mme? Her er vi begyndt at supplere, da vores dreng har problemer med vægten. Nu er der sket det, at han gik fra at have afføring hver dag (op til flere gange) til nu kun at have et par gange om ugen. Vi har endda været helt oppe på 8 dage inden der kom gang i ham :(
  7. Det samme her. Jeg har helt mistet appetitten og må tvinge mig selv til at spise. Men tænker at det måske skyldes søvnmangel :)
  8. Ja det have været en ordentlig basse :D Godt det ikke var tilfældet ;)
  9. Hov nej da :D Jeg må have været lidt for træt haha.. Han vejede 3625 :D
  10. Der var ikke så meget af mit der passede :D Det jeg endte op med, står i parentes til sidst. - Hvornår føder du? (Dato og uge+dag) - 02.03.2014 (oprindelig termin) 40+2 (28.02.14 40+0) - Hvad vejer bebsen? - 3600 g (6025 g) - Hvor lang er den? - 54 cm (52 cm) - Hvilket køn er det? (Sjovest, hvis man ikke ved det i forvejen ) - Vi ved det bliver en dreng - Hvor lang tid varer fødslen? (fra du indlægges på fødestuen til babyen er ude?) - 3 timer (20 min) - havde nær født på gangen (foran fødegangen), hvis ikke min mand havde bedt dem om at tage imod mig NU :P
  11. Jeg kan se, at jeg fik skrevet "skal puttes til nat", jeg mener selvfølgelig ikke SKAL. Det er fordi han ofte selv viser tegn på træthed et sted mellem 19.30-21, og det er også der han sover den længste strækning uden opvågning... - hvis jeg altså er i nærheden ;) Jeg svøber ham og kan også have held med at flytte ham i liften i løbet af dagen, når han sover tungt. Men om natten gider jeg bare ikke tage den kamp, fordi han vågner kort efter igen. Jeg har liften ved siden af mig, så det er ikke det der er problemet. Jeg tror jeg fortsat vil lade ham ligge ved siden af mig og så bare se tiden an og øve at sove i liften om dagen :)
  12. Hvor sover jeres babyer henne? Siden jeg fødte har vores lille Victor ikke kunne sove ret længe ad gangen når vi putter ham i liften, vugge, sofa osv. Men hvis han ligger hos mig/ved siden af mig, så sover han! Og også hele natten. Det er selvfølgelig rigtig hyggeligt :) men også en belastning. Det betyder bl.a. at når han skal puttes til nat ved 20 tiden, så er jeg dømt til at blive i sengen resten af aftenen og natten :( Så sover jeres babyer også hos jer? Eller hvad har I gjort for at de små sover andre steder?
  13. Det lyder egentlig meget som det samme her :) men så ammer du vel også ved en 23-24 tiden?
  14. Hvor mange gange ammer du i løbet af natten?
  15. Stort tillykke! :) :) dejligt at du havde en god oplevelse!