mus

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mus

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    08-04-2016
  1. Min kære niece havde lært bro bro brille, tog mod til at synge foran familien og sang højt ' far far tismand, døden skal du lide', der blev grinet højt, hvilket var synd men uundgåeligt.
  2. Jeg fik mit første barn på naturlig vis, dog tog det lang tid. Han er nu 2 1/2 år. Da jeg ikke blev gravid igen fik jeg henvisning til fertelitet klinik. Hverken min mand eller jeg fejler noget. Jeg har været i behandling i 10 md. Fik en SA for 2 md. Siden i 7 uge, men er nu igang igen. Jeg betaler kun for homoner og ægløsningssprøjte. Omkring 400 kr. Ialt pr. Forsøg.
  3. Tak for opbakning, det varmer ❤️
  4. Tak for jeres kram, de hjælper. Er også sikker på at der er en god grund til at det skete. Skulle det ske, er jeg glad for at det skete inden jeg havde nået at se et foster, det havde jeg ikke kunne klare. Mand og barn krammet .
  5. Øv, jeg var ikke en af de heldige
  6. Kunne ikke vente på svar til efter weekenden, så gik til læge som gav mig tid til blodprøve i dag.
  7. Jeg tager gravitamin hver dag, det er magnesium i. Smerterne er stoppet, men jeg bløder meget. Det er mest om aftenen, lige nu rigtig meget. Selvom jeg kan bløde meget når jeg har mens, plejer det ikke at være kraftigt i flere dage. Det er ikke på den tid hvor jeg plejer at have mens. Selvom det hjælper med de beroligende ord herinde, er jeg ved at miste troen, jeg har en søn på snart 3 år, og i den graviditet oplevede jeg slet ikke at bløde. Men tror ikke helt jeg opgiver håbet, før jeg har fået svar på min HCG mandag.
  8. Bløder stadig meget og har nu også smerter. Det er en underlig fornemmelse ikke at vide om jeg er gravid eller om jeg er ved at miste. Der er godt nok længe til mandag hvor jeg får svar på næste HCG prøve. Det var virkelig rart at J og D skrev, det giver lidt ekstra håb
  9. Jeg ringede og fik svar på min blodprøve i dag, den var 3650, sidste uge 395, så den er steget fint. Da jeg sagde at jeg havde blødt meget siden jeg var undersøgt, sagde hun så er du nok ved at aborterer. Jeg havde selv gættet på at hvis tallene var fine, kunne den ekstra kraft på blødningen skyldes scanningen, så det er rart at få bekræftet herinde at det kan være en mulighed, tak for det :-)
  10. Nogle piller må ikke knuses fordi de er dækket med en film og kan skade maven, noget er depot medicin der klan miste langtidseffekten og der er nok også flere grunde. Jeg er dog næsten sikker på at det er ok med vitaminpiller
  11. Jeg bruger også gravitamin. Spørg på apoteket hvad de anbefaler, de ved også hvilke piller der må knuses.
  12. Jeg er nu 6+5. For en uge siden (tirsdag) var jeg til læge, da jeg begyndte at bløde mandag, jeg fik taget en HCG prøve der viste 698, hvilket var fint, den var steget som den skulle. Herefter har blødningen så småt taget til, i går og weekenden blødte jeg mere end en pletblødning, men mindre end en mens og jeg blev scannet. Alt så fint ud, det var dog for tidligt med hjerteblink, da fosteret kun er 4 1/2 uge henne. Så beskeden var, at jeg ikke er gravid uden for livmor, det så ikke ud til at blødningen kom fra livmor, men det var for tidligt at sige, måske har jeg et blodkar der siver, måske er jeg ved at aborterer. Jeg fik taget blodprøve for at se om HCG stiger og skal scannes den 27. Får svar på prøve i morgen. Da jeg kom hjem fra scanning begyndte jeg at bløde mere, i samme mængde som mens, hvilket jeg har gjort siden. Jeg har ikke ondt, eller gener udover at være træt, nu vil jeg bare gerne snart vide om jeg kan glædes eller tude. Ventetiden er ikke til at holde ud.
  13. Jeg har selv en dreng på 3 år til november. Jeg gik til lægen og blev henvist til gynækolog hvor jeg blev insemineret gratis, de kaldte det barnløs med nr. Jeg er lige blevet gravid efter 4 forsøg. Men jeg ved ikke om man du kan få det gratis når du har 2.