Chris123

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    70
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Chris123

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Har du overvejet at skifte læge? Nu det noget helt andet, men for 2 år siden begyndte min hofte at klikke og gøre meget ondt, jeg gik til lægen og fik den besked, at det kunne man ikke gøre noget ved og at jeg skulle lære at leve med det. :blink I forbindelse med at jeg flyttede til en anden by fik jeg ny læge, her bragte jeg det op igen og min nye læge undersøgte mig grundigt og konstaterede at jeg havde en springhofte! Lidt fysioterapi og så skulle jeg nok blive fin igen.
  2. Tak, hvor er i søde :) Og pøj pøj til jer også :D
  3. Hej alle sammen! :D Så er det igen blevet tid til at besøge babyklar! Jeg har blidt mig selv ind at jeg nok er gravid igen. Er såfald kun 2+5 og har testet negativ (ved godt jeg skal vente med at teste :P), men symptomerne passer som hånd i handske! Ømme bryster, let kvalme, træthed. Ja præcis som det startede sidst! Og så den der fornemmelse af at noget er forandret. Må nok indrømme, at det er lidt af en svipser, hvis det viser sig at den er god nok, for jeg har ikke turde prøve igen efter min SA for 7 måneder siden. Men ja, fjollede mig er næsten overbevist om at jeg rammer 2 streger om en uge og jeg bliver med sikkerhed drøn skuffet hvis det er falsk alarm. Sikke en magisk julegave det ville være at få to streger :jul7: :jul12:
  4. Før jeg skriver andet, vil jeg lige suge at der stadig er MASSER af håb :) Blod behøver så absolut ikke betyde en begyndende SA. Men der er desværre ikke andet at gøre end at se tiden an.. Jeg har selv oplevet en SA, du kan læse om mit forløb inde under abort tråden. Det er meget normalt ikke at få tilbudt en scanning så tidligt og det synes jeg ærligtalt kun er godt, for hvis man først har set hvad maven gemmer på, kan det blive ualmindelig svært at acceptere hvis det ender ud i en SA. Man kan også risikere at komme op og se hjerteblink, men at det så alligevel ender ud i en SA. Jeg fik i stedet taget blodprøver, for at se HCG niveaut i mit blod. Vil helt bestemt anbefale dig at starte med at få taget nogle blodprøver og hvis dit HCG niveau er stigende, så synes jeg at du skal kræve en tryghedsscanning. :kram Kravl under dynen (hvis tiden tillader det) og sov så meget du kan, indtil du kan få taget de blodprøver! :kram2
  5. Jeg synes det er rigtig godt, at du er opmærksom på hvordan børnene leger indbyrdes :) Jeg synes bestemt godt, at du kan tage en snak med din datter, om hvordan man er en god legekammerat, hvis du gør det på en ordentlig måde, så kan jeg ikke se nogen grund til at hun skal føle sig skyldig :) Med en lille indsats fra en voksen, så kan pigerne fint komme til at fungere sammen! Din datter har jo været rigtig glad for at lege med Anabell tidligere.. Det vil også give din datter en masse positive ting, at lege med en pige, der er det yngre, såvel som det kan give Anabell en masse positive ting at lege med en pige der er det ældre.. :) Det kan måske også være godt for Sara (nu kender jeg ikke hendes personlighed og baggrund, så det er gætterier) at lege med flere på engang, under trygge forhold i sit hjem, med dig som voksen, til at guide dem i hvordan man leger pænt sammen, så hun kan øve sig i at være en del af en større gruppe.. Du kan evt. prøve at tage en snak med de andre pigers mødre om dine tanker og høre hvad de tænker om det hele.. Men hvis Sara virkelig ikke har lyst til at lege med Anabell længere, så skal hun heller ikke tvinges til det! Anabell vil sagtens kunne mærke at Sara ikke rigtig gider hende.. Vi voksne har jo også ind imellem veninder vi vokser fra, eller i perioder ser mindre til.. Så må du jo bare tage en snak med hendes mor om at pigerne lige skal have en pause fra hinanden.
  6. Jeg blødte i 8 dage efter min SA og så fik jeg mens igen præcis 14 dage efter blødningen var stoppet (har normalt en cyklus på 31 dage), den varede 5 dage som normal.. Er pt. på dag 22, så er spændt på at se om min mens ankommer planmæssigt på dag. 31 (dvs. dag "32"):) Min læge sagde at det var meget normalt, hvis jeg oplevede at der var en smule rod i min cyklus, de efterfølgende gange..
  7. Altså, nu måtte jeg jo desværre fortælle det noget tidligere end jeg ville have gjort.. Men jeg havde taget en positiv test med og så havde jeg bundet en sløjte rundt om den.. Gemte den bag ryggen og uden at sige noget overrakte jeg den til min mor, hun stod bare og kiggede ned på den og så tilbage på mig, så fik hun tåre i øjnene og begyndte at grine :D Det jeg ville have haft gjort, var at tage kopier af scanningsbilledet, sætte det i ramme med teksten "Mormor og Morfars Lille Trold" osv. en til alle i familien :) Og så ville jeg have kommet op med et påskud til en familiemiddag, hvor de alle ville have fået en lille gave :D
  8. Min eks, kunne heller ikke give mit et ca. tidspunkt. Men han var med på at vi ikke brugte beskyttelse og bare prøvede at undgå Æl så godt som vi nu kunne og hvis der skete et uheld, så tog vi det med! De gange jeg spurgte ham om hvornår han mente at han var klar til PB, lød svaret tiden; Lad os tage det op til efteråret.. De fleste herinde har nok læst mit indlæg i teminsgruppen februar 2013 gruppen - han skred!!!! :klap :angry Fik tilsidst tvunget et konkret svar ud af ham, han mente først, at han kunne blive klar om 5-6 år, så han havde troet at han, når vi nåede til efteråret, kunne sige lad os snakke om det til foråret osv. osv.! Så vil jeg hellere bruge 5-6 år på at finde en anden mand (har måske allerede fundet ham :goodluck) og bygge et nyt forhold op, hvor jeg ikke bliver holdt for nar :) Det bedste råd jeg kan give dig, er at få presset et svar ud af ham.. Om svaret så er at han er klar om 1 eller 5 år - det er underordnet - så ved du i det mindste 100% hvor han står! :) Og så kan du jo også tage stilling til om du vil vente på at han bliver klar.. Havde lige overset at han er kommet med et tidspunkt :) Det er fanstastisk skønt for dig! :loveshower Så skal du rigtig igang med at finde ud af hvornår din ÆL ligger, så i kan ramme rigtig i første skud :goodluck :whistling
  9. Jeg har heller ikke oplevet problemer med deres strimmel teste :) Er også interesseret i at vide hvorfor du mener de ikke fungerer? Jeg har en cyklus på 31 dage og min ægløsning falder på dag 12.. :)
  10. Desværre var mit HCG niveau som ventet faldet.. Lægen mener at det kun kan skyldes en kromosom fejl. Har det lidt bedre med det hele, har accepteret at det bare er sådan det er. Men er stadig ked af det og vred over at det skulle ske.
  11. Tak alle sammen! :)
  12. Ved næsten ikke hvad jeg skal sige.. Begyndte at bløde i går aftes, efter 5 dage med brunlig udflåd, blødte hvad er svarer til en mild menstruation i nat, i morges var det stoppet. Ringede til lægen, som sagde at mine blod prøver fra torsdag ellers viste et fint højt HCG niveau og hvis blødningen var stoppet, så var der håb endnu. Var på sygehuset i formiddags og få taget yderligere blodprøver. Da jeg kom hjem begyndte jeg så desværre at bløde igen, mere kraftigt og med små klumper i.. Har næsten ikke mere håb tilbage i mig nu :( Skal hen til lægen i morgen formiddag og have svar på de prøverne fra i dag, men med den mængde jeg bløder nu, så er det godt nok ikke meget håb. Øv hvor er det godt nok hårdt, at skulle sige farvel til drømmen om baby, velvidende at der nok går år før jeg får muligheden for at prøve igen :boo :bye Ønsker jer andre alt mulig held og lykke fremover! :)
  13. I min stedfars familie har de altid kun kunne lave drenge, lige indtil hans lillebror lavede en pige for 3 år siden ;) Det kom som en stor overraskelse for ALLE :P
  14. Jeg drømte at det er en lille pige jeg gemmer på, drømte også hvad hun skulle hedde og det hele, hvilket egentlig er super sjovt, for jeg havde ingen tanker om pigenavne og det navn jeg drømte aner jeg ikke hvor jeg har hørt henne! :) Natten inden jeg tog en test, drømte jeg også at jeg var gravid :)
  15. Er glad for at høre at der er håb endnu! Det hjælper lidt.. :) Men er så småt begyndt at forberede mig mentalt på at der ikke er liv.