Rikke c

Samarbejdspartner
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Rikke c

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/08/1983

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    4000 Roskilde
  1. Camillat - jeg er helt enig :) Børn er født med evnen til fordybelse og nærvær, det bliver bare så nemt overskygget af den enormt hurtigt bevægende moderne verden. Vi er så heldige at vores børn har yoga og fordybelse som en del af deres skoledag :) At træne sin hjerne i meditation og fordybelse er ligesom at træne sine muskler til at være stærke, og det er helt utroligt hvad de små er i stand til :) Der er flere meditationer på vej, og også flere gratis på youtube i det nye år :)
  2. Jeg har siden Isabella var ca. 3 år, lavet guidede meditationer for hende ved puttetid. Det har gjort underværker for hende i de perioder hvor hun har haft det svært :biglove Nu har jeg indtalt nogle, og den ene ligger gratis på youtube - så hvis i vil prøve dem til jeres børn kan i finde den der. Den hedder Rikke Ps. Hvis indlægget ligger forkert, så flyt det endelig
  3. Lukas fik også en i træ, da han blev 2 - og styret var alt for stort, altså hans små hænder kunne ikke nå om. Den stod ude i et par måneder, og en dag var den fuldstændig opløst og mør :oops Så det var åbenbart ikke trykimpregneret træ... Anyway, jeg sysede i føtex og købte en lille blå en til ham, til den nette sum af 189,- og han kører glimrende på den. I bh har de Puky, men ungerne kører mindst lige så godt på de andre :) Jeg går ud fra at de skal have "rigtige" cykler næste sommer, så gad ikke at investere så meget i de løbecykler :)
  4. ÅÅÅ man kan da ikke vælge EN ynglingsserie :help Vi er også totalt serie freaks her hjemme, og køber som regel flere sæsoner ad gangen, så vi kan fordybe os i flere uger :) Lige pt. står den på sæson 6 af LOST - en af de absolut bedste serier jeg har set :biglove Greys er os GENIAL - og jeg går og venter på den nye sæson, sys den sluttede FÆLT sidst... Heroes er også en yngling, men det er fordi jeg er vild med temaet, og ham Hero figuren :yay Ja og så er der jo alle de andre... Nej man kan bestemt ikke kun have EN ynglingsserie :huh
  5. Neeej det er MIG der skal vinde :jul8: Vinder bare aldrig noget (højst 25 kr på et skrabelod, og det er jo kun nok til at bytte til et nyt der som regel aldrig er gevinst på) Nope det er helt bestemt mig der skal vinde :)
  6. Mit er heller ikke vildt svært at gætte :bunny C står for Christensen og er mit efternavn... Jeg er overhovedet ikke hemmelig herinde, og hvis nogen IRL skulle kende mig og ikke bryde sig om mine indlæg, så kan de jo bare lade være med det :)
  7. Jamen welbekomme :) Faktisk er det ikke første gang jeg har smidt noget i kurven der inde :whistling Der er tit gode tilbud at hente, til trods for den høje fragtpris B)
  8. You welcome :) Bestilte selv 4 par til ungerne for et par måneder siden ^_^
  9. Jamen jeg er da også med herinde :) Jeg hedder Rikke og er 27, har en netbutik, og er selvfølgelig annoncør herinde. Jeg har Isabella fra 14 januar 2007 og Lukas fra 8 Juli 2008, og er dybt afhængig af babyforaer :) :)
  10. Vi er super glade for dem fra mikkline (og også for udsalgsprisen :) )Begge unger havde dem sidste år, og ingen våde fingre... Jeg har købt dem på markedspladsen :) Rikke