tinanielsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    18
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About tinanielsen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/16/1984

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Aarhus, Danmark
  1. Tillykke :loveshower :balloons
  2. Vil gerne på den 9.11.. Held og lykke til os alle sammen.. :bunny
  3. Hej Katrinemus, Errr? Hvordan fik jeg lagt æg op? Er der flere måde?? Det er micro insemination. Så det er en befrugtede æg der blev sat op. Den æg var 6 dage gammel før den blev froset. Og de var fra sidste uge i juni..
  4. Hej!! Det er ret hyggeligt at læse trådere her. Men kan I lige hjælpe mig her. Jeg kan altså ikke forstå alt de tal 3+2, 4+1, hvad betyder det egentlig? Hvad er min tal så? Min mand og jeg er i gang med ICSI og fik 3 befrugtede æg ud af den første behandling. Den friske æg blev ikke til noget, og det gjorde den 1. Frosne æg heller ikke. I onsdags fik jeg sat den sidste frosne æg op og nu ruger jeg herhjemme og laver næsten ikke en skid fordi jeg er så bange for at overbelaste min krop. Hvornår kan jeg så teste? Skal til BP på mandag. Hvad for en 3+? Er jeg så??
  5. Og ja, held og lykke til alle
  6. Hej Finemor, Du må meget gerne sætte mig på d.9/11:)
  7. Tak Helle. Har ikke prednisolon, kun crinone og østradiol... Og den baby klister...
  8. Nu har vi været i gennem den 1. Behandling på Skejby hvor der var 3 æg der blev befrugtede og med uden held blev de første to til ingen barn.. Nu blev jeg ibsemineret med den sidste frosne æg, og håber på at 3.gang er lykkens gang
  9. Hej Milly, Tak. Men jeg havde ret, eller i hvert fald grav. Test var.. Det var negativ..
  10. Arghhh!!! Har lavet noget dumt!!!!! Har fået sat æg op torsdag forrige uge(24.9) og det er mening at jeg skal til bp i morgen.. Og siden jeg er så utålmodig, tog jeg selvfølgelig som viste en streg- NEGATIV!!!! Hvorfor gjorde jeg det???!!!!
  11. Arghhh!!! Har lavet noget dumt!!!!! Har fået sat æg op torsdag forrige uge(24.9) og det er mening at jeg skal til bp i morgen.. Og siden jeg er så utålmodig, tog jeg selvfølgelig som viste en streg- NEGATIV!!!! Hvorfor gjorde jeg det???!!!!
  12. Det gør mig ondt... Men jeg håber at I bliver heldig næste gang...
  13. Held og lykke til jer to...
  14. 1000 tak for alle jeres svar.. Nu kan jeg slappe mere af og fortsætte med rugeriet...