hemmeligLykke

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About hemmeligLykke

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/10/1995

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    24-04-2016
  • Lokation
    Viborg
  • Interesser
    Jeg er 20 år og gravid. Der er ingen der ved det omkring mig endnu, da jeg ikke er så langt henne. Derfor har jeg en meget diskret profil. Uden billede og uden mit rigtige navn ! Jeg glæder mig til at blive mor, men er rigtig bange for at fortælle folk omkring mig det, da jeg er bange for de ikke tager det særlig pænt.
  1. Ja okay, det var da altid noget i vandt.. Men mega stressende det er det ! status lige nu er at de siger vi hører fra dem mandag eller tirsdag (somom det kommer til at ske) ... Og så skal vi i banken onsdag for at hører om de ikke kan hjælpe os.. så vi krydser fingre :D.. Ellers bliver det meget hårdt økonomisk, i meget lang tid.
  2. Jeg vil gerne brokke mig over udlejere der ikke betaler indskud tilbage som de aftaler -_- ... især når der står nogen i den anden ende og venter på de penge !! .. Det gør mig ret gal.... ​
  3. er det kun de første uger man går med kvalme ??? jeg var virkelig nervøs for at det ville blive værre med tiden ..
  4. Jeg vil gerne brokke mig over min meget blandede følelser omkring ALTING ! det halve kunne være nok ! Jeg føler jeg er i fire forskellige verdenshjørner af mig selv. Nogle gange kan jeg slappe af og bare glæde mig over hvor dejligt det er at jeg er gravid og der snart er en baby på vej. det andet øjeblik kan jeg sidde og stresse over alverdens ting som jeg skal have styr på inden bebs kommer.. og over hvad andre dog vil sige til det ? Jeg burde bare være ligeglad ! Så mange blandede følser ! og jeg er kun 6 uger henne....
  5. Det var også sådan noget i stil med det jeg lidt håbede på det var :).. tak for hjælpen :D !
  6. Jeg er i uge 6 i dag :). Jeg kender godt det med at skulle passe sit studie, jeg står i samme situation med uddannelse lige nu. og jeg må også indrømme jeg havde ikke regnet med at man allerede nu kunne mærke SÅ meget at man er gravid :D. Det skal nok gå godt. og held og lykke med undersøgelsen :D !
  7. Det er lidt pinligt... :unsure jeg tror lige jeg må snakke med lægen så. men tak for svarene ellers...
  8. Ja det er rigtigt ! :kuller
  9. Nu bliver jeg da lidt nervøs.. søgte på det og der stod der var nogen der havde oplevet at have ondt i både bryster og armhuler. men det her gør godt nok også meget ondt, så måske har det ikke noget med det at gøre :S.. Jeg er også kun 6+ henne, så jeg synes godt nok også det var tidligt at få så ondt.
  10. Jeg har det godt med min svigerfamilie, og er ikke i tvivl om at de bliver rigtig glade. min kæreste er så også liige lidt ældre end mig. Men mange tak begge to. jeg ved at jeg bør være rigtig glad og bare nyde det. men den nervøse tanke om min egen families reaktion fylder godt nok meget. også fordi det føles som en kæmpe omvæltning, det jo lige pludselig en hel ny verden.
  11. Min ene armhule gør mega ondt ?? er det normalt nok når jeg ikke er så langt henne? :)
  12. Det lyder ikke særlig rart. Har selv lige fået af vide jeg er gravid for første gang med termin i April. og det er jo noget af et chok i sig selv. Så jeg ville også sige kan du ikke finde en anden læge ? det da træls hvis man har den følelse der med sin læge allerede nu :-/ Stort tillykke med det ellers :D
  13. Tillykke med graviditeten :D jeg har selv termin i April, og det er første gang så jeg er super nervøs.
  14. Jeg fik afvide igår (onsdag) at jeg er gravid , 6 uger henne ca. Det er min aller første gang. og jeg er super nervøs. jeg vil gerne have min baby ! men det føles somom mange ting er imod mig :(. for det første har jeg haft samtalen med min mor for noget tid siden om hvis jeg nu skulle gå hen og blive gravid, og hun sagde hun ikke var sikker på det var en god ide fordi hun var ikke sikker på jeg var sammen med den rigtige lige nu (hvilket er svært for mig da vi har været sammen i 2,5 år).... og nu skal jeg så fortælle at jeg er gravid med vores barn Derudover har min stedfar en ekstremt sippet familie som virkelig ville se ned på dette. min kæreste og jeg har lidt økonomiske problemer lige nu fordi vi LIGE er flyttet og vi skal selv betale vores indskud hvilket er mange penge bare lige at skulle smide ud på en gang, og vores gamle udlejer har taget røven på os. Så det gør at vi nok står økonomisk ustabilt i mange måneder :( MEN der er intet jeg hellere vil i verden end at have vores lille baby ! og jeg ved at min kæreste bliver verdens bedste far. Jeg ville ikke elske noget mere end min lille baby, men sådan har alle mødre det jo. Det kan godt være det hele lyder lidt som noget pylder.. men jeg er rigtig nervøs for det hele.
  15. Tillykke selv med den lille :).. ja præcis, jeg håber de tager det pænt i hvert fald. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hvis nogen af dem bliver skuffede :S