Pix15

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    157
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pix15

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 12/10/1985

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    16-12-2015
  1. Og her er det en lille pige
  2. Så var jeg til md idag og fik set min lille trold i maven, som pure nægtede at samarbejde i starten, så af stolen og ud og gå med mig. Derefter fik jm, med stadig modvilje fra lillepigen, de billeder hun skulle og alt målte og så ud som det skulle. Lige inden vi er færdige, begynder hun dog at se lidt mærkeligt på skærmen, og siger hun lige må have et par friske øjne på skærmen og hun inviterer en sygeplejerske ind. Hun roder lidt rundt med scanneren og de diskuterer noget placering. Jm forklarer mig at på de billeder de kan se, sidder lillepigens hjerte lidt langt til højre, hvilket er lidt mærkværdigt. Hun er dog bestemt ikke sikker og mener at det samtidig også bare kan være babys placering og modvilje der giver et lidt forstyrret billede. For at være sikker, ringer hun til Skejby og forhører sig hvad der nu skal ske. Hun forklarer mig, at når hjertet ligger for langt mod højre, kan der komme en lille åbning i mellemgulvet hvor mavesæk og især tarme kan forsøge sig op igennem til hjerte og lunger. Hvis tilfældet er at der er hul, kan det opereres lige efter fødslen uden hun burde få mén af det. Så nu har jeg fået en tid til scanning i Skejby d. 07.08. ved en hjertespecialist som bedre kan se om der er nogle problemer eller om det bare så sådan ud pga vinklen idag. Men jeg føler mig tryg ved at hun sender mig videre og der bliver gjort noget ved det allerede nu så man ved hvad man går i møde. Det skal lige siges at hendes hjerte var rigtig fin, slog flot og sendte blodet den rigtige vej igennem. Så det er "bare" placeringen af hjertet.
  3. Jubiii, igår aftes mærkede jeg endelig lillepigen møve rundt i mavsen :D er 17+6 idag, så var da godt nok også på tide ;) og iiiih hvor bliver man altså godt nok bare glad i bøtten og mega forelsket
  4. Ja, der har godt nok været stille, så var helt rart pludselig at se der var sket noget ;) Her sker ikke så meget på babyfronten, de samme typiske bekymringer, fordi jeg endnu ikke har mærket lillepigen. Jeg har købt/fået en masse ting til hende og har nu puslebord, seng, dyner, legetøj, ammepude og massere af tøj. Og min mor strikker og strikker, lidt ligesom Stephi ;) min far mener vi er blevet gale :P Ellers så holder jeg sommerferie, har været i Norge et par dage, en tur på Tinderbox i Odense, drager til Tyskland imorgen 4 dage, og afventer spændt om Spaniensturen får lov at overleve med alle de problemer der er omkring Ryanair lige nu.. Da jeg var til min første jordemodersamtale, foreslog de (har kendt jordemoderordning så har 3 stk.) at jeg får lavet en Narkosetest, da flere i min familie er ekstrem allergiske. Så det regner jeg med at få lavet når jeg skal til MD d. 23. :) uuhhh jeg glæder mig til at se spiren igen :D
  5. Synes det er virkelig svært med de navne, men ligger mig mest på Emily, Ellie eller Ella. Så det kommer nok an på hvad hun ligner når hun kommer ud ;)
  6. Ej hvor skønt :) Har slet ikke styr på noget her, skal have snakket med studievejleder når jeg kommer tilbage efter sommerferien og med SU vejlederen om hvordan jeg lige skal gøre økonomisk. Glæder mig bare til at få det hele på plads.
  7. Ej hvor lækkert :) håber det fortsætter i den stil :)
  8. Øv hvor træls. Håber på det bedste for dig og at alt nok skal gå som det skal ❤❤
  9. Tillykke :D
  10. Det var godt at vide, jeg står nemlig også til at skulle føde i Viborg :)
  11. Hende der scannede mig i Silkeborg sagde, at de fleste første gangs fødende havde ret i deres intuition om, om det bliver en pige eller dreng :) så hvad siger jeres mavefornemmelse? ;)
  12. Jubii, kan godt forstå du glæder dig, det er helt fantastisk :)
  13. Nu vi har den her barnevognssnak, er der så nogen der har brugt kombivogn? Jeg bor nemlig i lejlighed og bliver nødt til at have noget der ikke er alt for tungt og nem at køre med, og så pga ryggen skal jeg have en af dem med en bremse hvor jeg ikke skal løfte i barnevognen. Meen jeg vil så også gerne have noget med gode lange liggemål så lillepigen kan sove ude i den. Nogen der har nogle tips?
  14. Vil så gerne lige spørge, hvad holdningen er til Treo? Har hørt mange læger fraråder treo frem for andre præparater under graviditet, er det rigtigt hørt eller?