MamaB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    255
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MamaB

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 07/01/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    18-11-2015
  • Lokation
    København
  1. Tusind tak, allesammen:)
  2. Junior kom til verden 2.december efter en god og kort fødsel. Vi er helt i svime over hvor helt fantastisk dejlig han er!! Alle har heskrevet denne følelse, men først nu fatter jeg den. Hvor er det skønt at være blevet mor:-)
  3. Tillykke med alle babyerne!!! Jeg har heller ikke født endnu. Er 41+5. Takkede nej til igangsættelse i går, da alt var godt med hjertelyd, moderkage, fostervand og mig. Har tid igen i morgen og ved ikke om vi tør sige nej til igangsættelse dér. Kom nu i gang, veer, tak! Det ender jo nok ikke med et novemberbarn alligevel her:)
  4. Nej, det er umuligt at vide:) Selv hvis man har født før! Men de fleste går over tid. Min mor gik ret meget over tid med mig og begge mine brødre...ved dog ikke om der er genetik i det:)
  5. Jeg har heller ikke født:) Har først termin på onsdag og mon ik jeg går over tid som førstegangsfødende...
  6. Stort tillykke!!:) Det lyder som noget af en omgang, men sejt gået!! Eva -det er bare så fint et navn:)
  7. Stort tillykke med lille V!!:)
  8. Træls med utålmodigheden, men for søren hvor er det også bare spændende!! Hvad med massage eller akupunktur? Nogen af jer der har hørt om det skulle virke? Det er vist noget med et punkt i læggen, der kan sætte fødslen i gang. Har en veninde som har prøvet det ved begge sine børn og fødslen gik i gang nogle dage efter massagen....men som hun siger burde succesraten også være rimelig stor, når man har med kvinder at gøre, der allerede er gået over tid;)
  9. Stort tillykke, begge to!!:)
  10. Woohoo! Endelig! Nyd det:)
  11. Min jm sagde at man ikk kan regne med den graf, da den er fra 1977 og man ved at det er steget siden. Mit sf-ml har hele tiden ligget over, men det er fint indenfor gennemsnittet, siger hun. Se billede!Håber snart din kløen forsvinder:)
  12. Mon ik man når det....også selv om man (læs: manden) først gør det når veerne er i gang! Jeg har indtil videre primært pakket snacks -man ska have prioriteringerne i orden, ik;) Jeg skal have noget løst tøj med der kan knappes op, så det er let med hud til hud. Men aner ikke hvad. Måske mine yogabukser og en oversize skjorte... Har også tænkt på hvad jeg skal have på til selve fødslen. Ved godt "de" siger at man mister al blufærdighed, når først man er i fødsel, men jeg har nu ret svært ved at forestille mig det i mit tilfælde, så satser også på noget løst, der kan dække mig en smule til:)
  13. Dejligt!! Glæder mig til at høre mere:)
  14. Uhh, det nærmer sig!! Lyder til at han har det godt derinde:)
  15. Så har du da gjort hvad du kunne! Håber hun snarest slår den kolbøtte! Eller halve kolbøtte, sku det gerne være....:)