Camillaoghans

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Camillaoghans

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

495 profil visninger
  1. Hej alle sammen. Få 16 dage siden fik jeg anden gang behandling med iui (insemining). Men nu sidder jeg her, har ikke fået mit mens og har test dag 14 og i dag som siger nej. Men har ikke fået mit mens eller pletblødning
  2. Test i dag, og den sagde nej, men har stadig ikke fået mit mens, og vores læge siger at jeg skal prøve at test igen om 2 dage. Men er helt nedtrykt, da der var 2 flotte æg og der er slet ingen tegn på mens? Ved ikke hvad jeg skal tror?
  3. Jeg har ikke fået mit mens, og der er overhoved ingen tegn på mens. Så spændt på test i morgen. Få hvis der ikke var nået så ville da mens komme ik? Nu hvor der var æg?
  4. Og her de sidste 5-6 dage har jeg gået med nogen symptomer som, humørsvingninger, lugtesans som at jeg ikke kan klar lugte af makrelsalat, selvom jeg har spist det mange gang, Hvidt udfålt og smerter i side og i underlivet som mens smerter ???
  5. Hjælp, har brug få et godt råd. Min mand og jeg er igang med behandling iui, og her den 13 maj blev jeg inseminer anden gang, hvor første gang mislykke, da min mens kom 10 dage efter. Men nu står vi så med anden omgang, og nu skulle min mens komme i fredags, men gjort ikke og er ingen tegn til det, og skal første tag en test på onsdag? Så hvad synes i er bedste at gør, skal jeg være stræk og vent til onsdag, eller snyd test i mandag? Og er der nogen der har været ude i sammen problem???
  6. Hjælp har været oppe og få iui behandling i dag, alså sprøjte mands sæd op i dag, men efter det og der var gået halv time, så kom der nået vådt ud. Og går nu er nervøs om det kan være nået sæd, hvad tror i ? Og er der nogen der har været ude få det? Den nervøs 25 år kvinde.
  7. Ej hvor jeg ked af, min mens er kommet, har li set det
  8. Jeg og min mand håber så meget det lykkes os den her gang at blive gravid, da vi har prøve 2 år. Men for mig håber jeg os meget lidt, at det ik er. Da vi har en meget stor famile stide med min mands forældre fortiden, og har kørt mig helt ned. Har først testdag på søndag næste uge
  9. Tillykke
  10. krydser finger få dig, her har jeg stadig lidt niv, som jeg har haft i 3 dage nu, har aldrig haft det på det her tidspunkt mellem ægløsning og men? Håber det et godt tegn
  11. Hej er der nogen af jer som har haft niv og lidt smerter ved midten og i venstre side? Havde ægløsning få 3 dage siden, så ved ikke om det nået godt eller skidt tegn
  12. Hej jeg vil gerne på listen d.8
  13. Hjælp. Jeg er kommet til at tag 2 gang 2 ipren i dag? Og havde æggeløsning i går, og ved ikke om jeg er gravid? Er det okay at jeg taget ipren eller er det virkelig skidt?