Lsb1604

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lsb1604

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 04/16/1981

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Har et spørgsmål, som jeg håber en af jer kan være behjælpelig med/måske endda selv har prøvet. I gang med 2.IUI. Cyklus på 28 dage. Denne gangbare jeg insemineret på 11.cyklusdag, hvor jeg sidste gang blev på 13.dagen. Betyder det, at man får sin mens før tid (hvis det ikke lykkes at blive gravid)? Så er min cyklus bare ikke 28 dage!! Har det nogen betydning for ens cyklus, at man bliver insemineret tidligere.
  2. Jeg ligger på sofaen, fyldt med smerter efter 2.IUI idag. Første gang gjorde selve insemineringen MEGA ondt, og flere timers smerte bagefter. Så røg vi på 2 mdr pause pga cyster (efterreaktion på pergotime). Her 2. gang nev det meget kort. Troede det var det, men smerterne kom snigende efter 1,5 time, og blev kun værre. Hele højre side front og bag mave/lænd er meget øm. I forbindelse med homon behandling, så har jeg prøvet 2 forskellige. Første gang pergotime og anden gang menopur indsprøjtninger. Begge gange har jeg haft MEGA humørsvingninger - altså stakkels manden herhjemme. Han bliver virkelig udsat for en del. Og det er meget frustrerende, da jeg ikke føler jeg kan styre det. Kroppens reaktioner på de to forskellige hormonbehandlinger har været forholdsvis ens. Ved pergotime var jeg lidt mere øm i den side æggene voksede. Har lavet 2 fine æg begge gange og manden havde første gang 20 mill svømmere og denne gang 60 mill, så håber dæleme, med disse fine ting, at det også lykkes. Skal scannes på 3. dagen, hvis det her skud mislykkes. Er der dannet cyster igen, så går de direkte videre til IVF, springer simpelthen 3. IUI over. Det var min lille historie ;-)
  3. Det er svært hvad man skal vælge. Har en veninde som også valgte P-pillerne og en anden veninde, som valgte det samme som jeg. Begge veninder har først haft succes ved reagens. Hvis cysterne ikke er væk næste gang må jeg jo vælge P-pillerne. Vi har to IUI forsøg endnu, men det vil bare være så trist, hvis man begge gange skal holde 2 måneders pause, fordi kroppen reagere så stærkt på pergotime. Jeg tror desværre først der er held når vi når til IVF behandling. Tak for jeres svar tilbage:-)
  4. Nu er jeg der hvor jeg begynder at blive mega frustreret. Jeg håber (eller det gør jeg jo ikke i den forstand), at der er nogen af jer derude, som kan være behjælpelige med lignende oplevelser, og hvad der er sket for jer. Vi har været i IUI behandling siden november. Vi har desværre været så uheldige, at vi kun har gennemført 1 IUI. November = første behandling, december var der ferielukket. Januar kommer jeg til scanning på 11. cyklusdag, hvor de ser en 30mm stor cyste. Ægblæren var løbet løbsk pga pergotime, og blevet til cyste. Ergo, de ville ikke behandle, da chancen var for lille til at det ville lykkes. Vi gik hjem igen, og ventede en måned. Her skulle jeg scannes på 3. Dagen inden jeg skulle tage pergotime. Det viser sig, at der nu er 2 cyster, i samme side som sidst, denne gang er de begge 15mm. Dvs hvis jeg nu havde taget pergotime fra 3.-7. Dag, så ville de have ædt alle hormonerne igen, og blevet større. Vi fik af vide, at vi kunne vælge imellem to ting. 1/ at vente til næste menstruation og se om cysterne har fået ro og gået væk. Eller.. 2/ tage p-piller i en måned. Hun rådede mig til, at tage en måneds pause, da tanken om p-piller ikke er den fedeste, når nu man er der for at få hjælp til at blive gravid!! Er der andre der har prøvet det samme eller lignende? Jeg ved godt, at ingen kroppe er ens, men alligevel er det rart, at vide at man ikke er alene i båden.
  5. Jeg tog en test for nogle dage siden, hvor den var negativ. Ved godt det måske var for tidligt.. jeg prøver at tage en søndag, hvis det ikke er kommet imorgen lørdag. Lørdag er også 16 dage efter IUI.
  6. Hej Er der nogen af jer der er i gang med IUI, der har oplevet at ens mens kommer senere end normalt? Jeg har altid fået min mens til tiden. Jeg tænker bare om pergotime pillerne (hormon stoffer) kan rykke med mens dagen?! Jeg plejer at pletbløde 2 dage før - dvs igår og idag, og så kommer mens på 3. Dagen. Jeg skal have mens imorgen lørdag, men endnu ingen pletblødning. Håber jo selvfølgelig at det er fordi IUI lykkes:-) Jeg føler mig lidt oppustet, har ømme brystvorter, men ingen muren i maven (de sidste 2 dage med maven). Iiihhhh håber der er en lille spire på vej:-)
  7. Hej med jer Vi har nu prøvet at blive gravide i 1,5 år - er nu i gang med IUI for 1.gang. Jeg blev insemineret fredag d.21.11 og får forhåbentlig ikke min mens på lørdag:-) Men alle gange, uanset om det var den periode vi selv prøvede eller nu under IUI, så er de sidste to uger efter ÆL modbydelige. Tiden siden d.21.11 føles som en hel måned. Man hører/læser alle steder, at man skal prøve at lade være med at tænke så meget på det!!!!! Det er fanme svært, for det popper nok op i tankerne hvert 5. Min - også selvom jeg laver noget spændende. Mange siger også at det har påvirkning på resultatet!!! Jeg kan mærke alle tegn og signaler i min mave. Det har siden fredag følt som om min mens er på vej - dvs den følelse er allerede kommet 8 dage før min mens skal komme. Det er sket før, så det er ikke kun den her gang. Vil hører jer ad, om I har nogle gode ideer til, hvordan man kan få sine tankerne på noget andet (det meste af tiden). De bedste hilsner
  8. Hej med jer Vi har nu prøvet at blive gravide i 1,5 år - er nu i gang med IUI for 1.gang. Jeg blev insemineret fredag d.21.11 og får forhåbentlig ikke min mens på lørdag:-) Men alle gange, uanset om det var den periode vi selv prøvede eller nu under IUI, så er de sidste to uger efter ÆL modbydelige. Tiden siden d.21.11 føles som en hel måned. Man hører/læser alle steder, at man skal prøve at lade være med at tænke så meget på det!!!!! Det er fanme svært, for det popper nok op i tankerne hvert 5. Min - også selvom jeg laver noget spændende. Mange siger også at det har påvirkning på resultatet!!! Jeg kan mærke alle tegn og signaler i min mave. Det har siden fredag følt som om min mens er på vej - dvs den følelse er allerede kommet 8 dage før min mens skal komme. Det er sket før, så det er ikke kun den her gang. Vil hører jer ad, om I har nogle gode ideer til, hvordan man kan få sine tankerne på noget andet (det meste af tiden). De bedste hilsner
  9. Hej med jer Vi har nu prøvet at blive gravide i 1,5 år - er nu i gang med IUI for 1.gang. Jeg blev insemineret fredag d.21.11 og får forhåbentlig ikke min mens på lørdag:-) Men alle gange, uanset om det var den periode vi selv prøvede eller nu under IUI, så er de sidste to uger efter ÆL modbydelige. Tiden siden d.21.11 føles som en hel måned. Man hører/læser alle steder, at man skal prøve at lade være med at tænke så meget på det!!!!! Det er fanme svært, for det popper nok op i tankerne hvert 5. Min - også selvom jeg laver noget spændende. Mange siger også at det har påvirkning på resultatet!!! Jeg kan mærke alle tegn og signaler i min mave. Det har siden fredag følt som om min mens er på vej - dvs den følelse er allerede kommet 8 dage før min mens skal komme. Det er sket før, så det er ikke kun den her gang. Vil hører jer ad, om I har nogle gode ideer til, hvordan man kan få sine tankerne på noget andet (det meste af tiden). De bedste hilsner
  10. Hej ccccc Jeg har et spørgsmål.... Jeg skal til første samtale på hospitalet om en uge torsdag d.23.10. Insiminering.. Jeg ved jeg har ægløsning et par dage efter - kan man så nå at blive insemineret i den her omgang? Tænker om de kan nå at fremprovokere en ægløsning? Skal lige siges at jeg rejser til Paris fra søndag d.26. til onsdag d.29.. Og hvad betyder det når man f.eks skriver "jeg er på CD2"? Vh
  11. Hej Sparklinrock Har nu downloaded app'en "clue", og prøver at følge den. Tak for ideen:-)
  12. Vi har en tid på hospitalet om 1 uge, så er i hjælpendende hænder snart. Men ja det er frustrerende, at vide man er tip top i orden, sund og rask begge to, men at det så ikke fungere på egen hånd. Tak for dit svar:-)
  13. Jeg har alle gange talt mens fra den dag var der kommer lidt/brunligt udflåd. Cyklus har været på 25-26 dage, med ægløsning omkring 14. dagen Men hvis jeg skal tage det fra den dag jeg bløder rigtigt, så er cyklus nogle gange 27-28 dage. Selvom stregerne ikke har været lige tydelige hver gang, så har jeg næsten med 100% sikkerhed kunne mærke ægløsningen.
  14. Halløj Vi har i 15 mdr forsøgt på egen vis at blive gravide. Desværre er det ikke lykkes endnu. De sidste 4 mdr har jeg brugt ægløsningsteste, for at præcisere ægløsnings tidspunktet. Jeg har skrevet ned, hvornår 1. mens var og regnet ud derfra. Mit spørgsmål går så på; hvornår er 1. Mens dag? F.eks. Den sidste gang her, der skulle jeg efter "bogen" have fået min Mens d.10.10 (har normal cyklus). Der er en lille bitte smule brunligt udflåd/mens den første dag, også på 2. dagen og 3. dagen er der en lille mørk blod plet (lillefinger negls størrelse). 4. Dagen er det så rigtig mens, hvor jeg er nødsaget til at tage et bind i brug (trusseindlæg var nok de første tre dage). Er det så 4. dagen der i teorien er 1. Mens dag, fordi det er her der rigtig sker noget? Hvilken dag skal jeg tælle efter, og har jeg regnet forkert de andre gange. Når jeg har taget ægløsningstestne, så har de aldrig rigtig haft 200% tydeligt svar, dvs. Hvor T stregen skal være lige så tydelig, eller mere tydelig en C stregen. Håber der er nogen derude som kan være behjælpelig. Kh