ccccc

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ccccc

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hejsa.. Ja jeg har fået 2 børn ud af det:-) første barn er lavet i 4 forsøg, andet barn er lavet i 7 forsøg.. Og nu er jeg så lige blevet insimineret for 4 gang i denne omgang.. Og håber på en lille efternøler:-)
  2. Jeg blev insimineret igår kl 13.30.. Idag ca kl 13.30 får jeg de rigtige ægløsningssmerter..så ægløsningen har nok fundet sted kl 13.30.. Men det er jo altså 24 timer efter selve insimineringen.. Er sædcellerne så ik allerede døde der? Altså så er de jo 24 timer gamle..øv øv tænker at løbet så allerede er kørt for os i dette 4 forsøg:-( Og kan det virkelig passe at jeg så har fået ægløsning 48 timer efter ovitrellen er taget.. På pakken står der da at ægløsning vil ske efter 24-36 timer senere..?
  3. Ja selfølgelig må du spørge..Æggene skal helst være over 18 mm før man insiminere.. Jeg får hormoner for at hjælpe dem på vej:-) så imorgen skal jeg scannes igen og så håber vi de er vokset:-) Man kan ikke rigtig sige hvad der er gået galt de sidste andre forsøg..alle forudsætninger for at det skulle kunne lykkedes har været der.. Men nogen ting er man bare ikke selv herre over..held og lykke til os alle.. Og spørg endelig hvis der er noget du vil vide..( har været igennem 14 iui forsøg ialt de sidste 5 år)
  4. Jep jeg er på cyklus dag 10 og er igang med 4 iui forsøg..er blevet scannet idag med 1 æg 11 mm og 1 æg på 10 mm og slimhinde på 7 mm..skal scannes igen nu på lørdag:-)
  5. Første gang i 4 cyklus ved iui behandling. Anden gang i 7 cyklus ved iui behandling. Tredje gang lader pt vente på sig..er nu i gang med forsøg i 4 cyklus.
  6. Jeg ville altså skifte læge.. Du har jo en historik med dig om at du tidligere har forsøgt i 3 år uden at det har lykkedes.. Alene den historie ville gøre at feks. min læge ville sende mig videre..vi når jo en alder hvor uret tikker.. Held og lykke.
  7. Næ det har jeg egentlig ik..
  8. Vi er glade for at gå hos Copenhagen fertility center på Nørrebro-elsker deres gode humør:-) trods travlhed til tider.
  9. Da jeg afsluttede mit 3 iui forsøg testede jeg negativt svarende 3+5, to dage efter fik jeg så mens-men den varede kun i ca halvanden dag..blødte hele tirsdagen og en smule om onsdagen..Hvor den plejer at vare ca 4-5 dage.. Er det meget normalt at ens blødninger anderledes når man er i behandling? Trods mine nu 14 iui forsøg har min mens aldrig ikke opført sig sådan..