Sukkergrisen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    18
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sukkergrisen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Der var forresten også en, som fortalte mig, at hun havde fundet hendes æg donor på min-mave :) Så tænker, at jeg ligeså godt kunne søge over alt, også på blivaedonor.nu :) Da der er så stor efterspørgsel på æg.
  2. Hvor er du sød :) Allerfremmest håber jeg at mine egne gider dele sig normalt næste gang, ellers må man jo gå den anden vej :)
  3. Jeg tænker bare, at man ligeså godt kan søge over alt? :) Jeg ved faktisk ikke så meget om det. Jeg håber da også at mine æg gider opfører sig normalt næste gang :)
  4. Og er tilknyttet Skive :)
  5. ps: lige pt. har jeg 2 ivf/icsi forsøg tilbage.
  6. Hej piger :) Jeg har igennem det seneste år været igennem 3xiui-h, negative, 1. ivf forsøg, som endte i abort, da det gik i stå, og 1 mere æu, men da delte æggene sig heller ikke som de skulle. Min storesøster på 33 har heller ingen børn. De har forsøgt i godt 10 år nu, og hendes æg er heller ikke værd at prale af. På trods af, at vi da er 3 søskende. Jeg skal igang med endnu et ivf forsøg her i dec/januar, (3.æu). En lang behandling, som det også var ved 1.ivf forsøg, hvor jeg blev gravid, men som endte i en MA. Dog skal jeg denne gang tage noget nyt medicin. Derfor tænker jeg, at jeg godt kunne finde på at prøve at søge efter en æg donor. (hvis ikke mine egne er gode nok i januar), da der jo er efterspørgsel på æg donorer. Jeg tænker også, at min søsters æg er heller ikke ret gode, (hun har haft 2 aborter, og ingen pos. resultat efter 3xivf), så jeg er sådan set ligeglad med, om mine egne gener føres videre eller ej, for hvis vi kan selv, og de kommende børn får ligeså dårlige æg og skal have så meget besvær som vi har haft, så vil jeg hellere end gerne ofre mig, og så få nogle andres æg. Hvis mine æg var super æg og der var mange, så var jeg også blevet æg donor, for at hjælpe andre :) Så tænker, at jeg allerede godt nu, kan begynde at søge efter en æg donor, sætte hende på standby, hvis nu æggene ikke er gode nok i januar, så vi evt. kunne få en hendes æg op derefter. Knus Marie.
  7. Så er det Imorgen jeg skal have en medicinsk abort. Jeg skal have propper pillerne op på sygehuset og så skal jeg være der i nogle timer, til jeg ikke bløder voldsomt mere. De ville helst holde øje med mig, fordi jeg er/var i uge 9, og så kan moderkagen godt vokse selvom foster er død i uge 5 eller 6. Men en ting har vi da fundet ud af er positivt; jeg er god til at holde på en graviditet, når jeg ikke selv har udstødt det, eller haft sån voldsomt ondt i maven eller blødt. Så ved jeg da det.
  8. Jeg snakker med ham imorgen, om hvad vi gør :) men når det kun var 2-3 mm, tror du så ikke, at piller er nok? der var jo to sække, med 2-3 mm i hver vist nok..
  9. Men tror jeg vælger pillerne. Der er også mange som har sagt at der kan være mange komplikationer ved udskrabning som fx underlivs betændelse osv. Og det er ikke lige hvad jeg magter.
  10. Alt det er vidste jeg også godt. Vidste bare ikke hvordan jeg skulle formulere mig.
  11. Jeg har fået lavet min tid om til mandag. Så skal vi snakke om det skal være MA eler udskrabning. Jeg tænker bare, at hvis jeg får en MA, og det hele ikke kommer ud, så skal jeg jo alligevel have en udskrabning, så hvorfor ikke starte med det.. :) Min kæreste og kommende mand er heldigvis så sød til at varte op, så det skal nok gå :) Og tusind tak <3 Det må ha været hårdt for dig :( Og ikke mindst at ens mor gjorde det :( Selvom jeg godt ved man er ung, når man er 16, men hun kunne da have hjulpet dig :) knus
  12. Tusind tak for de søde ord <3
  13. Joh det kunne jeg self ringe og høre om idag :-)
  14. Hvor er i søde alle sammen <3 de ville se om jeg ikke kunne bløde selv..derfor en uge..men jeg tror det næppe, for har hverken haft ondt eller blødt..har ikke blødt i to mdr....men det er os lige meget..er så ked af det, at jeg skal bare spise ALT hvad jeg ikke må :'( og hun sagde osse, at hvis de piller jeg får om en uge ikke virker, så får jeg nogle flere, og så hvis det heller ikke virker, så kan jeg få en udskrabning..men kunne self bare bede om en udskrabning, hvis det ikke virker første gang..istedet for alle de piller.. og jeg skal farve hår, og drikke til mit bryllup i sep. osv...jeg skal gå amok engang! Når vi alligevel først kan komme til ny ivf behandling om et par mdr...
  15. Det er osse rigtig..men nu var der jo hele 2..hvis den ene så bare havde overlevet :'(