juliemomme

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    64
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About juliemomme

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/26/1987

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Esbjerg

Recent Profile Visitors

1,199 profil visninger
  1. Jeg har kun et æg i fryseren og det er det første æg jeg har der har overlevet. Det er det første forsøg vi har hvor der er håb. Vi startede i Odense juni 2016 og i Skive i 2017. Inden da var jeg i Århus i 2015. Så er meget nervøs omkring mit æg. Vil så gerne have det snart lykkes.
  2. hej. jeg er planlagt til ægoplægning på torsdag men har nu fået mig en rigtig slem blærebetændelse. er der nogen der ved og det har betydning og jeg kan risikerer at skal have det udsat. har lige været til vagtlægen i dag og fået nogle piller for det. hilsen julie
  3. Da jeg fik min tid til opstart i Skive blev jeg fortalt st det var kort forløb. Så det håber jeg på de holder ved. Men har kun været i langt forløb ved OUH.
  4. Jeg har aldrig været i kørt forløb. Hos OUH var det kun langt forløb jeg har i. Jeg håber ikke de ringer og laver det om. Synes der er så meget ventetid på langt forløb.
  5. Det er også det jeg høre. Jeg har ikke haft ret god succes ved ouh. Hvad går det ud på det du er i og hvor meget vente tid har i på et forsøg?
  6. Jeg er skam heller ikke ked af at det er fryseæg. Det er mere år jeg skal vente en måned mere med at få lagt op. Ventetiden er bare det værste. Er meget spændt på det hele da det er nyt forløb. Jeg har hørt OUH i lang tid men nu har jeg bedt om at komme til Skive. Jeg håber det lykkes snart.
  7. Den fb gruppe kunne jeg også godt tænke mig at blive medlem af. Kan jeg blive tilføjet?
  8. Hej. Jeg skal starte op i Skive til ivf her den 31 oktober. Da jeg har endometriose har jeg fået af vide at jeg skal have fryseæg op i stedet for friske æg. Er der nogen der har prøvet det og vedhcorsn det foregår? Fik fortalt jeg skal i kort forløb så jeg får æg ud i slutningen af uge 45. Men kan jeg få men og lagt om samme måned eller skal jeg vente til december på at få min fryse æg lagt op i næste cykus. Jeg kan ikke rigtig regne ud om jeg kan få fryseæg op næsten med det samme eller om jeg skal vente en måned. Har forsøgt at søge på nettet men kan ikke finder noget om det. Kun det forløb hvor det er forsøg med fryse æg da der var været overskud fra forsøget med friske æg. Håber nogen kan hjælpe. Hilsen julie
  9. vi har snakket med dem flere gange om at dette ikke virker men vi på have fat i OUH igen. sidste gang fik vi tilbudt at lave en donersplit for at se om det var min mands sæd der er fejl på men da vi fik æd ud fik vi så det svar at vi ikke kunne lave det split vi havde planlagt da det ikke laves på mindre end 8 æg. så mange æg har jeg aldrig fået ud. så sidste gang stod vi lidt stille og endte med at befrugt med min mands sæd og håbe på det bedste. vi fik også en der skulle dyrkes til 5 dagen men den gik til lige såm alle de andre gange så stadig intet til fryseren. jeg får puregon 350 IE men har også prøvet menopur men det reagere jeg slet ikke på. vi tænker at det ikke koster noget at ringe til IVF-Syd og høre dem ad og så få en samtale med OUH inden jeg skal starte op igen. nu skal jeg jo vente på min næste mens inden jeg kan tilmeldes og så vente på mensen efter igen for at kunne starte på hormoner så tænker jeg kan nå en samtale med dem inden jeg starter op så jeg ikke skal hoppe en måned over.
  10. vi spurgte i januar om det og så har vi åbenbart tolket det forskelligt. for han sagde 5 uden ÆO og 3 med ÆO
  11. vi er faktisk i tvivl om man må det. min mand snakkede om at tage en pause fra OUH men hvis vi så tager til IVF-Syd om vi så ikke må komme tilbage til OUH. så jeg bliver nok nød til at blive hos OUH og håbe på det bedste. har i forstand på hvordan man tælle forsøg for det er vi også blevet uenige om. vi har fået 2 forsøg uden ÆO og 1 forsøg med ÆO. de siger vi har 5 opstartsforsøg hvor der ikke er ÆO og 3 forsøg hvor der er ÆO. giver det ikke at vi har 3 forsæg uden ÆO tilbage og 2 forsøg med ÆO tilbage? i alt 5 forsøg? for min mand mener at vi har fem i det hele så vi faktisk kun har 2 forsøg tilbage. er det bare mig der helt har misforstået det de har sagt med hvor mange forsøg an har?
  12. Vi skal nok finde pengene til det men min mand er ikke helt enig kan jeg godt mærke. Synes bare ikke vi kommer nogen steder. Og er ved at være træt af det hele. Synes det hele er ved at være godt træls.
  13. Er det hun i hovedet at overveje at betale selv inden jeg har brugt alle forsøg i Odense? Det er jo en dyr post.
  14. Jeg tænker at tage et forsøg mere i odensemen vil også ringe til ivf syd og høre dem ad og få en anden vurdering eller bare høre hvad de går ud på
  15. Jeg får puregon fordi jeg reagere på det. Det første forsøg fik jeg menopur og der kom kun 2 æg 1 der ikke kunne bruges og 1 der ikke blev befrugtet. Jeg håber ikke jeg når ar bruge alle mine forsøg i Odense i den resultalt. Men øve syd kan jeg se er den i Fredericia og den har jeg også hørt godt om. Gik på kursus med en der havde brugt alle hende forsøg i Odense og tog til Fredericia hvor hun fik æg ud og på de. Første gang gav det ikke noget men hun blev gravid på andet forsøg h og de tog et fyseæg. Overvejer da at droppe Odense og så tage til Fredericia og prøve lykken. Selv om det jo er dyrt hvor Odense ikke koster.