Minmowgli

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    261
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Minmowgli

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Var til kontrolscanning i går med twinserne(man scannes ret ofte med tvillinger) i Esbjerg, her opdagede de at den ene af pigerne er meget for lille, hun er ca 49% mindre end hun burde være, de tjekkede så flowet hos hende og var bange for at det ikke var så godt som det burde, men de kunne ikke så godt tage stilling til det, derfor blev vi henvist til Odense hvor vi allerede fik en tid i dag. På OUH sagde lægen at hun syntes flow så fint ud ved begge pigerne, men at de vil følge os tæt, så vi skal være tilknyttet OUH nu og skal scannes hver uge indtil videre… krydser fingre for at flowet bliver ved med at se godt ud hos pigerne så de kan blive inde i maven i mange uger endnu, men vi må tage en uge af gangen :-)
  2. Caddie hvilken uge er du i når du skal have scannet livmoderhalsen? Jeg skal nemlig til scanning på mandag, hvor jeg er 23 uger henne, så håber lidt de også scanner livmoderhalsen, men ved ikke om man selv kan bede om det...
  3. Ja vi er fra starten af blevet scannet ca. hver 2. - 3. uge, så de holder lidt mere øje med os :-)
  4. Prøverne var ikke positive - svaret var positivt… :-)
  5. Fordi tvilling 2 er en del mindre end den anden, der var dog ikke noget at se på scanningerne? Men når den er mindre kan det skyldes kromosom fejl, så derfor foreslog lægen en fostervandsprøve af begge :-)
  6. Fik foretaget en fostervandsprøve på begge pigerne i mandags :-)
  7. Fik 1. svar på fostervandsprøverne i går og de var heldigvis positive, rigtig dejligt :-) Så må vi vente 2 uger på de sidste...
  8. Hvordan gik scanninge i dag? Håber alt var super fint :-)
  9. Sikke en ubehagelig oplevelse, forstår da godt du ikke var vild med at skulle ind til ham, er jo en situation hvor man føler sig ret sårbar og blottet... Dejligt at du i det mindste fik den lille spire at se :-)
  10. Tænker også at noget af det på min liste måske godt kunne vente til senere for at se om man overhovedet får brug for det, men på den anden side, så kommer jeg nok ikke så meget ud af døren de første par uger :-) Men man kan vel også ønske sig nogle af tingene i barsels- og dåbsgave :-) Haha Ja ellers havde 4 dyner måske liiige været i overkanten :P
  11. Jeg læste en undersøgelse, mener det var fra tænk, kan ikke lige finde den nu, hvor blandt andet bæreseler fra babybjörn blev frarådet da den stilling børnenes ben får i selerne ikke er ret gode, de anbefalde i stedet seler ergobaby eller manduca, men det afhænger jo selvfølgelig også af hvor længe baby sidder i selen :-) Ved heller ikke om hjertepuden eller en kile bliver nødvendigt, den venter vi lidt med, kommer jo an på om de begynder at få et fladt hovede :-) Ja vi var mega heldige med odderbarnevognene, var lidt af et kup og rent tilfældigt at vi lige stødte ind i dem, man har vel lov at være heldig engang i mellem ;) Kan godt forstå du glæder dig, det er også bare mega hyggeligt at gå og kigge på alt det søde tøj man kan få :wub
  12. Vi har snakket meget om at vores piger skal hedde Cornelia og Isabella, vi er sikre på navnet Cornelia, men ved ikke helt med Isabella, vi har også overvejet Augusta, Caroline, Clara, men tror måske det ender med Isabella, er vist det vi bedst kan blive enige om :-)
  13. kravlegår 1x1 + madras 4x dyner Autostole skråstole Badekar + badestol puslepude x 2 sengetøj ca. 2-3 sæt til hver lagner til tremmeseng, barenvogn + lift og kravlegård tislagner skal være åndbare Stofbleer sutter Teutonia tvillinge combivogn tremmesenge til hver + madrasser stort aktivitetstæppe sutteflasker bæreseler IKKE baby björn babyalarm - Nabby pusletaske - by stroom ammebude eazy 2 nurse regnslag og myggenet badelagner natdragter bodyer andet tøj, sparkedragter, overtøj? triptrap stole + newborn indsats 2x voksiposer 2x blespande newborn bleer engangsvaskeklude termometer neglesaks til babyer vatpinde til babyer zinksalve, pudder osv. uro til kravlegård og pusleplads barnevognskæde gåvogne Sengerand barnevognstæppe x 2 ammebh ammeindlæg salve brystpumpe hagesmæk D-dråber blød børste + tættekam sansegynge + hynde hjertepude/kile (forhindre fladt baghovede) x2 Gulvpuslespil med tal eller bogstaver Opbevaring til legetøj Tæpper til gulv i børneværelser Wallstickers til børneværelser Lamper til børneværelser Evt hylder til børneværelser Suttekæder Puttebamser sterilisator til microocn Odderbarnevogn x2 + madras Her er min liste, jeg venter dog tvillinger så der skal nok redigeres lidt i antal :-) Da min mand arbejder meget og ikke har tid til at tage rundt og kigge i diverse forretninger gjorde vi da at vi tog ud til ønskebørn og bestilte næste alt hvad vi har på listen, undtagen tøj - vi har så fået 20% på det hele, men der er selvfølgelig også rigtig meget fordi vi skal have to. Odderbarnevognene er dog købt i Babaysam i et køtilbud hvor vi fik to nye vogne for 10.000 :-) Tøjet vil jeg selv gå og hygge mig med at købe :-)
  14. Er også sikker på at det kommer lige om lidt, lige pludselig så går det bare hurtigt :) Jeg har det som om mit maveskind er ved at sprække :blink :rolleyes :)
  15. Ja det er øv, men ja må se det positive i det - har nu masser af tid til at shoppe babytøj på nettet :yay :rolleyes