BarbaraG

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About BarbaraG

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 06/27/1986

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej med jer. Jeg leder efter en god gynækolog i trekantsområdet, er der en som I kan anbefale? Jeg bor selv i Kolding og har prøvet at være inde hos ham vi har her i Kolding, men det var en dårlig oplevelse så vil gerne til en anden. Har hørt godt om Gitte Glavind i Vejle, men er der andre I kan anbefale. På forhånd tak! :)
  2. Jeg synes ikke at min krop er til at blive klog på! Jeg har de sidste par dage, siden mandag tror jeg, haft ømme bryster og brystvorter. Hele dagen i dag har jeg bare haft kvalme! Så får man bare lyst til at tænke, mon jeg er gravid? Jeg tog en test i søndags, men den var negativ. Tror jeg tager en igen lige inden nytår. Selvom at man ikke forventer at testen bliver positiv, så bliver man alligevel bare så skuffet når der kun er en streg. :( Men jeg håber jeg er heldig denne gang! Jeg stoppede med at tage p-piller i marts. Der gik 6 måneder og jeg havde stadig ikke fået mens. Så gik jeg til læge og hun mente at det var psykisk, for lige i den periode var jeg ret stresset pga. arbejde og vi havde lige købt hus osv. Lægen videresendte mig så til en gyn., (mega dårlig oplevelse!), som så fik mig startet op på p-piller igen i 10 dage for at kickstarte min krop kan man sige. Så jeg fik mens igen, selvom den var kunstigt provokeret. Siden har jeg så hver måned haft mens, eller det er nærmere sagt plet blødning for der kommer ikke meget blod. Men hovedsagen er at der overhovedet kommer noget! :) Første gang gik der 24 dage før jeg fik mens igen, så gik der 18, så gik der kun 13 dage hvor jeg så begyndte at pletbløde, denne gang var det virkelig ikke meget. (det var så sidste gang jeg havde en blødning). Det er så 24 dage siden og jeg har ikke blødt siden. Og nu de her symptomer med ømme bryster og kvalme. Det vil bare være den bedste julegave hvis der er en spire i min mave :D Men tør bare ikke at håbe. Men denne periode siden marts, har godt nok været noget af en process! Det gode er at jeg har lært at lytte til min krop. Jeg er ikke stresset mere, arbedjer knap så meget som i foråret. Jeg går til zoneterapi, som også har været et længere behandlingsforløb! Men nu skulle min krop være i god balance. Jeg har været i mega meget vitamin underskud, især B vitamin, som helt sikkert skyldes den stressede periode. Det er der også rettet op på nu. Her fornyligt har jeg så været til kiropraktor og fysioterepeut grundet at min hofte havde forskubbet sig. Har døjet med rigtig meget ondt i ryggen. Er glad for at jeg når at rette op på det inden graviditet. Men det kan også have haft en betydning for at jeg ikke er blevet gravid endnu. Der var en masse jeg lige fik skrevet her, men har bare lige haft behov for at komme ud med det. :)
  3. Har været ved lægen. Det er vist p-pillerne der har fucket det lidt op sammenblandet med stress. Men havde ikke den bedste oplevelse hos den gyn jeg var til undersøgelse hos. Vil prøve at få en henvisning til en ny efter jul, medmindre der sker noget inden da. :)
  4. Hejsa. Er der nogen herinde der kan svare mig på hvor længe der går fra en befrugtning sker til man kan tage en test som viser to streger? Har prøvet på at blive gravid siden marts, men de første 6 måneder havde jeg slet ikke mens :( og nu er den ret upålidelig. Nærmere pletblødning i ny og næ end en mens :S Så det er lidt svært at regne noget som helst ud... Tog en test i søndags, men den var negativ. Men har bare de sidste to dage virkelig haft ømme bryster/brystvorter. Men det er sikkert bare min krop der er ude på spillopper! Så tør ikke håbe noget.
  5. Jeg føler med dig! Jeg stoppede med p-piller for snart 4 måneder siden og har slet ikke haft menstruation endnu overhovedet! Det er så frustrerende! :kram
  6. Hej jeg er ny herinde... Har kigget lidt de andre tråde igennem, men synes ikke lige jeg fandt et svar... Jeg stoppede med at tage p piller for snart 3 måneder siden, men jeg har ikke haft menstruation siden! Det er en lille smule frustrerende at den slet ikke er kommet endnu, er der andre der har oplevet dette? Og jeg ved at jeg ikke er gravid, for har taget 3 test og de var alle negative. Nogle gode råd til hvad jeg kan og skal gøre?