Mama

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    258
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mama

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    28-08-2011
  1. Hej, Jeg ammer mit barn og det går så pokkers ondt hver gang. Det er ikke fordi jeg ammer hende forkert men mine bryster er vist meget følsomme. Jeg bruger noget salve der hedder lanolin og jeg synes ikke det hjælper på noget udover at brystvorterne holder sig fugtige. Men det gør stadig vildt ondt. Der er vel ikke nogen der har nogen tips til hvordan man holder smerten væk? :(
  2. HEJ, Onsdag d. 17. august blev jeg mor til en lille pige på 50 cm og 2900 gram. :baby3
  3. Hej, Jeg har termin lige om lidt og overvejer at tage imod sygehusets tilbud om fødselsforberedelse hvor man møder op sammen med 300 andre og får info, altså ikke noget med gulv øvelser o.lign. Men jeg tænker på hvor nyttigt det er? Hvor meget klogere bliver man af det? Får man noget at vide som man ikke kan læse sig til i bøgerne eller på nettet? Nogen der kan dele ud af erfaringer? :)
  4. Har bare meget bøvl i underlivet for tiden.. tidligere på dagen havde jeg bare vildt ondt i venstre side af lænden. Nu må den baby bare gerne komme ud..
  5. Hej, Har meget menstruations lignende smerter idag.. de er der konstant. Føles som om jeg lige om lidt kommer til at bløde. Tror at jeg føder indenfor denne uge. :loveshower Jer der har født.. var det også sådan i havde det i maven dagene inden fødslen?
  6. Ja tak! :loveshower Er blevet rigtig rigtig utålmodig nu! Dagene føles som år hehe Har ondt lige over halebenet idag og har også haft ondt i halebenet igår, så ved ikke om hun har sat sig fast nu. <_<
  7. Stort tillykke med ham! :balloons
  8. Jeg går også og venter og håber hver dag.. idag synes jeg min mave er faldet rigtig meget. Det som om den snart begynder at hænge hehe
  9. Det er nok ikke rigtige veer endnu så hehe det er nok bare forberedende veer.
  10. Hvor er det dejligt at høre. :loveshower Mange gange tillykke med hende. Ronja er et smukt navn, det går vi også og overvejer.. Glæder mig til at høre mere om fødslen.
  11. Jeg synes også man skulle give forældreparret noget. De fleste vælger jo bare at købe noget til babyen, men man skal ikke glemme det hårde arbejde forældrene har været igennem og skal igennem hehe :) Jeg kunne godt tænke mig et legetæppe til barnet. Det har vi ikke selv haft råd til at købe. Synes det er alt alt for dyrt og så det ikke som noget livsnødvendigt da vi skulle handle ind til barnet. Men et gavekort til et wellness center eller skønhedssalon ville gøre underværker. Idéen med et gavekort til en fotograf er også rigtig god synes jeg. :) Det kunne jeg også tænke mig. Det er jo så dyrt alt sådan noget.
  12. I nat havde jeg igen nogen underlige smerter altså.. jeg tænker lidt.. hvad nu hvis mine veer ikke gør så ondt som de skal gøre og jeg ikke reagerer på dem? hehe er sgu lidt bange for at føde hjemme i sengen lige pludselig.
  13. Igår aftes fik jeg en underlig form for stikken uden på maveskindet. Det føltes hvertfald som om det var uden på maveskindet. Ligesom hvis nogen stak en med en nål. Hvad kan det mon være? Nogen der ved det? Om natten har jeg haft rigtig mange menstruationslignende smerter som har holdt mig vågen. Mon der snart sker noget.. :gravid
  14. Ser ud til at Martin ombestemte sig og spiste alle guldkaramellerne for sig selv.. :whistling