Lizette

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lizette

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 04/29/1990

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. jeg kender det udemærket godt. kunne næsten have været mig der havde skrevet dit indlæg. er virkelig hårdt at få afvide gang på gang at der er en mere der venter barn. her er der: på min side af familien er der min onkel(januar) og min faster(maj). samt min bedste veninde skal have en til (juli). Min min kærestes side er der hans fætter(maj)og hans kusine(maj) der venter baby. og en anden fætter venter på at kæresten kan føde når som helst. så for mig er det desværre også svært ikke at blive lidt bitter hvis man kan sige det for jeg er bare så skruk. men jeg skjuler det så også for gider ikke have for meget omsorg.
  2. noah kan ikke, men gør det som så mange andre nogle gange i leg men det er mere at slå hænderne sammen. men det er nu rigtig sødt alligevel
  3. er hermed gjort . havde ikke lige set I havde lavet sådan en tråd heh :D
  4. Noah var omkring de 6 måneder da han sad selv. han lærte det på 1 uge så det var godt klaret synes jeg
  5. Jeg hedder Lizette og har Noah fra den 8.februar . Han kom 4 dage over termin, og vejede 3930g.og var 54 cm . Han kom efter godt 37timer med veer og 40timer efter vandet var gået. Han vejer nu 10,5kg. og er omkring de 77cm. og han bruger for det meste str. 74 i tøj .
  6. jeg er 20 år og bor i slagelse med min dejlige kæreste. Jeg har en søn fra Februar 2010 med min eks som desværre ikke er interesseret i sin søn, men det er jo hans tab. Vi vil gerne have et barn inden kæresten fylder 30år og det gør han dec. 2011 så vi går forhåbelig igang meget snart.
  7. jeg er her også nu :) Jeg har Noah fra den 8.februar . ja det er da dejligt med en dejlig lille intim gruppe. så skal vi heller ikke stresse med at svare på 20 forskellige tråde :D men jeg er da nysgerrig så fortæl da lidt om jer selv :)