Anna F. Nielsen 1974

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Anna F. Nielsen 1974

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. HAha. Sorry - det kan jeg godt se - men jeg er en begejstret type af natur og jeg kan ikke beskrive hvor hårde de sidste to-tre år af mit liv har været - mens tiden løber langsomt ud for at kunne blive gravid igen. Jeg er 42. Så det pludselig at ens gynækolog siger: dine æggestokke er ikke mere PCOs-agitige - er SÅ stort for mig. Jeg skal også sige at jeg har taget produktet og gået til akupunktør samtidig. OK det er mærkeligt det med apotekerne. Jeg fik det af vide af min gynækolog, men syntes bare det var nemmere at bestille det på hjemmesiden. Anyway. Har været til gynækolog i dag. Mit æg er 23 mm. Jeg har ikke haft ægløsning endnu. Han overvejede om vi skulle prøve en ægløsning sprøjte - men vi blev enige om at lade det være. Det eneste jeg så er presset over, er at min mand reelt er presset over det her "sex på kommando" og jeg kan mærke det på ham og har det skidt med det "pres" .... MEN PLEASE KRYDS FINGRE. Hvisjeg nogensinde bliver gravid igen vil jeg stå på toppen af et bjerg og juble over alt det, der hjalp mig dertil.
  2. Jeg har også gået hos dem i to år. De er de førende indenfor PCO og jeg kan godt tage Svend's humor - men det er IKKE alle der synes det er sjovt, at der sådan lidt haha og hurtigt etc. - hvilket jeg også skulle vænne mig til - men når det er sagt er det hurtige også begrundet i, at de er en af de billigste klinikker ... og de har arbejdet med det her område i 18 år eller lignende og Svend LIndenberg er typen der IKKE giver op - men bliver ved med at finde nye løsninger og metoder. Nå. Men jeg har virkelig fået mange irriterende behandlinger derinde og har skældt dem ud og blevet overstimuleret. Og jeg er stadig ikke gravid. Men efter sidste overstimulering vendte jeg skuden og gjorde noget HELT andet. Jeg valgte simpelthen at begynde at gå til restorativ yoga, får hos akupunktøren mao på Frederiksberg (http://mao.dk/) og begyndte at spise produktet: Inofolic (www.inofolic.dk) som svarer lidt til metformin men som er uden bivirkninger (både min egen gynækolog og akupunktøren anbefalede det) OG HOLD NU FAST: jeg var hos gynækologen i dag og jeg har IKKE cyster mere på min æggestokke. Og seriøst jeg har kunne konstatere ægløsning to gange efter jeg begyndte at spise inofolic! Det har virket hurtigt på mig sammen med aukupunkturen. OG der synes jeg ikke Svend og Copenhagen Fertility er helt fremme på beatet - for de har bare kørt på med behandlinger på mig og mangler lidt udsynet. Jeg var MEGET i mod at holde en pause fra fertilitetsbehadlingerne, for uret tikker men hold nu op, det er det bedste jeg har gjort i mit liv. Det skal lige siges at jeg også overholder nogenlunde kost.......
  3. Hej alle, Jeg ville bare lige høre jer. For jeg har været i forløb i 2 år med fertilitetsbehandlinger og har for nylig stoppet simpelthen for at give min krop lidt ro og hvile. Jeg har så i løbet af de sidste tre måneder taget produktet INOFOLIC og har oplevet den vildeste effekt. Så vil gerne i kontakt med andre, der har taget det produkt for at høre om deres erfaringer. Jeg ved fra min gynækolog, at alle gynækologer er meget stemt over for at bruge det - det har meget de samme effekter som methformin men er også et naturligt vitaminprodukt med folsyre og myo-inosiltol. Man kan læse om produktets virkninger her: http://www.inofolic.dk/ Man kan i øvrigt også købe produktet på den hjemmeside og ellers kan det bestilles på apoteket. Men jeg synes det er her helt vildt at jeg indenfor de sidste tre måneder hvor jeg har taget produktet: to gange har kunne konstatere ægløsning og det er seriøst første gang i mit liv ever. Så ville høre om der var nogen af jer der havde prøvet det.