Michellenord

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Michellenord

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

1,019 profil visninger
  1. Åh, hvor er det skønt at høre! Vi skal til nummer 2 scanning imorgen og så regner vi med at få svar på hvor ægudtagning skal ske - jeg håber sådan det lykkedes i første forsøg!
  2. Hej tøser. Så er jeg igang på menopur på 3 dagen - er jeg den eneste der virkelig synes det svier? Syntes ikke jeg normalt plejer at pive.. Har i haft nogle bivirkninger ved det? Jeg får en dosis på 112.5 om dagen.
  3. Hvor er det dejligt at høre andres historier!:-) og endnu skønnere at det er lykkedes for jer allesammen! Jeg skal på klinikken imorgen of ultralydsscannes, samt have recept på hormoner, som jeg skal starte med imorgen aften - så er vi endelig igang. Jeg frygter faktisk ikke så meget behandlingen, men mere en negativ test om en måned - jeg er SÅ nervøs for om det lykkedes for os...
  4. Hej skønne piger. Vi venter på at mens dukker op her en af de nærmeste dage og skal så direkte igang med icsi behandling. Vores problem, er at manden har nedsat sædkvalitet og derfor er vi sendt direkte i icsi.. Er der andre herinde, som har været igennem denne behandlingsform, som har lyst til at dele ud af jeres oplevelse? Vi har prøvet i næsten to år og syntes godtnok pludselig det kommer tæt på nu!;-)
  5. Hold nu op der er mange fine navne:-)
  6. Så er vi endelig blevet enige om et pigenavn, men hvad nu hvis det bliver en dreng? Hvad passer godt til Melanie?:-) Knus..
  7. Tak for svar ihvertfald!:-) Også fuldstændig lige gyldigt, bare der kommer en bebs;-)
  8. Vi står i et lille dilemma herhjemme, da manden bedst kan lide de "almindelig" navne som Louise, Mie, Anne Sofie, Benjamin osv. Jeg har jo forelsket mig sådan i navnene som Alma, Alberte, Agnes, Julius, Milas, Bastian. Han er desværre bare ikke sådan at overtale;-). Nogle gode forslag til almindelig men lidt anderledes alligevel, så vi kan mødes et sted?:-) hehe.
  9. Tusind tak for dit svar!:-) jeg krydser for det kommer til at gå stærkt.. - Må jeg være fræk og høre hvad du ca gav for hormoner til den sidste behandling?
  10. Tak for alle jeres historier!:-) Der er jo kommet noget godt ud af det hele og jeg glæder mig bare til at komme igang forhåbenligt i næste cyklus! Louisevibe: Vi skal igang med kort protokol. Her det mandens sæd den er gal med.
  11. Dejligt med gode historie. Er det en slem proces?
  12. Halløj søde piger:-). Så har manden fået lavet biopsi på begge tekstiler og der var heldigvis ingen celleforandringer, nu er vi endelig blevet indkaldt til information angående behandling med reagensglasbehandling med mikroinjektionteknik og hold da op hvor jeg syntes det hele pludselig kommer tæt på - selvom vi har ventet så længe! Er der andre der erfaringer med det og hvordan er det gået for jer? Syntes det er lidt svært at læse mig frem til noget. Knus os der har prøvet snart i 2 år..
  13. Så blev jeg lidt klogere;-). Tusind tak for svar og dejligt med en god afslutning;-)