mianne

Tanker...

4 indlæg i dette emne

Hejsa.

Puhaa her hjemme er snakken virkelig begyndt at gå ind i den fase hvor vi snakker landevalg. Hvilket jeg pludselig er kommet i tvivl om, er det for tidligt? Jeg har egentlig den holdning man må da gerne snakke om det, sådan at vi har nogle ideér om hvor vi gerne vil adoptere fra, når tiden kommer!

Vi har snakket meget om Indien eller Columbia. Men begge de lister er meget lange og har efter hvad vi har forstået udsigter til, måske at blive endnu længere.

Så idag siger manden pludselig hvad med Sydkorea?? Så lige nu er vi begge igang med at læse om adoptere fra Sydkorea, krav osv.

Plus vi snakker om skal vi selv rejse ned og hente eller skal vi få barnet bragt hjem til Danmark?? Vi ville jo begge gerne ned og se hvor barnet er vokset op, men kan også begge se fornuften i at hvis barnet kunne blive eskoteret til Danmark, kunne man også spare penge!!! What to do???

Også er projekt smid 12 kg inden 16 september gået igang..... Jeg har sagt ja til en gastric bypass, er overvægtig og har prøvet mange forskellige kurer og lige ledes har det hjulpet.

Så den står på sundt mad og masser af motion.. Plus manden og jeg er begyndt til svømning.

Så sådan står det til lige nu...

Hilsen Marianne

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

altså angående at få barnet eskorteret, så er det kun Sydkorea, hvor det er muligt, alle andre lande har krav om, at man skal ud og hente barnet.

Desuden er der også en del af listerne som kræver, at man har været gift i et vist antal år inden man enten kan komme på listen eller kan få barn i forslag. Jeg kan ikke huske alle lande, som har det krav, men ved, at bla. Nigera har krav om 5 års ægteskab inden man kan komme på deres liste, og Korea kræver 3 års ægteskab inden man kan få BIF.

Men det man kan gøre, når man kigger på lande er, at stege de lande ud, hvor man ikke kan efterleve deres krav. For på den måde får man skåret nogle valgmuligheder væk.

Og det er helt iorden at have en ide om, hvor man gerne vil have barn fra allerede inden man er igennem godkendelsen, det gjorde vi også, og vi var MEGET forelsket i Indien til at starte med (jeg var i hvertfald), men vi blev frarådet deres lister af organisationen, fordi det efterhånden kun er special needs børn, som kommer i forslag, og det har/havde vi slet ikke mod på.

Ventelisterne er lange, og bliver måske længere med årene, grundet flere lande også er begyndt at adoptere, samt der kommer flere nationale adoptioner i de forskellige lande.

Sydkorea er jo efter min mening et glimerende valg. Man skal bare vide, at der måske ikke er mulighed for at barnet får en bror/søster fra samme land, da Korea arbejder på at lukke ned for internationale adoptioner.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak for svaret Vanni..

Er Korea ved at lukke ned?? Øv det vidste jeg ikke:-(

Ja det der med at strege ud har vi også gjort men der er stadig mange lande tilbage synes jeg..

MArianne

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

altså Korea lukker ikke inden for de første par år, men på længere sigt, er planen, at de vil lukke ned for internationale adoptioner, og kun have nationale. Det gør ikke, at i ikke kan eller skal vælge Korea, som afgiverland, i skal bare være obs på, at når i vil have barn nr. 2, så er det ikke sikkert, at det kan blive fra Korea :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER