MaleneB

Badetøj til en 17 måneders?

3 indlæg i dette emne

Håber der er nogle kloge derude :)

Hvordan har børn på ca 17 måneder det med temperaturen på vandet ved stranden i den alder? Vi skal til Canada til sommer (Nova Scotia) som har nogle lækre badestrande. Vandet er vel samme temperatur som ved en god sommer herhjemme. Min datter elsker vand, men er jo vandt til temperaturen på varmtvandsbassinet i svømmehallen - havet er jo noget koldere.

Da hun var 8 måneder var vi i Grækenland og vandet var 25 grader. Det var hun ikke helt glad for og det tog lang tid før hun vænnede sig til det, og hun kunne ikke være nede længe.

Så nu overvejer jeg om man skulle købe sådan en badedragt der samtidig også isolerer lidt, så det ikke virker så koldt? Er det nødvendigt/en god idé nu? Eller er det bedre nu hun er ældre. Håber der er lidt erfaringer derude. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Da vores var 17 mdr var det juli i dk og hun gik i vandet sammen med os :) tror det handler om ikke at sige noget ala " men det er meget koldt" inden i skal bade, men bare være afslappet i det. Og så acceptere hun heller vil soppe lidt eller sidde og lege i sandet.

Du mener en våddragt? Det tror jeg ikke i får meget glæde af. Den skal af efter badning og så på igen i våd tilstand.. Det tror jeg ikke min datter ville have synes var sjovt. Plus tror ikke der findes sådan en full Body en men kun med korte ærmer og ben? Til de små altså

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det besværlige i det kan du selvfølgelig have ret i. Det havde jeg ikke overvejet. Så må det gå som det går. Nu kan hun jo selvfølgelig også både sidde og gå - til forskel fra sidst. Så at soppe i vandkanten kunne sagtens også være sjovt for hende nu. :)

Jeg mener bortset fra det, at jeg så en våddragt på en hjemmeside med lange ærmer og ben til babyer og tumlinger. Jeg kiggede jo lidt før vi skulle af sted sidst, men gjorde ikke noget ved det. :) så dropper jeg den idé. Tak for svar :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER