ccc

Tidlig vuggestue start..hvorfor.?

27 indlæg i dette emne

Alexander startede først i dagpleje, da han var 11 måneder - og det synes jeg var dejligt. MEN da vi startede projekt baby sad vi med en dobbelt husleje og et usælgeligt hus. Hvis det hus ikke var blevet solgt inden den periode jeg havde med fuld løn var udløbet, så havde jeg nok også været tvunget til at sætte ham i dagpleje i en alder af 4-6 måneder. Simpelthen fordi vi ikke kunne betale vores terminer, hvis jeg var på dagpenge (hurra for finanskrise og 40% fald i boligpriserne i Næstved)

Så nogle gange er det simpelthen et valg, man er nødt til at træffe - om så man kan lide det eller ej.

Til gengæld gik jeg i mødregruppe med én som sågar var arbejdsløs pædagog, og hun valgte at fortsætte med at gå hjemme på sine barselsdagpenge - og alligevel sætte sin datter i vuggestue så snart hun kunne. Mener at pigen var en 5-6 måneder. Hendes argumentation var, at datteren jo havde behov for at se andre børn og blive stimuleret af de voksne. Den må jeg indrømme jeg ikke rigtig kunne forstå.

:blink

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Min dreng startede op som 7 mdr. i indkøring og 8 mdr. fuldtid. Jeg har så barsel hver fredag så jeg kan have ham hjemme der eller få ordnet noget af det praktiske også stadig hente ham tidligt. Jeg har valgt det sådan for at få tid med ham det næste år i stedet for kun de næste måneder. så har kun 30 timer på job i et år frem.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER