Michellenord

Hjælp det bedre sædkvalitet - Vitaminer!

5 indlæg i dette emne

Hej søde tøser:-).

Jer, hvor i allerede ved at det mandens sædkvalitet der ikke er for god - er de startet på nogle vitaminer eller noget andet for at forbedre den?

Igår kom det der b-daddy hjem til os og han er lige startet på der herhjemme til morgen - så er lidt spændt på om det har effekt.

Har i ellers nogle gode effekter?:-)

Vi skal til vores første møde på fertilitetsklinikken om 2 måneder og vil så gerne have forberedt mig så godt som muligt, så vi muligvis kan komme i behandling snarest muligt! Jeg er så utålmodig!

Knus - vi har prøvet i 16 måneder nu.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har hørt at akupunktur ska hjælpe. Det tar ca 3mnd før det er ordentlig effekt, men det skal visst virke. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror man skal tro på sådan før at det muligvis virker - og der får jeg desværre ikke min kæreste til!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Måske han hadde blitt overrasket? :) Min kæreste blev tvunget av sin mor til at gå til healer.. (husker ikke hvorfor han var der) Etter det har han vert frisk og langt fra så skeptisk som han var i utgangspunktet. Det var noen som skrev noe om "Bidro ren" her forresten, den skulle være god for både mens - og kvinners fertilitet.. Her står det lit om den: http://www.helseriet.dk/shop/bidro

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min mand og jeg er begge på Kanonkuren - en kur af kosttilskud og vitaminer. Til min mand indeholder den bl.a. selen og q10 som der også er i b-daddy.

Vi få desuden begge akupunktur. Min svigermor er akupunktør, og jeg troede ikke på det da jeg mødte min mand. Min svigermor spurgte den gang om jeg ville have en behandling for nogle kæbeproblemer jeg havde, og jeg sagde ja, men fortalte samtidig, at jeg altså ikke troede på det. Til det sagde hun: "det fede ved akupunktur er, at det virker uanset om du tror på det eller ej". Hun havde ret!

Min cyklus er desuden total stabiliseret af akupunktur. Jeg har fået akupunktur siden oktober, og min mand startede først på det for nylig.

Min cyklus var helt regelmæssig før jeg fik akupunktur, men der var åbenbart en masse ubalancer i min krop. Jeg kan mærke TYDELIG forskel! Jeg har ikke ondt ved æl og mine mens-smerter er udholdelige.

Om et par måneder skal min mand forhåbentlig have lavet ny sædprøve, og så kan vi jo se om det har gjort en forskel :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER