AndersLykkegaard

Bachelorprojekt: Opsamling og forespørgelse

3 indlæg i dette emne

Hej!

Tak for de mange besvarelser på spørgeskema omkring forældres nattesøvn. Vi kan se at i har været i tvivl om hvorvidt teknologien bliver inddraget i projektet.

For at besvare dette spørgsmål, har vi brugt spørgeskemaerne, til at udvide vores viden omkring området, samt få et overblik over forældres nattesøvn.

Som opfølgning har vi nu udviklet et system som vi gerne vil teste.

 

Hvis vi kort skal forklare os igen, er vi 4 studerende fra Aarhus Universitet som arbejder på vores bachelorprojekt. I den forbindelse søger vi testfamilier, der har lyst til at hjælpe os med at teste vores system. Vores projekt går ud på at forbedre forældres nattesøvn i småbørnsfamilier ved brugen af smartwatches. Systemet består af tre smartphones og to smartwatches og testen går ud på, at familien om natten bruger den ene smartphone som babyalarm og de to andre smartphones er forbundet til de to smartwatches. Hvert forældrene skal have et smartwatch på om natten. Systemet fungere således, at hvis barnet græder, vibrerer et af urene. Uret der vibrerer, udvælges baseret på forældrenes søvn, der monitoreres af urene. Systemet skal testet sammen med jeres nuværende babyalarm, så i kan føle jer trygge, imens i tester.

Vi har brug for børnefamilier hvor barnet er mellem 6 måneder og 3 år, som har lyst til at test systemet i 3- 5 dage. Familier som har lyst til at hjælpe os, vil få besøg af en af os, der vil forklare hvordan systemet fungerer og sætte det op. De familier der deltager vil få en lille gave efter testen. Vi søger helst testfamilier, der bor i Jylland.

For mere information kan vi kontaktes på:

Tlf: 42 17 74 90

Mail: Anders.syrach.lykkegaard@post.au.dk

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvis i ikke kan finde nok i Jylland, så tester vi gerne på Sjælland. Bare send en privat besked :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uha, det er desværre lidt for langt væk. :( Ellers mange tak! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER