Finemor

Har min mor ret..?

8 indlæg i dette emne

Mærkeligt indlæg og mærkelig overskrift i know.

Men vi skal i gang med IUI om 26 dage og jeg glæder mig vanvittigt, tænker ikke på andet og tæller dage ned som om mit liv afhang af det.

Men samtidig har jeg regnet min termin ud hvis det skulle lykkedes i 1. hug ved inseminering på dag 14. vil min termin ramme dagen efter min aller bedste venindes bryllup.

Vi har været bedste veninder i 12 år og hun var maid of honor til mit bryllup og det har altid været den største selvfølgelighed at jeg skulle være det til hendes. Så har godt kunnet mærke at lige så brændende jeg ønsker at det lykkedes i første hug, lige så meget frygter jeg at ende med at gå glip af hendes bryllup.

Da jeg luftede dette for min mor og at tanken havde strejfet mig at udskyde IUI 4 uger blev hun PISSE forarget og piskede en stemning op. Og så kunne hun ihvertfald bedre forstå at jeg "sagtens" kunne udskyde sidste gang (så min mand fik friske røgfrie haletudser) , og hvis baby ikke betød mere for os bla bla bla, og det var ihvertfald ikke noget jeg skulle sige ude i byen for så ville folk blive forargede, og når vi brugte så mange af samfundets penge, og hun blev bare ved!

Har hun ret eller har jeg grund til at synes at hun var pisse hård og uretfærdig og virkelig føle mig angrebet og blive såret?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg forstår godt at du kan tænke sådan det er da meget normalt tror jeg.

 

Men jeg synes hun har ret, men der er forskellige måder at sige det på :)

Hun behøver jo ikke blive aggresiv og piske en stemning op, jeg ville nok bare sige, at du skal være glad for at du kan komme i hurtig behandling, og så må du tage den derfra.

Bliver du gravid i første hug så er det meget heldigt og en stor glæde og hvis ikke så kan du glæde dig til at komme med til brylluppet. 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er jo forresten ingen garantier for at du kunne deltage i brylluppet selvom du udskyder det en 4 uger og så blev gravid der.

Du kan (ikke at jeg tror det) men du kan jo få en besværlig graviditet som gør, at du ikke kan rende rundt til sidst.

Det kan man aldrig vide og planlægge, så derfor synes jeg, at du skal have den indstilling, at du må give behandlingen første prioritet og så giver resten sig selv hen ad vejen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er glad for at det ikke bare er mig.

Har jo også hele tiden været min mening at fortsætte, både fordi jeg slet ikke kan vente, og fordi man alligevel aldrig er garderet som i skriver. Jeg fortalte hende bare mine tanker omkring det og at tanken havde strejfet mig. Netop derfor synes jeg også at hendes reaktion var så ekstrem!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:balloons

 

Jeg synes hendes reaktion var lige i overkanten :-)

 

I sommers var vi til bryllup i Nordjylland hvor en af gæsterne havde termin dagen efter. De var så kun med til kirke og reception og kørte den lange vej hjem til Sjælland igen fordi hun ville være hjemme når hun skulle føde. 

 

Det var vist egentlig bare mere for at sige: go for it og så håber jeg de lykkes og du får en nem graviditet...  :bunny  :bunny

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Synes din mor skal klappe kaje  :klap

Forstår godt hendes tanker men helt ærligt kunne hun måske godt sige det på en anden måde.

 

Jeg ville selv ikke vælge at udskyde projektet for som de andre skriver så vil du ikke vide om 1) der er held første gang 2) om du vil være i stand til at deltage om du så havde termin dagen efter eller 1 måned efter.

 

Når det så er sagt kan jeg godt forstå du lige skal vende det i hovedet og gerne vil dele dine tanker. Vi valgte selv at springe en cyklus over da jeg ville have termin 23/12 og det var vi ikke interesseret i. Jeg synes på ingen måde det er at spilde samfundets penge/tid at springe en cyklus over.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der var bestemt ikke noget grund til at komme med den udmelding. Jeg vil personligt ikke skippe en mulighed for at blive gravid pga en bestemt begivenhed... Hvilken helt sikkert hænger sammen med, at det nu engang er så svært for os at blive gravide... Det koster ikke samfundet penge, at man udskyder sin behandling...

:kram2 Held og lykke med behandlingen! Håber I hurtigt får 2 smukke II

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER