Fister

Santorini med tumling (spg. om pool)

22 indlæg i dette emne

Hej med jer.

 

Vi skal til Santorini om halvanden uge, primært fordi vi er inviteret til bryllup. Vi skal have Theodor på 2,8 år og mine svigerforældre med, og vi glææææææder os vildt til at komme afsted. Det er første gang, vi skal rejse som familie.

 

Jeg ved godt, at Santorini ikke ligefrem er en børne-ø, men tager gerne imod gode råd både til voksne og børn, fra andre som har besøgt øen. 

 

Guldkorn om at rejse med børn i det hele taget er også velkomne. Theodor har dræn i ørerne, hvilket bør spare os for ondt-i-øret-ballade i flyet, men jeg er godt spændt på at han skal sidde stille i 4 timer. Vi flyver meget tidligt om morgenen, så vi kan være heldige at han er træt.

 

Og så er der poolen. Vi har selvfølgelig valgt et hotel med børnepool, men vi er ikke vant til at gå i svømmehallen med ham . Han er generelt glad for vand og meget fysisk anlagt, tryg og modig osv., så jeg tænker ,at han skal med i vandet så meget som han vil (mor her elsker vand!). Jeg tvivler på, at havvandet er varmt nok, så det bliver nok primært pool.

Det betyder, at han skal have noget i ørerne (pga. dræn), og der har jeg købt sådan et head-band med nogle ørepropper til. Har I erfaringer med dem? T har allerede haft det på (ikke i vand) og han ville slet ikke have det af igen, så det er jo et godt tegn.

 

Desuden har jeg lidt skrupler om badebleer. Jeg har en Konfidence badeble, men virker det virkelig? Hvad gør I andre i poolen? T er lang og slank, så vi har altid haft lidt udfordringer med, at de skal sidde til (f.eks. til babysvømning da han var helt lille). Jeg synes den konfidence-ble sidder ret godt til, men den laver altså ikke "elastik-hud" ved lårene.

Nu håber jeg jo egentlig at han siger til inden han skal lave puha, og vi kan jo også godt se det på ham, men jeg vil hjertens gerne slippe for at forurene en hel pool midt i at morskaben :) Så igen - gode råd og tanker modtages.

 

Sidst: vi har badevinger til ham, som han brugte sidste sommer. De virkede fint. Er der andet i den dur, som er en idé at have med?

 

KH

Fister

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

det lyder som en dejlig tur!!!

 

Cecilia har altid badeble og så en badebuks ovenpå ( sådan nogle der også holder på ting...)

det er f.eks også krav i vores svømmehal. nu ved jeg ikke med vejret, men event. en UV dragt? eller i hvert fald en solhat- så han skærmes for det værste når i er ude og gå etc.

Mht at rejse..altså sørg for en del underholdning i flyet, f.eks ipad, bøger, spil, eller hvad han nu kan lide- download event. nogle serier eller spil han elsker. og så mad! frugt, kiks, knækbrød etc.

Da vi var i thailand med C i julen havde vi knækbrød med til opholdet også, og nogle frugtstænger, just in case, og det var rart at have som snack synes jeg. vi havde faktisk også en pose grovboller med, du ved dem fra supermarkedet, og de holder jo ikke en evighed, men nogle dage i hvert fald og var rare på tur, i bussen etc. så vidste vi hun fik noget med fiber.

 

Og vådservietter på flyet, hvis han spilder noget over sig, får fedtede fingre etc.

 

Rigtig god tur!!!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak:) må man gerne ha sin egen børnemad med i flyet?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ville også købe en lille notits bog og en masse klistermærker til ham. Så han I lave historier ud fra det :) det synes Silke Elia i hvert fald er sjovt.

Du må gerne tage mad med i flyet. Og det ville jeg også gøre.

Rigtig god ferie. Det lyder bare SKØNT :yay

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak:) må man gerne ha sin egen børnemad med i flyet?

Ja da! Hvem flyver i med?

Jeg har godt nok fløjet meget og også med Cecilia og tager altid mine egne snacks med :) der er aldrig blevet sagt noget

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fedt! Jamen så er det en sikker vinder.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har ogsaa altid snacks med til Noah, naar vi rejser. 

 

Badeble af en art og saa nogle badebukser med lukkegaranti - vi har Imsevimse, som er fine og bruger ikke de der engangsbadebleer paa ferier. Jeg har nu aldrig oplevet at boern har skidt i vandet, mens de bader og har vaeret svoemmetraener for spaedboern til 6 aar. Maaske faar I brug for badesko til sten og strand og ikke at glide ved poolen og der er Imsevimes ogsaa gode ellers finder I nogle dernede. 

 

Vinger er saadan lidt... de er ikke nok, hvis han skal svoemme selv. Noah har saadan et blaat svoemmebaelte i EVA-skum. Det fylder ikke meget og fungerer godt med vinger, naar de er smaa og selv vil. Ergokarin siger jo saa, at man ikke boer give dem noget paa, men hvis barn selv vil svoemme uden at man roere ham, saa er man jo lidt paa roeven uden ;) 

 

UV-dragt og en god solcreme. Solhat og gerne en, der kan taale vand. Jeg har ikke haft badesolhat foer i aar til Noah, men har saa koebt en nu... Jeg regner ogsaa med, at han er endnu stoerre vandhund i aar, saa det.... 

 

Flyrejsen... Det er ret godt at bevare roen og tage det lidt, som det kommer. Det ER bare en udfordring med alt det nye og spaendende, saa maaske gaar det godt og maaske er der lidt boevl. Che sara, sara, whatever will be, will be og min ro er altafgoerende for at Noah er rolig. Noah har svaert ved at falde i soevn, saa det har jeg ikke gjort saa meget i andet end foerste 2 gange, jeg rejste til DK(4 og 10 mdr). Legetoej, som ikke spredes vildt meget og som ikke generer andre rejsende. En kuglepen, en blok, to farver, en bog, klistermaerker, en bil/traktor og saa sut og Ninne. Nu ogsaa apps paa min telefon. jeg synes det er meget rart med en plan for et maaltid og en snack er god at have og saa vand - vi toerrer ud af at rejse... Et par gaature op og ned af gangen er ogsaa et hit. Jeg har ham altid i slynge ind og ud af flyet - ogsaa naar vi rejser sammen alle 3. 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Da vi rejste med Filippa da hun var knap 2 år havde jeg købt små stykker legetøj, fx pixibøger, lille tegnebog, lille æske Duplo mv og pakket ind som gaver. Det samme kan man gøre med små snack som rosiner, frugtstænger mv. Dem kan barnet få når tålmodigheden bliver lille eller det er snacktid. De fleste børn synes jo gaver er spændende.

Vi havde badebleer fra Libero og uv-dragt me til Filippa den gang og det fungerede.

Svømmebriller til at bade med var et hit.

Rigtig god rejse :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Han har sin kasket som han elsker, men jeg tænker nu at en ekstra "rigtig" solhat og svømmebriller (han er ret vild med mine) skal med i kufferten. Og sikke en god idé at pakke snacks'ne ind.

 

Jeg tænker også at iPad'en må med. Han ved ikke, at man kan se film på den, og sådan vil vi gerne have det forbliver. Men apps'ne kan han få lang tid til at gå med indimellem, så det gør vi sgu:) 

 

Jeg skal lige være helt med på badebles-tilgangen. Er det

- Bare et bare badebukser til børn (som konfidence)

- Både badebukser og engangsbadeble?

 

Tak igen :)

 

Svømmebrille-dude

post-4469-0-24678500-1431597956_thumb.jp

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej C. Vi har rejst en del til Holland med James! Så synes snart vi er ret rutinerede.

Nu når han forstår det gør vi meget ud af at fortælle op til at vi skal flyve og uhhh hvor bliver det spænende og sjovt! Op op op i luften, wow! Og james skriger af begejstring når vi ruller hurtigt før vi letter

Som de andre skriver, 1000 snacks og så køber vi altid noget lækkert at drikke i kufthavenen, smooties fx så han kan drikke hvis ondt i ørene.

Hans yndlingsbamse hvis han har en.

Helt klart iPad, gælder bare om at holde ham tilfreds så hvis det virket.

Så snart man må går vi også fårem og tilbage i flyet så længe James gider!

Forskelligt legetøj som duer på lille plads, bøger, biler, dyr og lign...

Og så rigtig god tur! Santorini er fantastisk! Hvis i har tid så besøg drn mindre by firostefani som er rigtig hyggelig og mindre turistet end Oia og Fira. Oia boede vi i, synes klart det er den hyggeligste by. Sørg for at i kan komme ud en aften alene og se så solnedgangen sammen ❤

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi bruger badebleer og uv tøj over.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har ikke brugt engangsbadebleer... 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil sige i vand - kun badebleer. Engangsbleer suger alt vand til sig. Ville også anbefale uv dragt. Vi rejser til Tyrkiet om halvanden måned med unger på 7,5 mdr, 4 år og 10 år og til de to små har vi uv dragt. Jeg er også meget spændt på flyveturen (de 2 store har prøvet det før og glæder sig vildt meget), men med lillemanden bliver det spændende. Tænker vi tager snacks og legetøj med til ham og så er der bare med at tage det som det kommer, man kan jo ikke rigtig ændre på situationen - kun prøve at gøre den så god som mulig.

Og så rigtig god tur

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak igen igen.

 

Vi snakker selvfølgelig allerede om at flyve som en god og sej ting, og han er ret glad for flyvemaskiner.

 

Badebleer - det er dem der ikke er engangs, ikk' sandt? Altså en konfidence-ble f.eks., som er sådan en tætsluttende badebuks?! 

 

Vi har uv-dragt, faktisk rigeligt med badetøj, fordi det i går gik op for mig at han kan passe sin tynde neopren-ting fra sidste år, den tynde skid:) Han synes selv han er SÅ sej i badetøj, så der er heldigvis positiv stemning som udgangspunkt.

 

Og så (helt irrelevant) har vi lige fundet ud af, at han skal have en lillebror   :7himmel

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ihh tillykke med lillebror :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ihh, tillykke  :loveshower

 

Badeble som f.eks. Konfidence, ja. Vi har som foer skrevet ImseVimse :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er forskelligt hvad svømmehaller kræver mht. badeble/buks. I DGI-byen skal de bare have tætsluttende badebuks på. Hvis poolen er i solen ville jeg som andre nævner bruge UV-dragt, og foruden UV-dragt, så kan man også få UV-solhatte, der også dækker nakken (legionær-stil). UV-tøj skulle kunne klare faktor 50+ mens almindeligt tøj kun gælder for faktor 15 (siger babysam). Derfor fik de også solgt mig en dragt til når S ikke bader men er ude og får sol. Muligvis mere nice to have end need to have. Jeg ved ikke, om det er noget for jer, men man kan få engangspusleunderlag og engangshagesmække. Det kan måske være rart at have med, så man bare smider det ud efter brug. 

 

Tillykke med lillebror :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uld har faktisk naturlig UV-beskyttelse... Og moerkt toej har langt hoejere end faktor 20. Nav t-shirt op til 40, mener jeg, en tynd vhid t-shirt 15, men en tykkere hvid 20. Jeg synes, det maa vaere traels at rende pakket ind i syntet, naar man leger i sand, saa Noah har solcreme, solhat og t-shirt paa. Han har aldrig vaeret roed og vi bruger faktor 30 til danskerhuden hernede. Han leger saa mest under parasol fra 12-15. 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uld har faktisk naturlig UV-beskyttelse... Og moerkt toej har langt hoejere end faktor 20. Nav t-shirt op til 40, mener jeg, en tynd vhid t-shirt 15, men en tykkere hvid 20. Jeg synes, det maa vaere traels at rende pakket ind i syntet, naar man leger i sand, saa Noah har solcreme, solhat og t-shirt paa. Han har aldrig vaeret roed og vi bruger faktor 30 til danskerhuden hernede. Han leger saa mest under parasol fra 12-15. 

 

Uh, tak fordi du nuancerer hvad jeg fik at vide i babysam. S er kun 6 måneder, så det bliver første sommer med barn, og man er jo så bange for at gøre noget helt galt, så jeg er nok et lidt let offer for ting, der måske er mere "nice to have" end "need to have" :rolleyes 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

En af pigerne fra min mødregruppe har lige været i Thailand med deres datter på 1½. De tog en pakke rugbrød med og figenpålæg. Rugbrødet blev smidt i den lille fryser,der var i køleskabet på hotellet, og så kunne de tage en skive eller to op til datteren. Derudover havde de købt sådan nogle små juicebrikker, som de også smed i fryseren og brugte som køleelement til hendes madpakke, når de skulle på tur. Det fungerede rigtig godt for dem, så nu er rådet givet videre.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I'm ready! Tak for gode råd. Kufferterne er pakket nææææsten helt færdige og jeg har nogle småsager med til T i hans Trunky. Så nu kan det bare blive fredag/lørdag nat, så vi kan komme afsted til sol og varme og uhhhm.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ha' en dejlig ferie med dine drenge :kuller :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER