Solvej99

DR2: Travlhed på fødegangen

29 indlæg i dette emne

Nu har jeg ikke set programmet - og kan høre på jer at det bestemt er nogle tankevækkende ting i har set...

Jeg tænker bare, at når det kommer til stykket så handler det vel om at jordemødrene giver sig tid til at fortælle og forklare den fødende hvordan situationen er for den enkelte hvis der er drøntravlt.. Men hvis der er 10 fødestuer, men 15 fødende, så er det jo klart at der er drøn på, og at man "presser på" for at få plads til den næste.. Var man nu selv den næste i køen, så ville man jo også sætte pris på at få en seng at føde i, eller overnatte i hvis fødslen var overstået :)

Jeg kender fra mit eget arbejde til at der nogle dage ikke sker en dyt, og andre dage er der mega travlt, og man kan bare ikke sige på forhånd hvornår det sker...

Men igen, jeg har ikke set programmet, så kender ikke alle problematikkerne i sagen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har heller ikke set det, men nu bliver jeg nysgerrig.

Min veninde fødte dog på Hvidovre i 2012 og hun var meget tilfreds.

 

Men meget kan jo ske på de år.

 

Jeg fødte på Roskilde i nov. 2013, de havde MEGA travlt. Som i at jeg ventede først på barselsgangen og senere kort i en seng på fødegangen, imens min stue blev gjort klar og den tilkaldte jordemoder mødte ind. Men det var alligevel en rigtig god oplevelse, og vi var trygge hele vejen.

 

På barselsgangen røg jeg på en fuld 4 pers stue. Det var ikke et hit. Jeg skulle være under observation i 48 timer, og var ved at få pip.

Næste gang vil jeg gerne direkte hjem. og sker der komplikationer som forhindrer det, så håber jeg virkelig jeg får et vindue.

Det var helt surrealistisk at kigge på hvide lagner i 2 døgn. -men derudover var servicen okay god :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg fødte på riget D. 15 november. Både mig og min mand sov 2 nætter på hospitalet inden fødslen, da jeg skulle sættes igang pga. Leverkløe. Vi oplevede en del ventetid når det var tid til CTG og piller på Fødemodtagelsen, men der var intet på fødegangen. Vi havde en jordmoder hos os hele tiden undtagen når hub hurtigt skulle ud for at spise eller skrive journal. Den første gik også da epiduralen virkede rigtig godt, så vi kunne hvile. Hende der var der til sidst altså fra kl. 15 til jeg fødte 20.16 var helt fantastisk. Jeg vil helt klart føde på riget igen. Vi snakkede med vores jordmoder omkring dokumentaren og jeg tror ikke det kun er et problem på riget og Hvidovre, det er bare dem der har valgt at råbe op. Det er et generelt problem i hele landet. Der er jo sparet alle steder, så desværre kan man nok komme ud for travlhed alle steder.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi var på barselshotellet bagefter og den første dag føler jeg ikke vi fik den hjælp vi havde brug for, men det var pga. En dårlig jordmoder. På anden dag fik vi alt hvad vi havde brug for. Vi var der hver dag til hun fyldte en uge ambulant fordi hun fik gulsot og de var bare så søde. Også det døgn vi blev indlagt fordi hun skulle i lys.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER